44

В. до в

преди 2 години

От това това се умира, да знаете

43

Анонимен

преди 2 години

Дискриминация.

42

ДДРОнег

преди 2 години

Ковид-фашизъм ... Интересно, някои хора го предрекоха преди година, че ще има противоречия между ваксани и неваксани ...

41

Анонимен

преди 2 години

Нали се сещате, че сърцето просто са го трансплантирали на друг. Не са го изхвърлили в кофата. А ако бяха го трансплантирали на първият, тоя другия ще умре. Така че, тука няма вселенска справедливост. Някой винаги умира.

40

аз

преди 2 години

До Анонимен42 - разликата в случая е че не става дума за лекарства които да ти помогнат за операцията а за препарат който ти се налага (против волята ти) като при това никой не поема отговорност за странични ефекти. Ако лекаря ти каже трябва да ти бия инжекция във връзка с операцията която ще ти правя той носи отговорност

39

Това ви чака

преди 2 години

Ако не се събудите, скоро и един хляб няма да ви позволяват да си купите, ако не сте дупени!

38

до 42

преди 2 години

Да ама в случая те не са му казали предварително какво да прави, просто са го премахнали от списъка тихомълком, не са му дали шанс да реши дали иска или не иска да живее...

37

Анонимен

преди 2 години

По същата логика трябва да откажат на пушачи, на такива които сръбват по едно малко преди лягане, на черни понеже има висок риск да ги застрелят полицаите, на обратни понеже масово са серопозитивни...

36

Анонимен

преди 2 години

Добре, бе хора. Ако ви предстои операция и докторът ви каже, че преди това трябва да пиете определени лекарства или да ви се направи определена процедура, ще го направите, нали? И то без възражения и въпроси.Каква е разликата? Ако му бяха казали, че трябва да му се сложи инжекция, няма проблем, но понеже видиш ли на е ваксина против Ковид...Когато животът ти зависи от това правиш ВСИЧКО, което ти наредят лекарите. Като си здрав тогава решавай искам/не искам.

35

Пенсионер

преди 2 години

Аз съм против ниските пенсии, затова се отказвам от моята.

34

аз

преди 2 години

правата на човекЪТ в условията на най-голямата "демокрация" в света

33

Анонимен

преди 2 години

В***ксаните,много злоба ви разяжда,че се набутахте с отровите..Радвате се на тази новина,но след някоя друга годинка няма да ви има, та не се смейте на човека,на който му е отказано правото на живот,само защото мисли и не се подлага на експеримента на Биг Фарма.

32

Анонимен

преди 2 години

По принцип не вярва в лекарската мафия, ама ако може едно сърце да му присадят няма да откаже.

31

Не разбирам много

преди 2 години

Ваксайте се, за ваше добро е. Видиш ли, шансът да ритнеш камбаната, ако не си ваксан явно е около 99,7%. Това са някви нелепости, лошото е, че всичките нормални ще берем ядове, вероятно.

30

в

преди 2 години

изпитва остра нужда от ново сърце... любовна мъка го мъчи.

29

Човекът

преди 2 години

Има принципи.

28

Жоро

преди 2 години

До Анонимен 22 Никой не твърди, че ваксината подсилва имунната система. Тя създава антитела срещу вируса. Поредните мaлoyмни антиваксърски бръщолевения.

27

Анонимен

преди 2 години

"От болницата обявиха, че следват своята политика"------------Да не пристъпват Хипократовата клетва?

26

Мдаа

преди 2 години

Демократично

25

do 22 Анонимен

преди 2 години

Това са си твои интерпретации. Подозирам, че лекарите, които са способни да присадят сърце са в много по-голяма степен способни да преценят дали може или не може да се ваксинира.