49

Анонимен

преди 2 години

Живея до градинката срещу читалището в Младост, там има маркировка както и табели "Забранено за кучета". Познайте дали някой го спазва. Пълно е с кучета и с лай*ата им навсякъде, а после децата ритат топка и играят в пясъчниците.

48

Кучелюб Теньовски

преди 2 години

Горката животинка! Сигурно децата са я дразнили с топката

47

Анонимен

преди 2 години

Много са ми интересни тези които предлагат да се забранят кучетата в парковете. Не знам вие в коя държава живеете. Тук е по-вероятно да забранят децата в парковете, за да може кучетата да си акат свободно там. Идете в Борисовата сутрин или привечер да видите какво чудо е.

46

до Кучкар

преди 2 години

на такива като теб, ще им ги любимците тровим, без никви скрупули

45

Иван

преди 2 години

Кучкарите са болни хора по принцип..... :))) Разбирам да имаш къща и голям двор за да гледаш куче, ама като ги гледат в панелките тормозят кучето, Всичко е минирано от кучета в София, тении и гадости очакват децата на всеки метър. Една голяма тоалетна

44

Анонимен

преди 2 години

Защо, когато кучетата лаят и ни тормозят в блоковете нищо не се прави? Защо някой може да гледа куче, а аз да не мога да си гледам едно прасенце за Коледа. За кокошките е същото. На терасата искам да си имам 5 кокошки с петел, ама ми забранява общината. А кучета може.

43

Анонимен

преди 2 години

Оставете намира животинката бе ***. Възпитавайте си децата, ама то вас кой да възпита. Дразнят, а после те невинни.

42

Анонимен

преди 2 години

След толкова случаи на нахапани деца, защо още има хора да извеждат хищниците без намордник?

41

Пацо

преди 2 години

Всъщност няма "кучета" - това са вълци затворени в изродени тела, за да могат да слугуват на хората.И така хиляди години.

40

Кучкар

преди 2 години

Аз пък ще продълажавам да си пускам кучето да хапе и с*ре навсякъде. хахаха Вие си плюйте по форумите.

39

Анонимен

преди 2 години

,Забрана за отглеждане на кучета в София. Това е най-доброто.

38

Bond

преди 2 години

само не хвърляйте бомбички че се плашат милите душички

37

СПОРЕД МЕН,

преди 2 години

Много кучелюбители лицемерно се възмущават, като гледат животните в клетки по зоопарковете. Животните, горките, затворени, лишени от свобода. В същото време, те държат кучетата си затворени в апартамент и ги извеждат с каишка за час на ден. Разберете- за кучетата няма разлика между клетка и апартамент. Това са ограничени, затворени пространства. Кучето, като всяко друго животно, се чувства най-добре в среда със себеподобни животни. Кучето забравя за стопанина си, когато забележи разгонена ***!

36

Анонимен

преди 2 години

ОТГЛЕЖДАНЕТО НА КУЧЕ - ТЕСТ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ

35

до 1914

преди 2 години

Ама разбира се. Всеки знае че паркът е място за разходка на кучета, както и тоалетна за тях. Какво си мислят тия хора с деца, да си карат дечурлигата в парка. Уави хора, нали.

34

Пацо

преди 2 години

В София трябва да се забранят домашните кучета, само служебни.На село да гледат ловни , домашни и квито си искат.Така ще е най добре за всички.

33

Анонимен

преди 2 години

До ДДРОнегЕдиния от братовчедите ми беше луд на тема кучета, ама ги гледаше в двор :)) Да гледаш животно в панелка си е мъчение :)) Също зависи какво е настроението на собственика, щото кучетата усещат това :)

32

Пацо

преди 2 години

Кучето е порода белгийска овчарка - една от най-умните породи, основно полицейско куче в Европа. Да нахапе четири деца, нещо е станало което не се споменава. Може наблизо да имало разгонена женска и други мъжки кучета, да е ударено и оскубано. Собственика просто го е зарязал да се разхожда и си е ровил в телефона. И сега му започват проблемите..

31

Анонимен

преди 2 години

Ами и без това децата са малко, но на кучетата пак им пречат.Да забранят на деца да играят в парка и ще могат кучетата на воля да си *** и да си тичат. Сигурен съм, че ще се намерят общински съветници да гласуват за това.

30

Анонимен

преди 2 години

КОГАТО КУЧЕТАТА СТАНАТ ПОВЕЧЕ ОТ ХОРАТА ИЗПОЛЗВАШ ПРЕЗЕРВАТВИ