124

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 131 Абе аланкоолу в Русия вече няма да има работа за никого. Да месец ще затвори 50% от руската икономика. Стига с тия руски простоти. Видя ли някой да бяга в Русия бе тъъъпак. Всички бягат в Полша и ЕС.

123

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Понеже украинците нямат интерес да отиват в Русия - само 3+ млн от тях работят в РФ? В Чехия, Полша и Румъния са повече. Нали за това се борят да имат избор и да могат нътуват в Европа.

122

До 120

преди 2 години

И аз това казвам, ама Башар Асад не иска да подаде оставка нищо, че и там избиха един куп хора. Иначе, явно украинците предпочитат наистина да са касиери в Германия, отколкото да мизерстват във фалирала русия. Аз също бих го предпочел.

121

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 128 Понеже украинците нямат интерес да отиват в Русия - само 3+ млн от тях работят в РФ?

120

сиромах

преди 2 години

Ако помислите малко,кой има интерес от провала на евакуацията ще разберете,кой я проваля.Националистите знаят,че ако нямат щит от мирно население ще бъдат изпарени през нощта още днес!Ето кой пречи!Иначе как нашите приятели на запад ще лаят,че руската армия унищожава мирно население,толкова е близко до ума!

119

Интересно...

преди 2 години

. защо наричат нацистите от "Азов" - "вззимни обвинения"?

118

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 120 А дали интересът на украинците е да измрат, а жените има да работят на каса в супермаркет в Германия? А дали е по-добър интереса за работиш на руски олигарх за мизерта заплата и да си касиерка в Москва. Не виждам особено голям интерес и да отиват в Русия.

117

Скоро е...

преди 2 години

Нациски бжкльци ще си избиете хората бе, толково щлипове изгледахте даже от украйнска страна и ясно се вижда че руснаците пазят населението... досега иначе да ви бяга изринали като ....повпъща ми се от лъжите ви

116

Възраждане на СССР

преди 2 години

На руснаците изобщо не им трябват долари!! Дори на улицата да видят пачка долари ще я подритнат но няма да я вземат. Не им трябват западни пезполвзни хартийки. Русия има стабилна валута а и ползват китайски юани, който са в пъти по стабилна валута от долара или еврото!!

115

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117 "Украйна е назинисима държава от 1918 до 1921" солидна 3 годишна история. Да така е, но това е хакт благодарение на същата тази русия. Завладяна и окупаран от царска Русия, после от белшевишка Русия и сега пак е нападната от Русия. Историята се повтаря нали. И показаха, че са укрйинци и се борат за собствената си страна и не са руски ***. май това е болката на Русия, че уж са руснаци, а не искат да се присъединят и подчинят. Няма го вече мита за великата Русия.

114

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 123 Путин има вила в Геленджик за 1500 милиарда долара ама теб ти вади очите Зеленски. Мръсни сте и в червата вие русофилите.

113

Фашиста Гешев

преди 2 години

В България се изтезават и Екзекутират хора заради Главният Прокурор Иван Гешев! Прокуратурата е превърната в Инквизиция!

112

До 112

преди 2 години

Хаха, на твое място сигурно и аз щях да съчуствам на руснаците: )

111

Анонимен

преди 2 години

Кажете на госпожата, че ви обстрелват! Еми, предайте се! Откак свят светува е така. Нарича се капитулация! По-слабият отстъпва, а по-силният печели! Нещо като дарвиновата теория! И като бяхме деца беше същото, един голям бие по-малък, а отстрани имаше такива, които подклаждат! В крайна сметка всеки следва да си гледа интереса. А дали интересът на украинците е да измрат, а жените има да работят на каса в супермаркет в Германия?

110

Анонимен

преди 2 години

До АнонименОт тези пари по-малко от 10% ще достигнат до бежанците, останалата част ще храни всички по веригата. Не прави нищо тогава. няма да се прецакаш я. Гледай далаверката. Така ще ти е по-спокойно. Майната им на тези далавераджии от войната. Пак искат да излъжат, нали.

109

Анонимен

преди 2 години

"Украйна е назинисима държава от 1918 до 1921" солидна 3 годишна история. Ще се помни хиляди години напред. Стабилна остова за национална идентичност.

108

Анонимен

преди 2 години

Какво сътвори запада-два братски народа воюват и проливат кръвза нищо, а ония се подхилкват отстрани. Два братски народа се намразиха до свърт, вместо да се прегърнат и да вървят заедно напред. Западът е злото0именно той. Това даже не са братски народи, а един народ. В ада ще гниете вие байдъни.

107

Анонимен

преди 2 години

украинците са почти същите като македонците, с тая малка разлика, че македонците се базират на историческа македония, а украинците на историческа русия... пълен смех

106

Анонимен

преди 2 години

"Но преведох пари на червеният кръст. С приятели ще съберем и помощи."_______От тези пари по-малко от 10% ще достигнат до бежанците, останалата част ще храни всички по веригата.

105

АнонимеН

преди 2 години

ШАНСОВЕТЕ ЗА СПОРАЗУМЕНИЕ СТАВАТ ВСЕ ПО И ПО МАЛКИ! ЯВНО СЕ ОТИВА КЪМ ОЩЕ ПО-КЪРВАВА РАЗПРАВА!