88

Анонимен

преди 2 години

До Програмист 105 Това да не са тия от МЕТА? Или Она твойте не Мета

87

Програмист

преди 2 години

Абе те тва са по така глупавата част от населението. Иначе ние не се оплакваме колата ми е кола къщата ми е къща жената красива лъскава .. ама тва е за хора с акъл

86

Хичо

преди 2 години

Работниците ще продължават да напускат страната,а тук ще останат само хрантутниците и ще почнат да се ядат помежду си...Дотогава келявите политици ще теглят кредити да не рухне къщичката???

85

Анонимен

преди 2 години

Ккави програмисти? Да ходят да търкат пейките прогрмистите. АI може сам да си програмира. От слаботелесни консуматори с огромно желание за надмощие нямаме желание. Тях ги пращаме за стръв. И без това са балъци

84

Анонимен

преди 2 години

Къде им е почасовата ставка на труда по браншове?Непроизводителни били българските работници, но само в България, защото навън за същия положен тред получават двойно и тройно заплащане.Българските работодатели не са най-бедните в Европа, нали?Имотите и екстрите им са съизмерими с европейските, че и отгоре са? Как става така? И докога ще бъде така - договор на 4-ри часа, работа по 12 ч. 6 дни в седмицата, разликата до минималната - в плик?Тотал щета за държавата, за работника, но на кого му пука?

83

Анонимен

преди 2 години

В провинцията даже и минимална не взимат. Миналия месец бях във Враца, там 50% взимат 400-450 лв и то не редовно, а врачанска област е втора по средна рз след София.

82

до 97

преди 2 години

Прав си, не знам какво е работа. Ама грешиш. Работих в склад нощни смени да си плащам семестрите. Работих паралелно като преводач и всяко лято бях на бригада, за да видя свят и да припечеля. Ти си стой, пий си ракийката, карай 15-годишното БМВ и си мисли, че успелите с по 20-30000 месечни доходи не знаем какво е труд. Леко ще те шокирам- в момента работя повече от преди. Не знаеш какво е да си с голям доход, очеизвадно и какви рискове и отговорности носи. Промени мисленето, ще успееш. Хубава нощ

81

Анонимен

преди 2 години

До до 92 -94 Образован не значи умен. Може да си купиш диплома но си калинка.

80

Анонимен

преди 2 години

До до 94 Ти си високообразована ***. Която не знае да върже две и двеста , баце. Мислиш си че знаеш нещо, но не знаеш нищо. Просто дрисък с мания за величие. Аз съм повече от теб. А си мъж който не знае какво е работа. Знаем ви вас, от новото нормално. Като те сгащат почваш да мрънкаш

79

Анонимен

преди 2 години

До 94 Колко да си образован?

78

Анонимен

преди 2 години

Уча, за да сполуча. Учи, маме, да не работиш. Пенчо, бре, чети! Пенчо не чете. И така нататък. Драмите на ратаите не ме интересуват. Сами са се докарали до тук.

77

до 92

преди 2 години

Аз съм образован, за да ми слугуваш и да си живея живота. Така работи светът. 30% слугинаж, после идва средна и висока класа.

76

до 89

преди 2 години

Аз пък твърдя, че никой не работи за 700лв. НЯМА такива хора у нас. Грешна е статистиката.

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 88 Дебо ако всичките са професори , кой ще върши тази работа ? Вие високо необразованите, честно не разбирам как си мислите , че работи този свят ? Всички са умни и красиви и вишисти се разправят с отпадъчните ти води, или с *** ти и ти седиш префърцунко прочел некви книги, обясняваш кое как става.... А като те набарат за работа коят онайстина трябва , за да съществува това човечество..... Интелекта се покрива и почва да мрънка, АМА аз... не знам, ама не мога....

74

Анонимен

преди 2 години

Предлагам направо работника да е длъжен да плаща на ,,работодателя,, за дето му намира работа да речем 500 и данъци на държавната ясла за 300 :))) На кой му пука за такива ,,заплати,, при тия цени ??? За това ли затваряхме АЕЦ блоковете и убихме половината си икономика ??? Ако МРЗ за целия ЕС не е 50 % от средната заплата за целия ЕС няма смисъл от ,,членството,, в ЕС ;) А това дето са решили ще понижи доходите на работниците щото ще плащат повече данъци ;)

73

Анонимен

преди 2 години

Не познавам кадърен човек, който у нас да работи за под 7-10000лв. месечно. Всеки може да прави нещо различно. Цял випуск около мен е преуспял- програмисти, архитекти, зъболекари. Един няма да се оплаква от нещо. Оплакват се неможещите, които по цял свят ще са слугинаж и ***. Я в кланницата ще работят, я- на полето. Друго просто не умеят и затова са си виновни сами. А у нас никой не работи на минимална. Работи на ужким за 710, за да се осигуява на толкова. Под масата- още 3000.

72

Анонимен

преди 2 години

Нищо. Пенсионерите се увеличават, същото важи за администрация, полиция и всичките му там държавни кърлежи. Накрая ще работи никой. Ще сме първта държава която се самоиздържа от само себе си. Ххахахахахах

71

Анонимен

преди 2 години

И кой по-точно работи за 710лв., след като касиерка в супермаркет с квалификация трети клас втория срок взима над 2000?!

70

Анонимен

преди 2 години

9000 лева но ако плаща цяла осигоровка и неплоск данък ще му останат 1000 лева което е нормалното както е в Германия.. Останалите за образование на децата, болници, отбрана и държавата.

69

до 79

преди 2 години

Основите на къщата ги гради архитектът. Леещият бетон не прави основи, той слугува на архитекта. А необразованите по цял свят са дъно.