76

съвсемзадебилинивзех

преди 2 години

Вие имате нужда от още месо и салами, казал месарят, потривайки доволно ръце.

75

Борислав

преди 2 години

Никой,не се нуждае,даже от първа доза!

74

Анонимен

преди 2 години

И аз вярвам, че ТИ (шефа на незнамсиквоси) имаш нужда от четвърта доза и затова ти давам и моите 3, които не съм си бил, за да си още по-жив и още по-защитен :))) Ха ха ха

73

Анонимен

преди 2 години

4- та или 40-та - всъщност за гове дата и пастира е все едно. А, не, пастир на собствените си го ве да не слага по толкоз отрова. Това е само при хората.

72

Анонимен

преди 2 години

До До Константин Матеев, за тромба знам, че е увредил доста сериозно мозъка ти. Ама то е от преди ковида. Такива като тебе се раждат падали на главата си.

71

Гражданин

преди 2 години

Ами като имате нужда - ударете си ! Ние пък нямаме нужда от повече навивки !Ако ви тряба бройка за отчитане почвайте да бодете домашните животинки - защо ги пренебрегвате ?!Не чувствате ли,че започнахте да ставате банални с тия ваксини ?!

70

Да, да

преди 2 години

А кога ще слагаме абонатите........

69

Анонимен

преди 2 години

"Това беше ясно, не е новина, не е интересно. Интересното е, че ще има хора, които ще се набодат за 4ти път. Ей това не проумявам.">>>Какво не проумяваш - значи той нямал акъл и се набол два пъти и вследствие ваксинацията поумнял и ще спре да се боде.Ама то поумняването не влиза в последствията от ваксинацията, а тъкмо обратно.

68

Анонимен

преди 2 години

До Константин Матеев:"А да видим кой кого ще изпревари - тромбът в моето сърце или вирусътт в твоя нос и после надолу!">>>Гледай,гледай.И ние ще гледаме.Особенно тези, които вече сме го изкарали вируса, спокойно ще гледаме как се развиват нещата при теб.Щото нали разбираш, че при нас вирусът вече е зад гърба ни,а при теб с тромба е обратното.Ние знаем,че ковид вече не ни предстои, а ти какво знаеш за тромба.

67

зАз

преди 2 години

Да не забравят и Петата доза през Зимата!!!! -))) П.С. А, след това ще последва внезапен "Бум" на Имунодефицит на хората с по 4-5 "Боцки" по целия свят със съответните тежки здравословни последствия! На мен двете дози Файзерки са ми предостатъчни!!!!

66

Анонимен

преди 2 години

"Звучи ми като майтап, но ще има хора, които ще си поставят колкото им се каже....">>>Ще си поставят колкото организмът им издържи.Щото тези които произвеждат ваксините ще ви кажат че трябва постоянно през няколко месеца да се боде стадото.На час по лъжичка сервират информацията,ако не сте забелязали. Така че броят напрепоръчаните от производителите дози е неограничен,но броят на дозите,които организмът може да поеме преди да се гътне, е силно ограничен.

65

Константин Матеев

преди 2 години

До До 64А да видим кой кого ще изпревари - тромбът в моето сърце или вирусътт в твоя нос и после надолу! Засега второто се доказва като много по-бързо и смъртоносно.

64

Аноним

преди 2 години

Това беше ясно, не е новина, не е интересно. Интересното е, че ще има хора, които ще се набодат за 4ти път. Ей това не проумявам.

63

Анонимен

преди 2 години

Само на мен ли ми се струва, че яко се бъзикат с нас и ни пробват търпението ?

62

Анонимен

преди 2 години

Щом се отчита на Голдмън Сакс всичко е ясно. Парите ще се въртят

61

Анонимен

преди 2 години

Ще имате нужда от клон и въже, гус'ин директор. Много преди есента.

60

До 64

преди 2 години

Докато пишеш тези ваксароГендарски излияния животът те напуска ! Тромбът образуван след любимата ти ваксина вече е пред сърцето ти и тия дни ще му влезе на гости след което ти автоматично заминаваш на гости в отвъдното. Чао, ние няма да плачеме за тебе

59

Анонимен

преди 2 години

Само?! Аз предлагам по една система и струйно вливане и да си я влачим с нас...

58

Анонимен

преди 2 години

Ще изчакам да минат 2 месеца още боледуването и отивам за бустера аз. Случайно разбрах че съм с ковид, даже не го усетих. Пък около мене един куп антиваксърчета издишаха всичкия кислород по болниците и с месеци не могат да дишат.

57

Анонимен

преди 2 години

Тия станаха Милиардери и още им е малко