183

Анонимен

преди 2 години

Шепа ***()ти! Ами ако България не е в НАТО,а Ердоган му хрумне да си поиска Източна Румелия,която след берлинския договор става на Османската империя,по подобие на Путин,който си иска част от Украйна,защотото била на СССР,какво ще прави г-н Янев ? Как ще си я защитим ???

182

Оказа се че

преди 2 години

Министърът на отбраната има достойнство, и за разлика от всички останали застава зад националния интерес.И затова е неудобен!

181

Анонимен

преди 2 години

Шепа баби и дядовци са по умни и разбиращи ситуацията по добре от 80 процента от умните и красивите

180

Рали

преди 2 години

ЛОЛ бъдещето на България.. средна възраст 65 години

179

Кирил

преди 2 години

Това на снимката с униформите мутри ли са!? .. Защото на такива приличат.

178

НОВ СВЯТ!

преди 2 години

От 17ти Декеври 2021 година, когато В. Путин официално обяви УЛТИМАТОМЪТ към САЩ и НАТО се отвори нова страница в международните отношения. Нашето НЕКОМПЕТЕНТНО и МАРИОНЕТНО правителство показа, че е ПАГУБНО НЕАДЕКВАТНО да се справи с новите предизвикателства. При такава ДРАСТИЧНА ПРОМЯНА на геополитическата обстановка най-нормалното нещо е да се даде на народа право ВЕДНАГА да препотвърди или коригира избора си от преди това. Т.е. НЕЗАБАВНА ОСТАВКА и НОВИ ИЗБОРИ.

177

Анонимен

преди 2 години

канадчето и кокорчо са за измитане тия предатели хамерикански

176

Петя

преди 2 години

,,Умния " Радев превърна България в една пародия.Жалка работа,пълни карикатури.Тия всичките от кв. Дружба ли са докарани, комшии на Янев и Радев

175

Анонимен

преди 2 години

Мда. Подобен на протеста на Възраждане. Червените бабички и една, учила 6 години биология. Има-няма 50 души.

174

Пантер

преди 2 години

Хайде. Отивайте си по домовете и на работа. Има вече нов военен министър.

173

Анонимен

преди 2 години

Янев върви в киев или харков да инспектираш спец операцията на путин!Сега разбрах ,че и хитлер бил правил спец операция според тебе

172

Анонимен

преди 2 години

Петко с пушка в Украйна!

171

Незабавно:

преди 2 години

До Анонимен==Обичащите украинските фашаги бандеровци,които цели осем години избиваха мирното население на Донбас, изгориха живи хора като факли в Одеса,разрушаваха домовете им и превърнаха живота им в АД,вместо да се плюнчат по форумите да си събират парцалите и да заминават при фашистките си любимци! Ако имат нещо да казват на руснаците мястото е там,ако им стиска, разбира се! Не искаме чужди проблеми в РОДИНАТА ни,подклаждани от краварските изкукали дементи! БОГ да пази БЪЛГАРИЯ и НАРОДА ни!

170

Анонимен

преди 2 години

Янев президен!

169

А

преди 2 години

На Киро детското му е в повече.Синдром някакъв ли е ,но да се хилиш ,като зелка ,да не знаеш Български да изнасяш бежанци и още и още.Търговия да става внос ,износ.,....

168

Ще има възмездие

преди 2 години

До АнонименЯ марш към Москва бе *** ***.Рублите пресъхват и без това .

167

анис

преди 2 години

Кирил Петков е най големия срам и позор за страната ни! Поклонник на Америка, която е като октопод над по голямата част от света с НАТО. Ще доведе така малката "русия" и в нас с неговите *** и прости коментари. Защо ни навлича в нещо , в което сме слаби и ние много мънички?Не съм изненадан от решението му да смени Янев!

166

Ivan

преди 2 години

До АнонименИ къде ще влизаме в СССР, да ни мачкат фашаги, като ***?

165

Анонимен

преди 2 години

Чака ни Т.Н.К

164

Анонимен

преди 2 години

До До26 Вече я видяхме вашата "Велика"Руска армия - хахахаха 5 дни не може да превземе един град Киев, камо ли цяла държава.Армия, от пиянки и беделници!