315

Анонимен

преди 2 години

ало ленче , *** стратетия да го пускаш този да говори всеки ден , по бързо и от баце го разбрахме , дър секретар Ескобар друго каза по радиото , работи се с бълг правителство , след като Кирчо ходи на спявка там да си го прибират

314

ББ

преди 2 години

мали гледаме...севда пак се е разпищолила с плюнки...обиди...явно сайтчето им е подарък от божков...няма аргументи,няма факти...като дрогирани са дпс-гроб...само злъч и злоба...кое не разбират...Българите сме Свобони Човешки...имаме си България...е поограбихте ни...и това ще мине...ще ни има и ще ви съдим...децата ви..внуците ви,убивате нашите...и те са невинни!!!...око за око...Бог да пази България!

313

ББ

преди 2 години

ама и ние ще излезем г-н Петков,те така и докараха свалянето на боко с атаката срещу Президентството,така и не разбраха,че мутренските мурафети вече не работят...а късмет да ни дадат повод!!!Подкрепа г-н Петков!!!

312

Анонимен

преди 2 години

*** о К е всепризнат лъжец.Кои са недосегаемите и защо точно на ДБ на прокопчо със запори за 280 млн. му пречи Цацаров?Хич не "разбираме"!Отнема се допуск да се покаже кой командва,кой мафиот да не се пипа при конфликт на интереси.Натиск от позиция на власт и то при ачик на шуробаджанакски назначения.А приятелката на безглутеновата г- жа защо при образувано досъдебно е още на работа,а не временно отстранена при установени корупционни нарушения и злоупотреба!Измамници и явни корумпета сте.

311

КНСБ

преди 2 години

Това изказване не струва и пукнат петак ! Ами толкова може момченцето :))) Вай, вай за валла ! Не е лошо да отиде малко на курсове за ... опресняване !

310

Жиката

преди 2 години

София смуче цяла България.Това трябва да спре.

309

късоглед

преди 2 години

До МафияТова е заради вожда Бойко Борисов, който остави капани на всяко едно ниво на управление, защото знае че никога повече няма да се случи, на практиката "След нас и потоп." И ако ти си толкова НискоинтелЕгентен, проСссст, ебалник, заслужаваш да ти разпорят *** и Бойко и Сотир и каскета мръсен крадлив, дето жена му е бивша стриптизьорка.

308

Анонимен

преди 2 години

Чакаме поредния гаф от просто Киро в РСМ. Много жалко, че наш премиер/Петков/, е зависим от корумпирани конгресмени от републиканската партия, Клаудия Тени, в САЩ, които получават пари от Скопие, под формата на различни "участия" в движения за права и които нямат познания по история, в частност, тази на Балканите. Които настояват, да признаем несъщедтвуващото "македонско малцинство" в България. И които заплашват свой съюзник в НАТО, каквато е България, със санкции.

307

Анонимен

преди 2 години

Какъв харвад бе *** ,кирчо от 12г.живее в България на гърба на жена си и баща си-спекулант с ДС закалка.попитайте го в кой град се намира харвардският университет сигурен съм ,че и това не знае

306

Анонимен

преди 2 години

Какво очаквате от некадърен президент?Естествено по-некадърен премиер!!!Боко прочел една книга ,този сигурно и една не е прочел през живота си .

305

Анонимен

преди 2 години

Стига с този харвард!!!киро никога не е учил там!Той дори английски не говори като хората .Просто един лузър ,който се е провалил в чужбина ни учи на нещо което и той не разбира.Сигурен съм че дори не знае с кои държави граничи България.

304

Интересно ми е

преди 2 години

На този кой му заплати образованието в Харвард или и то е катобкацането на Армстронг на Луната!?

303

Анонимен

преди 2 години

Ицо Хазарта е доказан наркоман. Върху такива индивиди ли гради политиката си ПП или Иво Прокопиев им нареди да имат наркомани в редиците си?

302

123

преди 2 години

Имаме комуникационен проблем. Киро ли криво обяснява ние ли криво разбираме но след всяко изявление се налага още едно в което да ни разясни какво е искал да каже :)

301

Анонимен

преди 2 години

Киро се освежи с пратката,изолира'Сега се извинява на жена си!НИЕ СИ ПИШЕМ!КАТО ИМА БАЛЪЦИ ИМА И ТАРИКАТИ!

300

Анонимен

преди 2 години

До 315 .Разстрвл за провокаторите и фашистите от възраждане ,

299

Анонимен

преди 2 години

вервайте на Киро *** и си плащайте тока

298

Теодор

преди 2 години

На площада бяха истински българи, борещи се за нашите права и за нашите деца. Иронията на премиера към тях е неуместна. А, доколкото съм запознат, Възраждане многократно са поставяли важните за всички нас въпроси в парламента, но управляващите винаги са ги отхвърляли и са отказвали дебат. Включително не са били съгласни и да се направи комисия за мерките. Думите на Кирил Петков са чиста демагогия.

297

Анонимен

преди 2 години

Тиквата и злобната му очиларка от пазарджишките села насъскаха двата народа един срещу друг. Пожарът ще гори още дълго.

296

Ганди

преди 2 години

Не знам какво взима Хазарта,ама много ми прилича на Тодор Живков кога то го свалиха от власт