112

Оня

преди 2 години

До Анонимното Зщо си биете задължителните тогава? Усещам някакво противоречие... иначе за преболедуването ... един приятел го преболедува веднъж но за съжаление втория път не успя така че ... precenqite си

111

до 128

преди 2 години

Според хомеопатите ако едно вещество се разреди много пъти придобива по голям ефект.Е,то така и кръчмарите казват-разреденото уйски било по добро от неразреденото.Ама аз не съм съгласен.Опитвал съм го и по двата начина и разреденото не ми харесва!

110

Анонимен

преди 2 години

Сметките и храната тази година набързо ще изтикат пландемията и факсините на заден план. Освен ако не измислят купони за ток, газ, вода, и храна и да ги свържат с ваксини. 2 в 1...

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен134 Трролски лакърдии :)

108

Анонимен

преди 2 години

Много от моите колеги са ваксинирани. Иначе ако ги слушаш са върли антиваксъри.На думи никога няма да се ваксинират.Но в един момент започнаха да искат сертификати.И случайно ми попадна папката съсъсертификатите.И истината лъсна-най върлите антиваксъри-даже и с бустерна доза!Иначе се фръцкат напред-назад-ей тъй антитела имали.От небето им паднали според тях.По някое време ме занасяха,че само аз съм щял да работя,защото само аз съм се ваксинирал.Поне разбрах с какви хора работя!

107

Анонимен

преди 2 години

Оня Програмиста ми говори за обиди и злоба :) Прочетете си коментарите :) Сега новата опорка - че сме ваксинирани. Всъщност сме ваксинирани с всички ваксини от задължителните :), затова не е правилно да ни наричате антиваксъри :) и сме против да ни принуждавате да участваме в медицински експерименти. Вие участвайте, аз не съм против за Вас. Животът е много важен даже, нормален човек не би написал "животец", но и качеството на живота е много важно. Аз го преболедувах и няма да ме уплашите с линей

106

Оня

преди 2 години

До Анонимния .. той си знае кой.Сега чак осъзнах.. ти си от онези които са мега против и анти но всъщност са ваксинирани хахахаах защото ...нали лаенето си е лаене ама животеца си е важен как ;) хахах смешна работа

105

Оня

преди 2 години

Давай Анонимнико, мятай злоба :) покажи какви сте наистина. урочасай ме ако искаш но си знаеш че съм прав :) независимо каква ти е мотивацията съм сигурен че далеч не си толкова смел когато си сам и чуваш линейките ;)

104

Анонимен

преди 2 години

Това е нивото на трроловете - само обиди. От позицията на хора, които не могат да си намерят друга работа, освен да продават съвестта си евтино, преценяват доценти, професори, лекари :)

103

Анонимен

преди 2 години

Умрелите от КОВИД са не повече от 1/3 от умрелите С Ковид. Междувременно имаме увеличение на броя умрели на година от други заболявания с 64 000 за последните 2г заради спирането на планови операции, спиране на приеми по болници, страха на хората да ходят на лекар да не би случайно да хванат чумата. Това обаче не ни интересува. Важно е че ако са умрели за 2г около 8-10 хиляди от пневмония (което е малко повече от грип 6-7 хиляди) трябва да се заключим и да оставим хората с други проблеми да ***

102

Анонимен

преди 2 години

То лекарства има. Първо попитайте ветеринарните лекари. Те ще ви кажат как се казва. После попитайте класическите хомеопати - те ще ви изброят поне 5, които най-често покриват симптомите. Ама хем са ефективни, хем са много евтини, хем без странични ефекти. Няма далавера.

101

Анонимен

преди 2 години

Трролът даже не знае, че е доцент Мангъров :) Понеже са свикнали да го пишат само в обидни варианти, никога с академичната му длъжност :)

100

Оня

преди 2 години

Той и Мангъров е професор ама ...

99

Анонимен

преди 2 години

Трролът не разбрал, че проф. Кимрон не е от 15-ти век, а наш съвременник :) Така е, когато се работи с опорки - кажат ти нещо ново, ти си пишеш обичайното :)

98

Анонимен

преди 2 години

Хаха то от сумати години се мъчат с лекарството против корона, ама нали се сещате че корона вирусите могат да си живеят в симбиоза с хората и животните. Та лекарството явно ще спомага за намаляване на хората тежащи на пенсионните фондове.

97

Анонимен

преди 2 години

Тоест да разбираме, че Август 2020-та е приключила пандемията. Може да видите резултатите от проведените тестове на Хювемек (ивермектин) в България и одобрението на лекарството за лечение на КОВИД. Нормализира инфекциозните маркери в белите дробове започващо от 3-тия ден, лечението е 14 дни. Може да се изписват и кортикостероиди. Естествено не е 100% панацея но над 90% от хората оздравяват много бързо след започване на лечението (3-4 дни) за средно тежки и тежки случаи. Проф Попов какво правим ?

96

Оня

преди 2 години

Невероятна е наглостта и безотговорността на хора които си мислят че техните решения влияят само на тях а косвено вредят на всички. Но балона ще се спука и язък за похабената греяна ракия. Връщайте се обрато в 15 век ама да не забравите да оставите всичко измислено от тази така мразена и лъжовна нАука нали ;)

95

Анонимен

преди 2 години

Невероятна е наглостта на организаторите и поддържащите истерията да обвиняват другите за нея. Всеки има глава на раменете си и е време да се замисли за какво му е дадена. Всички "мерки", протоколи и "ваксини" се провалиха, както много добре е описал проф. Ехуд Кимрон в отвореното си писмо към израелското МЗ. Това са учените и науката. Другото са политиците, купените от тях бюрократи сред лекарите и обикновените трролове.

94

Оня

преди 2 години

До 122 хаха няма какво да коментирам :) стискам палци да навредите на колкото се може по-малко хора. А иначе да предпочитам да вярвам на науката и доказаните факти а не да фърлям боб или каквото съседката Пена ми каза дето чула от на брат си леля му че един ваксиниран бил зле .. май ама май не бил .. абе незнам. Оправяйте се wseki sam si precenq. Дано някой ден да имате очи да си признаете грешката като дойдете с нас*ани ***.

93

11

преди 2 години

Лекарство има и то се нарича хинин, аналгин-хинин. И ракия, греяна ракия.