55

Анонимен

преди 2 години

Пълната глупост, че Русия не произвежда нищо, се рапространява заради масовката от хора, за които "нещо" са ежедневните дрънкулки. Русия влага в неща, непостижими за Западна Европа. Защо да се трепе за ежедневни коли, които са направени само за равни хубави пътища и се скапват бързо. Има обаче автомобили, които се движат, включително с огромен товар, по изключително труден терен - силно неравен, воден, полутвърд....

54

Анонимен

преди 2 години

Както винаги остаряла информация...

53

Анонимен

преди 2 години

До 68 Е то изтока напада изтока в случая. Все друг ни е виновен. Айде малко да търсим и вината в себе си.

52

Ботев

преди 2 години

Лицемерният запад ще постави на колене Западна Украйна, Източна Украйна, където мнозинството от населението е рускоговорящо, остава за Русия. Който има елементарна обща култура, знае, че в основата и на този конфликт стои световният агресор - САЩ. Бруталната Желязна завеса, която беше спусната от Вашингтон, не може да скрие истината

51

Анонимен

преди 2 години

Каквото съобщават украинските медии е пълен фалш и пропаганда. Фабрика за лъжи.

50

Анонимен

преди 2 години

Във всяка война руснаците първо и задължително целят жилищни райони, медицински центрове, детски градини и пр., а например храбрите американци само високоточно, само лоши военни цели. И ние, овцете, пасем!

49

Мхмм...

преди 2 години

Путин иска да възроди СССР защото осъзнава, че реално Русия не произвежда нищо, или поне нищо което да е конкурентно на световните пазари. Залага изцяло на природните ресурси, но знае, че те са изчерпаем източник. А така, обграден със държави сателити, ще може да използва техните ресурси и в същото време ще има пазари за некачествената продукция която се произвежда в страната майка...

48

Анонимен

преди 2 години

Целта на западния свят винаги е била да смачка изтока. От който фактически е взела цялато познание, всички науки. Кръстоносците на папата смачкват Константинопол, смачкват Йерусалим, защото не Господ е висшият при западната църква (разбирай - манталитет), а папата. Запдът е силно виновен за създаването на огромната Османска империя, Великобритания винаги я е поддържала всячески. Новите българи, загубили родова памет, станаха като животни, разбират само от тук и сега.

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Цитирайки ФРЕНСКИ медии А сайтове, които нямат нищо общо с френски медии. Наскоро и американски журналист разкри, че уж американски сайт е собственост на българин и част от руската медийна машина. Мога да ти изброя десетки такива уж достоверни западни източници. Една лъжа повторена стотици пъти в съмнителни новинарски сайтове и подкрепена от уж безпристрстни коментатори като теб не става истина.

46

Анонимен

преди 2 години

Цитирайки ФРЕНСКИ медии, наш централен новинарски сайт изброява много градове в Украйна, където е имало американски лаборатории за биологично оръжие. За такива лаборатории преди време излязоха информации и за Грузия.Питам се: Нашите натовци дали са допуснали и на бългаска територия да се прави биологично оръжие?

45

Анонимен

преди 2 години

министърът на руската промишленост започнал да обикаля офисите на западните компании за да им се моли да не напускат страната.

44

...

преди 2 години

Великия Путин дава по 11 000 рубли на семействата на загиналите войници, по днешния курс това е под 100 долара, а както е тръгнало скоро и доста по-малко. Това е официално съобщение от руското правителство. Тия хептен се подиграват. Егати държавата, егати великия Путин.

43

кристина

преди 2 години

добро утро на форума.. пишете правилно заглавията хора!!! Основните цели на руските удари в Украйна тази нощ бяха в Харков и Житомир С ЦЕЛ УНИЩОЖАВАНЕ НА БИОЛАБОРАТОРИИТЕ СЪЗДАДЕНИ ОТ АМЕРИКА.. американците са признали, че разработват опасни патогени за човечеството в тези лаборатории и са се опитали да изтирят всички файлове.. но не би.. истината винаги излиза наяве

42

Путин ви иска

преди 2 години

Другари, Путин е издал указ. Поклониците му из Болгарии да се обрежат и да пуснат бради. Щели да освежават кадировите джихадистки бригади. Днес сюннетчията ще ви чака във ВМА.

41

Анонимен

преди 2 години

Руските *** още си мислят, че някой им вярва. Едно време и върлият рycoфил Иван Вазов е прогледнал и е писал доста остро срещу руснаците, а вие още не можете да стоплите, че всички видяха какъв резил е Путин за самите руснаци. Ако искат да изчистят срама, който им лепна за пред целия свят, може да се събудят.

40

Анонимен

преди 2 години

Целта на Путин е да вкара свободния свят в 3та световна война. Света трябва да изолира Русия и да изчака санкциите да подействат. Всяко военно действие срещу Русия ще подпомогне плановете на Путин.

39

Анонимен

преди 2 години

До 44: Украйна не е Русия. Украйна е суверенна държава. Който се покланя на сабя, от сабя умира.И войната може бързо да свърши. Окупационната армия дава заден. Махат мутрите от Донецк и хората ще живеят като регион в Украйна. Крим не е от значение за Русия така или иначе, никой в Москва не го е грижа. Крим се връща се като регион в Украйна.

38

Мунчо

преди 2 години

А какво съобщават руските медии ???!!! Информационно затъмнение.....

37

Анонимен

преди 2 години

Как е блиц криега? Продължават ли да тормозят нормалните хора?

36

!:

преди 2 години

Нещата откъм украинската страна сериозно почват да намирисват. До вчера бях убеден, че говорят с факти....Обаче вчера беларуските сили уж нахлули, днес са обаче на границата в бойна готовност.... България щяла да им прати самолети. Излезе инфо, че май май граничарите от Змийски са си живи и здрави и са дали острова без съпротива....Жалко за украинското население...