24

България

преди 2 години

има 24 хилядна армия със соц 40 годишно въоръжение!! Срам и в тази класация. Нвма нубда тази държава да съществува

23

Гочето

преди 2 години

А на времето се присмивахме на албанската армия... а сега можем само да си мечтаем за 100 хил. добре въоръжена армия... родните комусти излезнаха по-долни и най-долните шиптъри...

22

А гетото България

преди 2 години

не попада в класацията, за сметка на това по инфраструктура сме на завидното 124 място след Мозамбик и Буркина Фасо официални данни!!!! За здравеопазване, транспорт и доходи да не говорм. Но Ганчовци имате интернет да се побиите малко в гърдите каъо напишете 2 коментара!

21

Анонимен

преди 2 години

Братски румънски народ!!! Заедно в соц-а, заедно в ЕС-а. От едно канче, в едно гърне!

20

Анонимен

преди 2 години

Какви румьнци,бьлгари и т.н.?!Единствено Турция е с истинска армия,боеснаряжение,опит и истински,надьхани войници !Свмо те са с капацитет да спасят честта, достойнството па и зад...ника на Натовците!Всички други ще се разбягат като пилци!Няма го вече и оня храбьр немски войник!Представете си италианец или французин-войник!!! Пародия!Стават за всичко друго но не и за войник!

19

Урсула

преди 2 години

На България не и е нужно хвърляне пари на вятър, и войници на хранилка, то всъщност и няма кой да ни напада.нито пък ще водим война с някого,грозна картина по улиците на България някакви уазки с медицински кръст,стари зилове, войници с шкембета, за какво ни е тази армия хрантуници които скоро ще излязат в пенсия и от там ще лапат пари от нашите данъци.

18

Анонимен

преди 2 години

Я гледай ти , пак крадени Новини от Дойче Веле

17

Анонимен

преди 2 години

Според този сайт и класацията му ние сме на 67-мо място. При адекватни инвестиции и желание можем да се развием. Но със сигурност да се инвестира в допотопна съветска техника не е начинът. Румъния, Гърция, Турция го доказват.

16

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 10___Румънците ни задминаха точно по време на управлението на ОПГ герПдпс, то и в това ОПГ е пълно с комунисти, де, начело с главния пожарникар, от виден комунистически род !!!

15

Анонимен

преди 2 години

Румънската армия е много силна до първия залпов огън от Град. После бяга.

14

Firepower

преди 2 години

И румънската армия не може да я настигнем вече. Останалите съседки, Гърция и Турция пък никога и след 1000 години. Тогава защо харчим пари за военни? Питам с кого ще се бием? Явно ще бъдем ползвани за територия,, през която ще се минава при конфликт. Освен да се мобилизираме за конфликт с Македония :д. Но нали им подарихме старите си танкове. Та, и там нещата не са сигурни.

13

Рамбо Силек до Калек

преди 2 години

Факт. Ние ще си останем където ни нарисува оня чех на европата, руснаците не могат да оставят просто така Задунаяската губерня и фучи здраво подривна дейност. Виждате реакциите и коментарите в този сайт.

12

Анонимен

преди 2 години

Не лъжете НАТО за румънската армия. Румънската армия е слабо място в НАТО. Румъния трябва да бъде окупирана от чужди войски на НАТО. НАТО помни какво направи румънската армия при Сталинград.

11

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами в Румъния няма русофили, румънците са членове на ЕС и НАТО като нас но там няма Пета колона забила ръждивата си арматура в снагата на страната...румънците се разправиха с техните комунисти безкомпронисно, като директно ги екзекутираха, а нашите комунисти и в момента ни управляват, като са превърнали сградата на "Дондуков 2" в свой ЩАБ, а сега презеха и "Дондуков 1", затова сме в разкрачено положение и при споменаване името на рассия мун.човците ни лазят толкова ниско, че минават под килима..

10

Анонимен

преди 2 години

Румънците са виновни за загубата ни във Втората световна война. Румънските предатели и страхливци не защитиха фланговете на Непобедимата германска армия шеста при Сталинград. Италианците са виновни за разгрома в Африка, Сицилия, Южна Италия и предадоха своя лидер - Мусолини. Румънците предадоха Германия веднага след като видяха руските войски да идват. Те пропуснаха руските войски до Дунава и България. Предатели и страхливци са румънците.

9

Анонимен

преди 2 години

Съгурен съм, че и БА е сред най-силните 190 в света!

8

Анонимен

преди 2 години

Румъния няма Миг-29. Охранява се с Миг-21, защото не може да плати разходите на ф-16. Чаушеску не получи Миг-29.

7

Анонимен

преди 2 години

Българската армия се държи на трупчета от русолюбите.

6

ТЪп

преди 2 години

Българската армия - сред най силните 200. (Държавите в света са 195).

5

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

А при Паси и Царо нарязохме СС 23, от които целия Балкански п-в трепереше, тогава приземихме над 200 самолета почти нови с по 40 50 работни часа щото били руски, закрихме почти всички поделения,а накрая за капак и махнахме казармата.Напишете "еврвеи в българия" и ще видите че ги има във ВСЯКО правителство от 89та насам.А царя за капак и ни съди.