266

Б. М.

преди 2 години

Научили си урока, че не всички българи са послушни кученца, през войната от 1877 - 1878 година, В БЪЛГАРСКОТО ОПЪЛЧЕНИЕ НЯМА НИТО ЕДИН КОМАНДВАЩ ОТ БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД.Както е казал "вожда и учителя" Г. Димитров, В БЪЛГАРИЯ ДИВАЦИ, ВАРВАРИ И РАБОЛЕПНИ СА САМО РУСОФИЛИТЕ!!!

265

анонимен

преди 2 години

До стар - което твърдите е смешно също като това, че Русия ни освободила, защото ни обича, а не заради проливите. Разделянето е резултат от съглашенията между Великите сили. Удобно забрявате, че Англия изобщо не е искала никакво освобождаване, а оставане в рамките на империята, дори и не автономия. Хайде озаптете си злобата.

264

Б. М.

преди 2 години

Следва арест от генерал Иван Дибич, главнокомандващ на руската армия, на командирите на Българското Опълчение и осъждането им на различни години затвор и каторга в Сибир.След каторгата, кап. Мамарчев се връща в ОИ и заживява тук. Майката на Георги Раковски е сестра на кап. Георги Мамарчев. Сега ясно ли Ви е, защо Раковски "обича" Русия?

263

Б. М.

преди 2 години

До този който ни караше да учим история. Първо да попитам, коя история, че има много.Хайде да припомним една от 1829 г. През тази година се подписва Одринският мирен договор между Русия и ОИ. РУСИЯ ПОЛУЧАВА КРИМ. Създават се Сърбия, Черна гора, Гърция, Влашко, Молдова. ОБАЧЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ НЯМА НИТО ДУМА. Договора го има в интернет. Тогава капитан Георги Мамарчев, командир на Българското Опълчение, разбирайки това, започва на своя глава да освобождава България.

262

Вноски НАТОЕС МИР

преди 2 години

Какво по-хубаво ЕС да беше зона без бази и ядрени оръжия. От десетилетия Европа искаше собствени военни сили, разумно решение. Вноските които искаше Тръмп бяха 2% от БВП за НАТО. От сто и двадесет милиарда за БГ-БВП вноска НАТО, това са около 2 милиарда и четиристотин милиона годишно, плюс милиард вноска ЕС-годишно, плюс вредни емисии ТЕЦОВЕ над милиард само миналата година, прюс милиард за самолети.Към 5 милиарда от БВП на Б-я. За десет години нова ЯДРЕНА централа синтез гориво, нова технолог

261

Защо О крaина?

преди 2 години

Какво общо има МалоРусия-истинското име на областта О краина, с незпазването на обещаното в преговорите от САЩ. ръководената от тях военна структура НАТО да не разполага бази и ядрени оръжия след ДОБРОВОЛНОТО изтегляне на руски бази ОТ ЕВРОПА. Документите, че САЩ са обещали да не оку#пират освободените от Р0я територии са факт, протоколи преговори. Русия подари СВОБОДАТА на И. ГЕР-Я, Чехословакия, България, Румъния, Югославия, Полша, Литва, Латвия,Естония. Почнаха паради на SS нацисти Прибалтик

260

Б. М.

преди 2 години

Като НЕ сме обявява ли война на Русия през 1916 и 1944, това какво е променило? Еййййй, това сте много наивни хората. Московията е империя, тя се храни с кръв!

259

Анонимен

преди 2 години

Тая държавица бг големи букви са и много да се затрива мразя я защото си мрази народа.

258

Анонимен

преди 2 години

Вие канете американци всеки час.Обявете война на Русия и чакайте да ви простят.Ама *** народ,че и пита Ердо е в пъти по умен от вас

257

5777

преди 2 години

в България е пълно с евро-атлантически русофили, до като този сегмент не се нулира нищо хубаво не ни чака, това са спящи клетки!

256

Анонимен

преди 2 години

Най добре тук да стане войната !

255

Щирлиц

преди 2 години

Нас не ни пази нато,но това ни внушават,та да блеем в нужната тоналност.

254

dogan

преди 2 години

След като бе взето решение да ни извадят от НАТО, руснаците ще ни обеденят с Туркменистан и Таджикистан! Нашият корен е от Средна Азия!

253

Анонимен

преди 2 години

Какво ще стане със страна енергозависима от друга. Ами на тая енергозависимата може да и се стъжни. В атомната си централа например може да започне да отглежда гъби

252

Анонимен

преди 2 години

В Мароко и Тунис няма Ковид

251

Анонимен

преди 2 години

Който е нападнал България добро не е видял.Пример;Съветския съюз нападна България 1944 и от 30 години го няма ,разпадна се.

250

Към уреда.

преди 2 години

България ще бъде изплющяна от Путин много здраво.Ние заради продажните политици винаги сме си патили.Той, Путин разбра кой кой е.Унгария,Сърбия и Хърватия са много по умни от нас.

249

Анонимен

преди 2 години

Ако Киро не беше американско *** ... Дали щеше да има статии с такова заглавие .... Трябва да тричаме всички американски мекерета ... Така, дори няма и да им мине през джендърския ум, някога да дойдат в България ...

248

БРАВО!

преди 2 години

Никаква опасност не съществува за Евро-Атлантическа България и българите, защото зад нас стоят НАТО и Пентагона, които ще сразят Русия и Китай. Не е възможно държави от Третия свят с конвенционални оръжия да победят Космическа Америка, нищо че неграм-отните селските комунисти от форума тук драскат фантазии.

247

така да знаете!

преди 2 години

АГРЕСОР е този, който напада дадена страна преди САЩ!!!