384

Анонимен

преди 2 години

Ще приемат спешно Украйна в ЕС ! Ще има ново разпределение на бюджета на ЕС ....България пак изгоря ! КИРО къде са парите за развитие и въстановяване ?

383

Анонимен

преди 2 години

Не се учудвам чу Путин привежда в готовност стратегически военни обекти, ДНЕС ще пратим самолети на ЕС , утре на НАТО .... не ми се мисли, пък някои им се струваше че сме далеч

382

въпросче

преди 2 години

Този иска да каже че ЕС открито ще воюва срущу Русия?! В БГ дойдоха 4 самолета със 130 души персонал , предсавяй си колко ще пратят в украйна , и като загинат над украйна как ще го "продадат" в медиите? И как ще знаем дали са самолети на ЕС или на НАТО ?

381

Има голяма цензура !

преди 2 години

Има голяма цензура !

380

Едуард Петров - Едо

преди 2 години

Приканвам българите да бъдат смели и да излизат с имената си! В противен случай КОИ СТЕ ВИЕ? И кучетата си имат имена и бързо реагират при повикване! Впрочем: ЗАЩО БОГ ПРИВЕДЕ КУЧЕТО ПРИ ЧОВЕКА? ЗА ДА НИ ДАВА ПОУКА ЗА ПОНЕ 7 ВАЖНИ НЕЩА: Любов, Вярност, Преданост, Послушание, Чист и скромен живот, Съвместна охрана и Севместна работа! Не одобрявам китайците, които ядат кучешко! ИЗГЛЕЖДА, КУЧЕТАТА СА ПО-МЪДРИ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ! ОСОБЕНО БЪЛГАРСКИТЕ! За ситуацията Русия - Украйна! 1)Поведението на бандер

379

Аха, значи!

преди 2 години

ТСВ-то върви по план...

378

Krom

преди 2 години

Въпрос към поддръжниците на Хутин в този форум /пиша така името, защото рецензират, не за да го обидя/? Къде са украинците които трябваше да посрещат с хляб и сол руските си "братя"? Главорезите на Кадиров от Чечня, дали са част от славянската руска любов? Колоните изгорели руски машини и телата на убитите руски момчета - това ли е величието на руската победа, която сънувате? Не Ви ли се повръща от вас самите? Това в Украйна е абсолютна трагедия и за двата народа, а Вие сте лешояди.

377

Анонимен

преди 2 години

Те са си ега наната...

376

Анонимен

преди 2 години

ЖОЗЕПЕ, А ПРЕДОСТАВЕНИТЕ НА УКРАЙНА ОРЪЖИЯ БЕЗВЪЗМЕЗДНИ ЛИ СА ИЛИ ЩЕ СЕ ЗАПЛАЩАТ??!

375

Ботев

преди 2 години

Долу НАТО! Долу САЩ - истинските виновници за сегашното положение!

374

Анонимен

преди 2 години

Аз виждам само американска пропаганда навсякъде в медиите, а някои тук говорят за руска?!? Да, методите на Путин са други и на него му е вменен образа на диктатор. Лошият срещу добрите. Само да не излезе обратното накрая. Холивуд ви е пломбирал здраво мозъците с ролевия модел Америка спасява света. Вярвате в безкористната демокрация и военна мощ на Америка и си чакате си хепиенда. Защото така сте програмирани.

373

Народеее!!!!

преди 2 години

Намесят ли се тия фашисти ще стане трета световна война!

372

Анонимен

преди 2 години

Може пък да са от "Лего "и да ги изпращат със Спиди до офис.

371

Анонимен

преди 2 години

Русофилчета, Русия изгуби тази война, а Путин изгуби живота си ама понеже е луд още не е осъзнал положението си. Загубите нанесени от руските ракети са минимални. Украинските самолети контролират небето над Украйна. Украинците имат вече и ас в небета Призракът от Киев свалил вчера 2 руски самолета над Украйна и общо 10 от началото на руската агресия.

370

Анонимен

преди 2 години

Защо ли си мисля, че Путин пак ще излезе победител от този конфликт със запада, както и да се развият събитията в бъдеще. Ясно е, че конфликта е Америка - Русия. Русия не е зад подценяване, както някои го правят. Не съм русофил, но гледам фактите. Светът наистина се променя. Разумен подход и диалог с Русия трябва, за да се излезе от тази криза.

369

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой ще е този луд пилот да навлезе в момента във въздушното пространство на Украйна.И метър няма да прелети.

368

ГОЧО

преди 2 години

ХА ХА ХА!!! То ша бъде много интерсно, а въпроса ми е тия самолети ще имат ли пикоти, или просто ще ги вкарата върху влекачи!???

367

Анонимен

преди 2 години

Просто ще бъдат екскортирани от руските изтребители до най-близкото руско военно летище и пленени.

366

Анонимен

преди 2 години

До до 465 Нямат летища ама според руските лъжци иначе украинците нямат проблеми с летищата. Наистина сте пълни овце дето се нръзвате на руската пропаганда.

365

Анонимен

преди 2 години

И как ще ги достави тези самолети?Къде ще кацнат?Въздушното пространство на Украйна е под пълен контрол на руските ВВС