231

Анонимен

преди 2 години

Импийчмънт за Радев и измислената организация ПП! Всеки ден държавата потъва с тези мошеници! Къде са протестиращите? Има ли някой, който все още не вярва, че тези протести бяха ПЛАТЕНИ!!!

230

АИИИИ

преди 2 години

ДА МАХНАТ ГЕШЕВ ТА ЧЕРЕПЧЕТО БЕЛГРАД И ДР АИДУЦИ ДА СИ ДОЙДАТ СПОКОИНО

229

Анонимен

преди 2 години

Снощи по БТВ се оплете като пиле в кълчища ,Ризова като я попита за конкретни сигнали срещу Гешев .А за Цацаров започна да пелтечи и си загуби словореда.

228

До анонимен 335

преди 2 години

Именно - политика и право. Защото едва събират 30 души за тази категория. Другите се занимават с наука, а тя - с правата на ГЛБТ общността, много печеливша кариера днес. Вероятна е тяхна номинация. И какво величествено има да си завършил СУ с отличие. Огромно число хора са. Не е учила в Харвард, а СПЕЦИАЛИЗИРАЛА. Това са различни неща. Поредният кон (кобила) с капаци, който само цитира наизустени клишета. Неща не я видях при пороите в Югоизточна България да защити правата на бедстващите там.

227

Шок!

преди 2 години

Най-калпавото правителство на всички времена. Плазмодии в комбинация с милиционерки фуражки. А децата ни - все по-нагли и мързеливи, защото имитират управляващите и бандитите. Светъл пример!

226

Случаен минувач

преди 2 години

По едно време го обвиниха Гешев, че имал в дома си специален хладилник, охлаждащ виното до не знам си колко градуса. Явно се намери кой да им каже, че това е голяма глупост, млъкнаха като риби по този въпрос. Направо търсят кал под ноктите му. Утре сигурно ще го обвинят, че няма коса и не е фотогеничен.

225

Покойният

преди 2 години

Радичков написа: "Едно е да искаш! Друго е да можеш! Трето и четвърто е да го направиш". Само ходят напред-назад по инстанции и се размотават, вместо да свършат някоя полезна работа. Имитират дейност, белким ги преизберат на местните избори. Гешев не ни е спешен. Само за политиците е такъв (Стани да седна!). По-спешни са ни здравето, икономиката, децата, земеделието... даже транспортът. И изчезването ни като народ.

224

Анонимен

преди 2 години

Свали си мръсните ръце от Гешев ***! Ти си направо за сливенския!

223

Анонимен

преди 2 години

Тука много гербав ***,бе.Отива да видя как е в ПИК.А,Упссс...там са били спрели коментарите.

222

Потрес

преди 2 години

Смятате ли тиквени ***, че можете да повлияяте на здравомислещите хора? Хайде сега 7те дето сте наряд - палец надолу

221

Анонимен

преди 2 години

Како и ти ли нещо прочете във вестниците ,чела си чук-чук май?

220

Анонимен

преди 2 години

Надка можеше да попита милото ВКС дали може да си поиска да стане галактическа кралица. И ВКС щеше д й отговори пак същото, че разбира се, може да си поиска каквото й се ще - кралица, бронтозавър, батман, но едно е да искаш, друго е да можеш.

219

Анонимен

преди 2 години

До да?Точно.

218

да?

преди 2 години

оставка зашото разследваше разни олигарси ли?

217

Защо

преди 2 години

президента пак се набърка в изпълнителната власт. И защо прави внушения преди решението на ВСС? Или подготвя обществото, или предупреждава съвета. Кое от двете? Или не си научи мястото. Колко пъти трябва да го "изберем" та да се научи!!!

216

Какво значи

преди 2 години

"на крака"? По-специален ли е? Има "важна информация". По куриер ли иска да я прати?! Дано...да е такава. Ама надали. Нищо не каза за "питането" си. Питал ли е, загатвал ли е или пак е пушилка, т.е. пиар...

215

Анонимен

преди 2 години

Виско може, обаче госпожата секретарката на Пинокио слугата на Прокопиев наясно ли е, че безупречно трябва да докаже системно неизпълнение на функциите на главния прокурор и груби нарушения, то не е само да искаш то и аз много неща искам.

214

Тая Жена без шапка..

преди 2 години

...е хвърлила око на Прокорора бес каскета,...да го прати на "почивка" в Панделата...

213

Анонимен

преди 2 години

Вай вай троловете на Пи Ар Севи ше си претъркат пръстите да рабптят бе :) Боко Оранжевия зеленчук нема да бъде във власта повече. Нерде и ще иде в зандана барабар с мама ви Севи . Капиши?

212

Как ни върти Живота!

преди 2 години

Ето, на ББ дедата, ако не беше гонил всяка фротовашка булка, нямаше да го убият като фашист, в "царевичака", и кумонисти да се кичат със заслуги, а на ББ да не му разрешат "Правото" да учи, и сега дае обратното: ББ глаф.прокорор, а Каскета-право в Панделата