120

Оправете заглавието

преди 2 години

Не заради Украйна, а заради Русия!

119

Анонимен

преди 2 години

Боби, потока се изплати без да работи от цените на газта на борсите в Европа. Руснаците продават на тези борси. За миналата година Газпром има най-голямата печалба от както Русия продава газ. Колкото повече се напъва Бербок и другите американски пионки да им спира потока, толкова по-високи стават цените на газта, толкова повече печелят руснаците. Само повишената печалба от това до сега е покрила разхода за потока. Затова и руснаците не дават зор за одобрението му, могат да чакат без да губят.

118

наблюдател

преди 2 години

Чудя се русофилите на какво се надяват. Не виждадт ли каква мизерия е в Русия и че попаднем ли в руската сфера на влияние тука ще стане още по-лошо.

117

Анонимен

преди 2 години

Украйна, Полша и Белорус са възглавници, буфери за Русия при удар от Запад, Казахстан, Киргистан, Туркменистан и Узбекистан - от Юг. Ето защо Русия никога няма да се откаже от тях! Даже в някои от тези страни - те имат по 1-2 дивизии в помощ на укрепването на местната власт. Полша се откина, Украйна драпа като маче у кюнец на Запад.... Нали ви е ясно кои 2 страни първо ще пострадат в Европа, ако руснаците решат, че това им е нужно?

116

Анонимен

преди 2 години

133, горкия ти, главата ти е пълна с пропагандистка помия за света около нас. Ако имаше мозък, трябваше да кажеш - горките ние. Американците ни ползват за товарно добиче и разни *** с промит мозък си мислят, че така сме хванали господа за едно нещо... Пример - 12 години един мафиот се преструва на премиер и ограбва бизнеса на успели хора, дои държавата като дойна крава, сложил си е биячите (Стъки и сие) на държавна хранилка, специализираната прокуратура за ограбването им (8 джуджета).

115

Анонимен

преди 2 години

Полковник на проверка в ракетно поделение в Русия хваща дежурния ефрейтор да спи върху пулта. -Ефрейтор, докладвай - има ли проишествтия? - Няма, др. полковник! - Как няма, бе! А Брюксел къде е?!

114

Стара стратегия

преди 2 години

Горките руснаци. Путин ги плаши с "външния враг" за да може да ги дере вътрешно и пълни джобовите на мафиотите около него.

113

Анонимен

преди 2 години

Белгийските военни ги свързвам най-вече с Руанда....

112

Европеец

преди 2 години

Браво на братските европейски страни за помощта която ни оказват!

111

Чико от Пуерто Рико

преди 2 години

И в разгара на събитията с един изненадващ ход нахлува в Люксембург :)

110

Анонимен

преди 2 години

И Виетнам също

109

Анонимен

преди 2 години

Дрането на живо на престаряли и проскубани беззъби мечки е много болезнено придружено със силен вой и рев, затова си пригответе тапи за уши, а специално русофилите вътрешно да приемат и конски дози транквиланти.

108

Анонимен

преди 2 години

Щом и Белгия удари с *** по мечешките лапи, работата на Русия е спукана. Ще щавят и дерат мечката на живо.

107

Дежа вю

преди 2 години

1812г. Наполеон нахлува с почти милионна армия в Русия...1941г. Хитлер започва операция Барбароса с почти 4млн. ....и двамата са подкрепяни с войски от цяла Европа....А сега цялото НАТО с Юесей Канада и Австралия плюс "неутралните" Финландия и Швеция и активната помощ на Украйна, Грузия и прибалтийските републики се пробват да сгазят Русия !? Прости им господи, те не знаят какво правят.

106

Анонимен

преди 2 години

До Боби Боби търсят хора умни и способни като тебе за да извозвот замръзнали трупове до гробищата в Австрия и Германия. Не бъди гаден като руснаците и *** да им помогнеш на хората.

105

Алекс

преди 2 години

Тези клоуни къде се бутат в А група.Няколко Циркона и белгийската армия ще приключи за 10 мин.

104

Blitzkrieg

преди 2 години

1939-а, белгийската армия е в пълна бойна готовност, споко.

103

горд белгиец

преди 2 години

да се смея ли да плача ли

102

SHEFA

преди 2 години

-СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ.

101

Анонимен

преди 2 години

А дали белгийската армия е мобилизирана заради Украйна или за това че на брюкселските чиновници им запари след протестите за които в тая газета не се споменава нищо