27

Анонимен

преди 2 години

САЩ "безвъзмездно" могат само да откраднат нещо чуждо! Последно един народен предател им поради 16 милиарда за хвърчила, които още не сме виждали и няма изгледи да видим. А не са ни и нужни.

26

Анонимен

преди 2 години

Тука виждам само кремълски из мекяри. Каквото и да е, 90% са изгубени в червената мъгла

25

а така

преди 2 години

и умре=л на носилка нема да влиза

24

Ясно предатели

преди 2 години

Който иска да мре за чужди интереси,чуфара,летище и сащ.

23

Лоло

преди 2 години

Не ни помагайте войнолюбци.След страха,болестта,катастрофите и мизерията искат да ни вкарат и в ужаса на войната.

22

.

преди 2 години

Моля-я-я-я-я-я-я?!?!?!?!

21

Анонимен

преди 2 години

Този сайт е привидно само новинарски -- на практика съществува само заради реклами, с преписани отдругаде статии или такива с платено публикуване. Правописът и други подобни грижи са на последно място.

20

Анонимен

преди 2 години

Много и то само празни приказки. Дай фактите Шаламанов, фактите, с колко, къде, и как са помагали ина всичко друго е само празни приказки но и ти не знаеш. Експерт, хахахах. Аз ще ти кажа нещо като американски гражданин - САЩ никога просто ей така не помага, никога, има си интереси и цели а това че са дали ако са дали де 10 камиона гмо зърно брой ли се за помощ? Много сте далеч от истината, ама много.

19

до 16

преди 2 години

виж сега явно не си запознат: тия самолети са високотехнологичен продукт и не са круши да ги одрусаш и обереш за един ден!

18

Факт

преди 2 години

С две думи нищо не са дали на БА,и на всичко отгоре сащ не плащат за свойте бази у нас и ни правят мишени с своето НЕ желано присъствие.

17

Анонимен

преди 2 години

И какво са направили? Напишете. Само празни приказки говорите.

16

Анонимен

преди 2 години

Отлраната пише в статията. Министър на отлраната. Е няма такава неграмотност.

15

Анонимен

преди 2 години

На американците трябва да се започне да им се обяснява, че с Русия нямаме намерение да воюваме. А отбраната ни е нужна за евентуално агресивни съседи. И тогава нещата ще започнат да си идват на местата. Русия може да ни предложи всичко на по изгодни цени и условия.

14

toti

преди 2 години

ТИЯ ДА ГИ НЯМА ,САМО ФАЛШИФИКАТОРИ И РАЗБОЙНИЦИ !!КОЙ ПЕНСИОНЕР РАЗБРА ЧЕ МУ ПОМАГАТЕ !!! ЗАВЛАДЯХТЕ НИ ДЪРЖАВАТАОГРАБИХТЕ НИ ЕНЕРГЕТИКАТА БЪГЛИЩАТАЗ:АТОТО,най вече ДЕЦАТА НИ ВЗЕХТЕ !!!

13

Анонимен

преди 2 години

Уважаеми господине, САЩ не правят нищо безвъзмездно. Къде са ни самолетите Ф16, за които сме им платили 8млд.?

12

Анонимен

преди 2 години

Какви са тези глупости шаламански? -- ""На практика имаме бойна авиация, но ние не можем да продължим тази зависимост от руския военен промишлен комплекс при създалото се напрежение, при заплахата от санкции, които могат да бъдат активирани всеки момент". Българската държава трябва да започне да функционира като пълноценна държава, а не като придатък за някакви американски концепции базирани на русофобия. Русия не ни е враг. Този шаламанов е силно неграмотен и безполезен --уволнение.

11

баба мара

преди 2 години

нищо не искам от сащ искам мир и спокоиствие в нато и ес сме без референдумтака че никакви воиници учения в българия конфликти с русия не желая зарадиукраина която не е член на нато и член 5 не важи хаиде идете да освобождаватесев кипър пълен неутралитет които иска да се бие с русия да върви във френскиялегион

10

До 11

преди 2 години

И не малко мигове имали сме повече от 200 мисля сега чакаме за 2 самолета за 3 милярда и още не сме ги видяли

9

Като не можем

преди 2 години

да летим на хартиени самолети, ще зависим от Русия.

8

Анонимен

преди 2 години

Кой плаща нещо и чака с години да го получи къде са самолетите бун... аци май няма да ги видим излъга ха ни с 3 милярда