79

рпм

преди 2 години

Да де, руснаците точно това правят в Украйна.

78

Тихю Тихю тихю

преди 2 години

И на тебе ще сложа свински те опашки.

77

мдаааа.....

преди 2 години

След Бандера,този ще е втория украински ЮДА !!!!

76

ужас...

преди 2 години

Жалка пародия на комедиант...

75

Км

преди 2 години

А каква заплаха са децата в Донбас,че ги стреляте с оръдия,самолети,миномети,дронове и др.А изгорените живи хора в Одеса.

74

уфььь...

преди 2 години

Пак ли тоя КЛОУН...?

73

Анонимен

преди 2 години

Този комик защо не рева когато баща ми умираше от рак, а казваше добър ден и добро утро без да му мигне окото.

72

Анонимен

преди 2 години

Тоя ще направи 3та и страната си на пепел. Само и само да има бази на НАТО избива народа си, а и увлича и нас.

71

Здравко

преди 2 години

Г-н Зеленски , кажете какво направихте за да спрете убийството на над 13000 руснаци в източна Украйна, през последните 6 години?!

70

Анонимен

преди 2 години

Господинчо осем години не си мръдна пръста да придвижиш страната към евро членство що? Олигарсите и мафиозите ли те командваха

69

Анонимен

преди 2 години

Ако Украинците не се вземат в ръце и не разкарат това човече трагедията им ще стане още по голяма,от една що годе уредена държава след Майдана 2014 година те се превърнаха в просяците на Европа а защо не и на света!Масовото заплащане в провинцията преди конфликта беше еквивалентът,забележете на Цели 150 Български лева,в Киев средното заплащането на труда стигаше еквивалентът на "космическите"250 наши родни лева!

68

ххх

преди 2 години

След Ковид кризата , "зелена сделка" и накрая война в Европа ,това не е случайно ,а план на САЩИСАНИТЕ !!! Евроджендърите го отнесоха без да се усетят !!!

67

СС

преди 2 години

ЕС са лицемери вместо мир продават оръжие на Украйна ,която губи войната !!!

66

АМИ..

преди 2 години

Сам ревеше за атомни бомби-та накара Русия да активира своите,плашеше,че Чернобил ще ви помогне да отровите хората-а сега обърна палачинката? Я *** при куфара си с парите от ***,вземи и бял прашец,че не се траеш ! Изгони хората от домовете им,голям герой! Хората си 8 години сте ги избивали,мирно население,а когато те попитали за тях,ти каза- "за мен те са човешки особи,не са хора".А имаш и деца.Срам от теб сигурно изпитват.В Маями ли ги скри?

65

ЛДНР

преди 2 години

От Киев съобщават, че се е взривил климатикът на телевизионната кула....ЕС приветства и ръкопляска на нацист и диктатор, който призова за ядрено оръжие в Окраина....,предците на същите тези по същият начин поздравяваха фюрера... Русия призова към неутралитет на Окраина и не разполагане на чужди войски и ядрено оръжие на територията и. ЕС и ФАЩ разпалиха тази война преди 8г. Източната част на Окраина приветства освободителите, за нацистите няма милост, от днес Русия ги унищожава навсякъде. Факт.

64

Мен

преди 2 години

Много зяе тоя, ама през това време хора измират. ***, не ми е мн симпатичен

63

Читател

преди 2 години

***,***,който искаше да прави Велика Украйна,целувайки запарените брюкселски задниците и този на дядото зад океана.Осем години,мародерите са убивали на улицата хора като животни,изнасилвали са жени и деца,пълнили са си задниците с пари пред погледа на клоуна от киевският цирк.Днес този съсел се крие в дупки,но ще излезе на "светло" и то скоро!

62

Анонимен

преди 2 години

Този хамсалак повярва на краварите и остави да мачкат неговия народ.Най-голяма вина има зеления.

61

Анонимен

преди 2 години

Безсмислена съпротива, руската военна машина ще ви прегази.Отговорността е на Зеленски и Запада, за безсмислени те жертви.

60

Djon

преди 2 години

Лидер който води народа си да воюва не е лидер единсрвено преговорите ще решат въпроса неказвам че Путин е прав но не е това пътя. На запад особено в Америка не и дреме те единствено искат да свалят Путин от власт.