130

ТОНИ-Пловдив

преди 2 години

Точно така, НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ДЕМЕНЦИЯТА.ТРЪМП БЕШЕ ВЪВ ПЪТИ ПО ДОБРИЯ ИЗБОР, ТЕ СЕГА ВЕЧЕ СЕ УСЕТИХА НЕЩАСТНИЦИТЕ КРАВАРИ.

129

ТОНИ-Пловдив

преди 2 години

Разбира се, че Путин постъпва правилно, БРАВО. Украйна, нахъсана от ФАЩ, да играее по нейната ***, ще плати висока цена. Ах тези Щати, те ще се радват да стане война във цяла Европа, далеч от тяхната Територия .Не се заблуждавайте, че те са за мира, те са за РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ .Ще си платят един ден за всичко КРАВАРИТЕ.

128

Руските тролове

преди 2 години

са в пълна бойна готовност във форума! Рапорт даден!

127

Генчовска

преди 2 години

Нашата пръдла от ИТН защо е отказала срещата в Киев не разбрах? Страх? Чужд инструктаж? Чака нареждане от господаря? Къде са Паси и Плевнелиев? Викат ги запас!

126

Марта

преди 2 години

До ХагаСамо дето не става дума за Украина,Донбас или каквото и да било.Става дума за ролята на САЩ в световните дела и многополюсния свят,за който се борят Русия и Китай.Ако политиците на ЕС продължат да подкрепят Вашингтон ,а Украина бъде въвлечена в мащабна война,то Европа и Украина ще платят цената.

125

спомени

преди 2 години

Путин бе казал, че ракетите ще хвърчат и натам, откъдето идват решенията. А ние знаем къде е това. Не е от канцеларията на Урсула, Столтенберг и прочее секретарки. Хубаво е да се чуе речта на миролюбивия Байдън за Сърбия и войната там.

124

Анонимен

преди 2 години

А синчето ти скри ли се?

123

Пенчо

преди 2 години

Мили хора,притеснен от ужасните новини за руската инвазия в Украйна...аках цели три пъти!? Изаках си направо червата...При вас как е- забелязахте ли такъв ефект!? Никога досега не ми се е случвало-.. акам си само веднага ж сутрин! Споделете моля Ви! Бог да ви пази!

122

Мда

преди 2 години

Ъхъ, кога ше викаме "Же суи...", да ни сведете дата и часа, че ми е много важно..

121

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 2 години

Дъртият Джо може да налага само санкции, защото при военна намеса, ще го яде ръбест...

120

Щерю

преди 2 години

Ако години наред Русия продължаваше да изгражда военни бази на границата с Америка как ли щеше да реагира армията на САЩ? - По същият начин както Русия в Украйна.

119

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 2 години

Телефонът в Белия дом звъни, Путин вдига слушалката и казва: "Байдън вече не е на този номер"...

118

пена

преди 2 години

И в същото време Европа продължава да дава милиарди евро всеки ден на лудия диктатор. За тая ситуация е виновна единствено Европа и най-много Германия. Те позволиха на *** да се превърне в диктатор!

117

Джоко Байдоня

преди 2 години

.... САЩ са малко заети в момента ... така че основно ВИЕ съюзниците ще отговаряте на руското нападение а пък ние ще ви продаваме оръжие .... Скъпичко ни е оръжието ама ние можем да ви го дадем на разсрочено плащане ... с подобаващата лихва ... можете да плащате и със земя ... или заводи ... или природни ресурси... Нема страшно . Ние от безопасно разстояние ще налагаме санкции и ще изпращаме декларации до ООН колко сме възмутени..... п.с. Имаме изгодни цени за атомна бомба .....

116

Татул

преди 2 години

Ае, Бай дън, Путин ти доказа, че му дреме на дядовия какво мислиш ти. Гледай да не почне и вас, че каквото търсите може да ви улесни да си го намерите.

115

До Хага

преди 2 години

Велика Америка е толкова велика че Русия може да я унищожи за половин час. Противни кравари

114

Аз

преди 2 години

Когато някой си мерят пи шките Байдън да не си слага гъ за защото ще го яде здраво

113

ХАГА!

преди 2 години

Мужиците нападат Украйна, защото нямат представа за космическата мощ на Велика Америка. Лошото е, че кремълските военнопрестъпници няма да бъдат съдени в Хага, защото там където се простира примитивна Русия ще има само пепел и никой друг.

112

баба мара

преди 2 години

незабавна оставка на деменцията запали света този из-род българия пъленнеутралитет българия е в нато и ес без референдум ние няма да мрем зарадибезкраините ам интереси сега ще измрем от студ като няма газ ето ви англосаксприятели нали това искахте пишехте прос-то-тии от сутрин до вечер

111

Анонимен

преди 2 години

Ще отговорят ама вече сигурно е забравил какво... Тука няма две пет - това не е Елцин да го купите с една бутилка водка...