52

брокера Ганев

преди 2 години

А тези 140 000 купиха ли си апартаменти ? Как така ще се изнизват от пазара, хайде обратно да си изтеглят ипотеките, да направят оборот на брокери и банки, че да видиш ти как растат цените на имотите...

51

varna

преди 2 години

До Анонимен"Но ще направи подобен извод само ако има малко мозък в главата." Не е важна големината на мозъка, а наличието на гънки в него.

50

Анонимен

преди 2 години

освен, че липсва адекватно лечение на други болести, медиите създават и поддържат масова психоза (сред тези, които им вярват), няма как да живееш под постоянен стрес и да си здрав.

49

Анонимен

преди 2 години

айде, вече и "икономисти" се включиха да агитират.. чакам да дойде и някой аграр, да е пълен цирка

48

До 36,

преди 2 години

"До Анонимен"Хората не *** от короната а от нелекуваните им хронични заболявания" ..... И откъде се появиха 60 000 човека в повече с нелекувани хронични заболявания за две години?" ---- И ти като недоразумението Ицо - сам цитираш отговор на въпрос, който задаваш. Ами от това *** хората - не се лекуват основните им сериозни заболявания. Не са повечехората с такива, просто не се лекуват. Че и на няколко пъти у нас официално забраняват лечение на всичко, дето не е ковид. Какво да се очаква?

47

Анонимен

преди 2 години

До Ст Какво ще рече агресивната ваксинация. Ще ни гонят по улиците със спринцовките ли. ------- трябва с тояги да ви гонят

46

Анонимен

преди 2 години

147 727 души са починали през 2021 г. благодарение на Мунчo и неговата хунта.

45

До 46

преди 2 години

"протест срещу ваксините, организиран от ваксинираните от Възраждане!" - - - Такъв протест никога не е имало. БАВНО И ПРОСТОкато за ковидагитатори и тро лаж:Протестът е срещу задължителните и принудителни инжекции с експериментална течност /който иска - да си слага и от тях - никой не е против това, личен избор/ и против геноцида, натрапен със зелените сертификати, които медицински въпроси не решават, но доведоха до допълнителни проблеми.

44

Анонимен

преди 2 години

Българите са учили биология и знаят, че тая ваксина не е ваксина. 5G мрежите се развиват с бясна скорост, пък и операторите имат да си отмъщават за дето не им дадохме по левче отгоре. За кемтрейлс и харп да не оварям приказка.

43

Анонимен

преди 2 години

До varna"Извод: 1. След ваксинацията са починали повече хора. 2. Числата може да се използват кой както си иска" .......... Вярно е. Но ще направи подобен извод само ако има малко мозък в главата.

42

Анонимен

преди 2 години

"трябва агресивна ваксинационна кампания" - Как не им стоплика платените тро лски мозъци, че агресията поражда само насрещна агресия и нищо друго. Ама като не им работят тези органи, какво друго да направят?

41

Анонимен

преди 2 години

Ами нормално. За първи път през 2021 г. влязох в нашата областна болница и установих, че няма санитари, няма медицински сестри. Лекар също трудно открих. В ковид отделението ведна стая бяха 5 души, за които нямаше кой да се грижи - хора в тежко състояние, на които нямаше кой да даде вода да пият. И болницата беше като разграден двор /ноември, 21-ва конкретно/. Никой не лекува от нищо. Сега официално пак, за пореден път, ще отказват лечение на всичко, което не се води "ковид". Какво очаквате?

40

Майстора

преди 2 години

"трябва агресивна ваксинационна кампания" Какво означава това? След като за една година това бахя желаещите да се инжектират, свършиха вече! Сега как ще "агресирате" още, когато искат да инжектират с четвърта доза, понеже първите три не изкараха и една година? Когато най-инжектираните държави са с рекорди по новозаразени? Когато новият вариант е с най-много промени в единственият протеин, който "ваксината" адресира? Когато новият вариант е "изключително лека настинка"? Леко с агресията!

39

анонимен

преди 2 години

Хитростта, мързелът и алчността водят до такива неща. Не само те.

38

анонимен

преди 2 години

искат да ни спалаш за да се ваксинираме

37

Анонимен

преди 2 години

протест срещу ваксините, организиран от ваксинираните от Възраждане! Слушайте Копейкин и Мангърчо, пък възрасните "кучета ги яли"!

36

noFreeman

преди 2 години

така е, това е в световен мащаб... всяка една страна го отбелязва в момента...

35

Анонимен

преди 2 години

До имаха 8 месеца...........Преди това започна всичко, не мислите ли? И статистикато го доказва.

34

aaa

преди 2 години

Румен Радев ***, така ще остане в историята президента.

33

имаха 8 месеца

преди 2 години

"И там се вижда, че завишението на смъртността следва ковид вълните. Другите страни обаче успяха да ги овладеят, а ние - не"Ще поемат ли отговорност Радеф и кликата му, че при наличие на всички видове ваксини, не успяха да овладеят коронакризата и заради тях умряха 40 000+ души в повече. Нека тези хора им тежат на съвестта.