101

3..2..1..Старт

преди 2 години

Бандеровците всички до един до стената

100

Диана

преди 2 години

До Анонимен138 Ще я разиграват ли? Не бъди много сигурен! Ще ѝ дадат урок, по-скоро..Мечките се учат понякога, особено когато знаят какво искат...Не трябва да се бъркат в световните работи, нито световните работи да се бъркат в техните - явно има силна несъвместимост на разбиранията..Когато едните пораснат, а другите узреят може и да се срещнат на някакво ниво и дори да си кажат "как си, добре ли си"..Прекалено дълго ги притискат руснаците, те не са издръжливи на такъв психичен тормоз..

99

Анонимен

преди 2 години

Как пък се биете сами? Нали имате обещанията на нато, света и футболни играчи, които ве подкрепят. Не сте сами. Целия свят или част от него е зад вас. Буквално! Боевете на нато са под формата на безсмислени санкции, но все пак се бият редом с вас. Зеленски е най-добре да се предаде и всичко да приключи. Няма смисъл заради него да умират друго.

98

Анонимен

преди 2 години

Абе еврейче,още ли си жив.

97

Анонимен

преди 2 години

137 души - хуманизъм по Путински

96

Анонимен

преди 2 години

На бай Дън синчето бая парички е вложил (и очаква) в Украйна. Уйде капитало..... Това вероятно са санкции срещу САЩ.

95

Анонимен

преди 2 години

Жалка работа, милия му подадоха фитилите и го изоставиха, както обикновено правят англосакските шмекери.

94

Анонимен

преди 2 години

Колонията на САЩ се провали. Сега Путин ще прави военни ракетни бази с ядрено оръжие в Куба и Венецуела. Да видим как ще реагира САЩ. Предишната реакция я знаем - Карибската криза.

93

Анонимен

преди 2 години

Зеленски най накрая разбра истината, че е оставен на мечката. Да беше прочел историята. Не вярвам да не преподават във Украйна великите обещания на Британската империя спрямо Полша. Историята се повтаря като фарс. Поляците от лакомия нападнаха Чехия заради една малка област и останаха без държава.

92

Анонимен

преди 2 години

ох какъв пиеро стана и комиците плачат

91

Диана

преди 2 години

До До115 Говориш чисти глу.пости, значи, извинявай! По твоите планове една кравария като си отиде, по моите планове ще дойде друга, нема как..Празно нема!..Или изобщо краварията стане розария или спасение нема, според световните науки..Или вървим напред или се срутваме назад по пътя, където има много краварии, значи...

90

Анонимен

преди 2 години

Сега си критичен към западните си " приятели" - Тъй и тъй си ядосан отвори Босфора за рибарите , и поискай да блокират Ла Манша , че Борисчо те пусна по пързалката , но пък те набутаха със заеми за 2-3 поколения напред !!

89

Анонимен

преди 2 години

"Аз съм основната мишена, заяви президентът на Украйна" ------ Човекът има мания за величие. Еврейска му работа. Сигурно мисли, че Украйна е негова лична собственост и едва ли някой може да го разубеди.

88

Анонимен

преди 2 години

Как да влезе кравар - нали Путин ги предупреди, че ще го отнесат.

87

Анонимен

преди 2 години

Ама верно сами се бихте... кой ви е виновен.

86

Анонимен

преди 2 години

Зеленски продаде интересите на Украйна. Да си събира катуна и да се изнася. Ако иска да е жив. Байдън поне убежище ще му предложи. Дължи му го, заради богатството на сина си. Той е целта - изчезне ли, спират "инвазията". Една марионетка трябва да бъде сменена с друга. В съвременните войни няма добри!

85

Ясно като бял ден

преди 2 години

Това всички мислещи хора го знаехме. Нато и САЩ няколко пъти подчертаха, че няма да изпратят военни в Украйна, а ще си подсигури странните от Алианса.. Ако не беше решил, че е толкова велик този Зеленски да скача срещу Русия и да не си гони интереса, а интереса на ФАЩ, сега Украйнците и Европейците нямаше да сме в тази ситуация. Този е виновен поне толкова колкото Путин

84

Анонимен

преди 2 години

Баба ме е учила, че жената и децата може и да ги потупвам, но със съседите си трябва да съм в добри отношения.

83

я па тоя

преди 2 години

сами сте ами! кой да е с вас? путин кат ви казваше да мирясате, ти криейки се зад гърба на бай-дън се зъбеше! а сега да ви видя, крадливо племе!

82

Анонимен

преди 2 години

Тоз пък. Много ясно че ще се бият сами. Кой да се бие за американските интереси?!? Други улави няма, само украинците.