49

ЕДИН ПРИЗРАК

преди 2 години

... Броди из Европа--ПРИЗРАКА НА ПУТИН-УБИЕЦА....

48

За Китай

преди 2 години

Не знам, ама Япония в пряк текст каза, че има интерес към Курилските острови. Не знам какво има там освен студ и вулкани, ама може да е заради името - *** - илски. Май се повтаря сценария с Втората световна война, жалко, че човечеството толкова трудно се учи от грешките си.

47

Не го знам

преди 2 години

Путин до къде ще стигне в Украйна, но цял свят трябва да сме му благодарни, че ни спаси от Ковид- репресиите! Ако пусне и ядрената зима, ще ни спаси и от глобалното затопляне и зелената лудост.

46

Анонимен

преди 2 години

Според мен най- голямото наказание за Путин ще бъде ако му затворят крана за доставки на газ и петрол за Европа. Тогава и банки няма да му трябват. Аз шишетата от боза съм ги измил и съм ги сложил пред вратата. Като минат американците с втечнения евтин газ да ми сипнат и на мене. И защо информационните потоци отразяващи бойните действия бяха орязани от тв и интернет, а ми пускат некви сапунки от репортерчета на хонорар към бТВ и нова? Нали това беше демокрация- правото да имаш различно мнение??

45

Христо Попхристов

преди 2 години

Тафров явно е *** или заслепен от русофобията си, за да твърди, че руските военни ще избиват своите руски братя. Украински етнос няма! Дори галичани, за които е създаден украинският език, докато са били под австроунгарска власт са етнически руснаци! Всички обстрели на цивилни обекти са дело на украинските националисти, в Донбас за да отмъстят за отстъплението си под натиска на народните милиции, а в Украйна за да дискредитират Руси

44

Путин

преди 2 години

Влезна във Вълчи капан в Украйна. На някого много му се иска да освободи Земята от голям брой човеци и да има трета световна война . ако Украйна бъде приета по спешност в ЕС и НАТО сегашния локален конфликт автоматично ще се превърне в трета световна война. Интересно дали Китай се готви да забие нож в гърба на Путин, за да заграби богатствата на Сибир.

43

Анонимен

преди 2 години

До приключване на ,,миротворческата операция ,,каквато беше на НАТО в Ирак.

42

анонимен

преди 2 години

Руската армия трябва да се върне в Москва и да остави оръжията на Червения площад! Старчето Путин трябва да разбере, че не може да изпраща млади хора да убиват и да умират, заради мегаломанските му амбиции! Путин е диктатор и ще свърши позорно, като Садам и Кадафи!

41

Анонимен

преди 2 години

Обаче наще медии нямат равни по тъпизъм. С траурни лица в сутрешните блокове ни обясняват как сме били , видите ли, във война. Моля??!!Нито Русия, нито Украйна са членове на съюзите , в които зорлем ни набутаха. Ние българите не сме в никаква война !! Страшно истеряса безсилният Запад, че даже спортните организации се набъркаха в политиката с терор спрямо руския спорт, докторски организации решиха да не лекуват руснаци.Тотален абсурд и дивашка русофобия.А Руската Дума ( рус.народ )е 100% с Путин

40

Анонимен

преди 2 години

Не настъпление, а ПРЕСТЪПЛЕНИЯ

39

Парите

преди 2 години

До АнонименВ голяма грешка си, мой човек, за голяма война не ти трябват пари. Ако ставаше с пари - талибаните нямаше да имат шанс срещу правителствената армия.

38

Анонимен

преди 2 години

Военнопретъпниците не отиват в изповедалнята. Те отиват директно в Ада. Окупационната армия създаде своя ад.

37

Анонимен

преди 2 години

Мека китка сър!

36

Анонимен

преди 2 години

За голяма война трябват големи пари.Само с оръжие не става.А БВП на огромнРусия е по-малък от този на Италия.И 2 пъти по-малък от на Калифорния.

35

Шаши

преди 2 години

Могат и до Денвър да стигнат. Някъде около него. Нали там е бункера.

34

42

преди 2 години

Като видях клипа с танка и си спомних учението Щит 82.Тогава началника не ена от нашите радиостанции прежали едни 60 лева за пиене,наля руснаците здраво и им задигна антената на радиостанцията.Тия така и не разбраха кога е свършило учението.За старшината 60 лева бяха нищо-в свободното си време поправяше телевизори,радиа и краше нова Волга!Най вероятно ромите са напили екипажа на танка и така са го откраднали.Защото има вид да е здрав!

33

Анонимен

преди 2 години

А оня дет пияния дет щел да лази до руската федерация, и аз съм пил ама те и това немогат,идеята бройката да свърши работа скоро и при тях ще приключи, всичко си има цена и накрая се плаща.атова че китайците му намазаха ските, го вбеси ама заради това собствените му хора ще го убият. аман от ниски *** и български ватенки.

32

до 42

преди 2 години

Това е ромският скрапспецназ!Хиляда години са тренирали и сега силата е с тях!Обзалагам се,че тоя клип ако го види Путин,ще си изяде обувките и часовника за десерт!Защо си мислиш,че Хитлер е загубил войната? Дядовците на тия са изпокрали поне половината немски танкове,камиони и друго оборудване.Спукана им е работата на руснаците с такива врагове.Само да мигне руският войник и му изчезва танка,самолета или часовника! Това са спецове.

31

Посоката

преди 2 години

Като гледам посоката, в която се движат - може би ще стигнат до Брюксел. Или дори до Лондон?

30

Анонимен

преди 2 години

сори 42 дадох минус без да искам, напротив подкрепям те, по пиян агресор май не е имало то арабите са профи спрямо тия ;)