20

Анонимен

преди 2 години

Украйна се ръководи от диктатор, който е приятел с всички във Вашингтон, каза Карлсън в емисията си и като доказателство, че Зеленски е диктатор припомни, че лидерът на опозицията в Украйна е арестуван, а опозиционните медии са затворени от правителството. С това той имаше предвид Виктор Медвечук и председател на опозиционната украинска партия, когото прокурорите осъдиха за държавна измяна през май миналата година. Те затвориха и три телевизии на Медвечук.

19

Анонимен

преди 2 години

До 28. Уточнение. Обстрелвали са населени места с тежка артилерия.

18

Анонимен

преди 2 години

До 20. Понятие си нямаш кое на какъв план е в Русия. Не си напъвай мозъчето.

17

Анонимен

преди 2 години

Значи щом си тръгнаха руските войски, украинските станаха храбри.

16

Путин

преди 2 години

Е на светлинни години интелектуално по-напред от пишещите *** тук, затуй не се напъвайте, нищо свястно няма да излезе от вас

15

Анонимен

преди 2 години

"За хаоса в Украйна е виновен синът на Байдън. В играта са милиони, а това е пъклен план." Думите са на американския водещ на Fox News Тъкър Карлсън.Той нарече украинския президент Зеленски "диктатор" и попита защо Съединените щати не са на страната на Русия в тази криза.В своето предаване в понеделник Карлсън каза, че демократите в Америка фалшиво представят военната криза между Украйна и Русия като история за доброто срещу злото, въпреки факта, че Украйна не е демократична страна.

14

Ужас

преди 2 години

9% инфлация за една година. Пекинското зеле в Москва струва вече 129 рубли, ябълки сорт Гала станаха 93 рубли, а тиквичките варират от 30 до 100 рубли. За цена в лв делете на 44.

13

Анонимен

преди 2 години

Путин загуби на Русия 20 години, като единствено даваше пари за военната индустрия и остави всичко друго на заден план. Социалната му политика е само в ущърб на хората и особено на пенсионерите...

12

Анонимен

преди 2 години

ПАМПЕРСА УБИЕЦ СЛЕД КАТО СЪСИПА "РАЗРУШИ" РЕДИЦА ДЪРЖАВИ ДОЙДЕ РЕД И НА УКРАЙНА. ПОРЕДНАТА СЪСИПАНА БЕЗ ВОЙНА СТРАНА КАТО НАШАТА. СМЪРТ НА ПАМПЕРСА ПЪРДЕЛ.

11

Анонимен

преди 2 години

Въобще не се притеснявам за Русия, тя ще се справи. Повече се притеснявам за останалия свят.

10

Анонимен

преди 2 години

Само за руската икономика ли има риск?

9

пияница мистик

преди 2 години

"Заплахата от голяма руско-украинска война крие огромни рискове за икономиката и за всички граждани на Русия. Експерти сочат сред основните последици от новите западни санкции "заради Украйна" замразяване или изземане на спестяванията, стоков и продоволствен дефицит, голяма инфлация и парализа на външната търговия, се казва в коментар на агенция РОСБАЛТ." === Браво на джуджето убиец. С агресията си и войнолюбието си ще унищожи собствения си народ от покорни крепостници и колхозници :)))

8

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с изтеклата информация на американските тайни служби? Нали трябваше на 16.02 Русия да нападне? Страшно разузнаване. Страшни публикации.

7

Анонимен

преди 2 години

"Точно путин си прави мръсно на него,вола рие рие и накрая на него си рие на главата,с агресия постигаш нищо само се закопваш." Ха ха ха, възраста учи на едно нещо, по света бродят НЕПОПРАВИМИ , които човек трябва да избягва на всяка цена!

6

Анонимен

преди 2 години

Точно путин си прави мръсно на него,вола рие рие и накрая на него си рие на главата,с агресия постигаш нищо само се закопваш.

5

Анонимен

преди 2 години

Тази истерия която американците се опитват да създават вече изглежда комична.

4

До 1

преди 2 години

Стига бе, ние имаме велик съюзник, не говори така!

3

Анонимен

преди 2 години

Аре стига де, Русия си пропусна шанса, трябваше вчера да удари, всичко свърши вече!!! Да се е възползвала, американците казаха в 3.00 ч., ама не!

2

Анонимен

преди 2 години

Руснаците в по голямата си част никога не са живяли в охолство така че да седне някой да ги плаши с това че живота им ще стане по зле не е сериозно. Виж за оядените европейци и американци нещата не стоят така.

1

Анонимен

преди 2 години

Руско-украинска война, ако има такава - ще приключи за максимум 2 дена, тъй като ще се води с други средства, не с тия допотопни машини паркирани от двете страни на границата.