296

Какво да делим?

преди 2 години

До Българофил: Ние нямаме какво да делим с Русия. Не са ни взели нито Северна Добруджа, нито Беломорска Тракия, нито Западните покрайнини.

295

Напред към нищото

преди 2 години

САЩ цели 20 години с едни талибани в Афганистан не можаха да се справят, а ще воюват с Русия. Нека се пробват. Лошото е, че и на нас ще ни запалят чергата.

294

Анонимен

преди 2 години

Да си русофоб значи да си българофоб, краварчета. Трофеите, колкото си искате.

293

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 367: "САЩ МОГАТ да спечелят каквато и да е война". Ама наистина ли? А войната с т'алибаните в Афганистан спечелиха ли? Цели 20 години водиха война там, а накрая зарязаха военна техника за милиони и се изнесоха. А за Виетнам пък да не говорим.

292

Нищо ново

преди 2 години

До Военнен експерт: Какъв експерт си ти? Пиши се експерт по домашна ракия, така може и някой да ти повярва.

291

Стига глупости

преди 2 години

До Мечкадар: Дано си вярваш на г'лупостите, дето ги пишеш. Американците обаче знаят, че война с Русия не могат да спечелят. Затова преговарят. А троловете като теб само си слагат копи/пейста за жълти стотинки.

290

Пак по опорката?

преди 2 години

До Мечкадар: Г'лупости пишеш. Какви танкове на НАТО ще стигнат до Москва? Още щом минат границата някое руско торпедо с атомен двигател и атомен заряд ще е стигнало до Ню Йорк, а хиперзвукова ракета - до Пентагона.

289

Малко за политика

преди 2 години

До Анонимен 351: Не са казали американците на Горбачов че НАТО няма да се разширява на изток? Хайде де. Точно четири пъти го е казал държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър. А Горбачов взел, че им повярвал, даже не поискал това да се напише черно на бяло. И всички знаем какво стана. Но с Путин тоя номер с празни обещания няма да мине.

288

ASD

преди 2 години

Путин прие на въоръжение хиперзвуковата ракетата "Циркон", която може да носи и ядрени бойни глави. Политиците в ЕС и САЩ все още си вярват, че натрупаното оръжие и техника им обзпечават военно превъзходство. Колко лекомислено.Путин постави УЛТИМАТУМ пред САЩ защото има по-силни оръжия, европейските политици не са дори поканени на преговорите, те са разменна монета в спора. Китай подкрепя Русия в натиска над САЩ.

287

doc до 353

преди 2 години

Голям американофил се извъди бе ***. Кой ти дава право да говориш от името на българите. Където са се настанили САЩ трева не никне ( виж буквално ориндж във Виетнам). Ако не беше Русия, щеше като кюрдите сега да плачеш за държава.

286

Ха ха ха

преди 2 години

Краварите си мислят, че Путин е като алкохолика Елчин! ИдиотЕ

285

Анонимен

преди 2 години

До doc Това е мит, разпространяван от Путин, за да си оправдава агресията към страните, които не искат да мируват под руския ботуш (защо ли?). Въпроса с разширяването на НАТО въобще не е стоял по времето, когато преговорите за обединението на Германия са водени и Горбачов го е казвал неведнъж. "Да разположи" Русия, но вече няма балъчета - всички знаят какво значи руснаците да се настанят у тях и никой не ги иска, освен страните, в които техните марионетки управляват.

284

doc

преди 2 години

Горбачов да излезе и каже колко пъти и колко нагло излъгаха, че ако обединена Германия остане в НАТО, то НАТО няма да се разшири сантиметър на изток. Къде се намират сега, пред вратите на Русия. Нека Русия да разположи ракети в Куба, Никарагуа, Венецуела. Норвежкият дървар заплашва Русия, да се смееш ли, да плачеш ли. А тукашните *** си дават летищата безплатно, просто от любов.

283

Западът е наясно,че

преди 2 години

руската икономика не е в състояние да носи две дини под една мишница.Носи само една и тя е правене на нови и модернизиране на стари оръжия.Западът толерира това,то изчерпва силите и средствата на РФ и за социални придобивки не остава.Така се генерира социално напрежение сред хората и се клати властта.Стар номер,доктрината Бжежински,довела до фалита и разпада на СССР.Също невъзможност да се развиват висши технологии и фундаментални изследвания.За всичко освен оръжия времето е спряло.

282

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 353 Кога да очакваме края на САЩ? Дай повече информация.

281

Много Елементарни

преди 2 години

..днес тия Краварчета ве, бе дайте жега, повече хъс.Къде е оня *** Ха-Хо-Хихихихи, да не му се разпърдяла грохналата Джигулка малко след селото та не може да стигне някоя Софийска бензиностанция с безплатния ВайФай ? :))))

280

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 348 "Време е тролчетата да разберат - със сащ е свършено. Край." САЩ знаят ли, че в Русия са го обявили или това е вътрешна служебна информация за вас?

279

Анонимен

преди 2 години

До Боби================обикновена завист, нали?

278

Анонимен

преди 2 години

До Боби "изглеждат си както в доброто старо време" Добрите тенджери не "изглеждат като в доброто старо време", но руснаците не могат да произведат нищо ново и качествено. Добра тенджера не е такава, която като я пуснеш от 8мия етаж, няма да се пробие като удари паважа долу. Има други критерии.

277

Анонимен

преди 2 години

аз като българин ви казвам че без русия нямаше да ви кажа че съм българин че моята страна е българия поклон пред русия не обиждайте наще предки