27

Ceci_

преди 2 години

Децата не могат да играят и да тичат, всички ние нито можем да ползваме тревни площи нито тротуарите от *** на песовете. Да си ги гледат в къщи

26

Анонимен

преди 2 години

Стрелят по нищо неподозиращи кучета! Безобразие! Всъщност, когато се стреля по хора, тях предупреждават ли ги?

25

БисерГъскатаБелене

преди 2 години

Нехуманните и бездушните, при св.Петър!

24

българин

преди 2 години

Ало , госпожите , вземете си ги вкъщи !!!!!

23

Анонимен

преди 2 години

Удобрявам! Ако ги упояват с оловни куршуми, още по добре

22

СС

преди 2 години

То хората измират като кучета пред болниците и вътре вие сте ревнали за някакакви мъстииии

21

Руслан

преди 2 години

Пази боже, сляпо да прогледне. Тотална олигофрения!!!

20

СС

преди 2 години

Тц бъркате се нещо не умират от упояване а от ковид...

19

истината

преди 2 години

тази натрапваща любов към кучета и котки е диагноза,щом искаш куче гледай го в къщи не храни такива по улиците

18

перко

преди 2 години

Това е нправено заради Радеф и Харварда

17

Минаващ

преди 2 години

Не виждам нищо нередно в случая!Това отдавна трябваше да се предприеме - и не само в Благоевград, но и във всички градове и села в България!Проблемът с безстопанствените кучета (и въобше с всички други скитащи се безстопанствени животни) става нетърпим!

16

асд

преди 2 години

госпожата вместо да мрънка да покаже нагледно на общинските служители как се залавя едно АГРЕСИВНО куче с голи ръце .

15

Информиран

преди 2 години

Бизнесът с кучета и котки е за МИЛИОНИ ЕВРО.Червата се продават на много висока цена на френски фармацевтични Корпорации, от тях правят хирургически конци за шиене саморазграждащи се и много други неща

14

user

преди 2 години

Да бяха помолили ловците ... колко по-хуманно щеше да е :)Родителите ни мизерстват, а тези седнали да реват за едни кучета. Що пари се дадоха за нещо, което можеше да се реши за две седмици. Изчакват се 2 седмици и ако не се осиновят се приключва. Ако трябва ще ги изнасяме за Виетнам.

13

Анонимен

преди 2 години

До Коткар След като имаш претенции да си коткар, сигурно знаеш, че котките са едни от най-адаптивните и егоистични създания. НЯМА котка хранена редовно, която да е тръгнала да лови мишки и плъхове, освен за моментен кеф за игра.

12

Анонимен

преди 2 години

Коткаря - вярваш ли че ловят мишки и плъхове при толкова много храна по контейнерите. Ти ли извърши операцията по кастрирането? Вервайте си.

11

Анонимен

преди 2 години

Нищо им няма, ако спрат да ги хранят по улицте, а почнат да се грижат за тях, няма да има бездомни и нахапани. Отвратилна безотговрност на жителите. Да не говорим, че никъде не събират акита, нито ги регистрират в общината, за да платят данък.

10

Нео

преди 2 години

Госпожо Съботинова, кога ще проумеете, че не може да съществува такова понятие, като "безстопанствени кучета"! Безумно е животните само да се кастрират и пускат отново по улиците. Те са предпоставка за ПТП, нападения над хора и други животни и разпространение на болести за което никой не поема отговорност. Посочете ми в коя нормална държава по улиците на градовете се разхождат глутници кучета?

9

Анонимен

преди 2 години

Заради "обгрижващи" и доброволци с психични проблеми се множат и бездомните кучета. Общинската фирма трябваше тях да упоява. Защо аз мога да прибера бездомно куче, а те не могат? Големи любители на животните, ама на улицата. Да не вземе да изцапа подредената къщичка.

8

Коткар

преди 2 години

Всичките ми животинки които храня са кастрирани и обезпаразитени за моя сметка. Ако ги няма ще ревете срещу мишките и плъховете.