40

АнонимеН

преди 2 години

ТЕРОРИЗЪМ Е ДА ЗАЛЪЖЕШ ПЕНСИОНЕРИТЕ С 75 ЛЕВА ДА СЕ ЗАРИБЯТ КЪМ БЛАГОДАТНАТА ВАКСИНА И НЕЙНИТЕ ПЪРВОНАЧАЛНИ 75 БУСТЕРА! НО ПРОКУРАТУРАТА ОТНОВО БЕЗДЕЙСТВА И НЕ ПОВДИГА ОБВИНЕНИЯ НА НАГЛИЯ УХИЛЕН ПРЕСТЪПНИК КИРИЛ ПЕТКОВ ЗА ДИСКРИМИНАЦИЯ И ПОДСТРЕКАТЕЛСТВО КЪМ УПОТРЕБА НА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ПРЕПАРАТИ !

39

Анонимен

преди 2 години

Заловен с граната и обществено-опасен. Този е направо терорис. И го обвиняват за хулиганство, все едно е счупил рекламата на спирката. Прокоратурата не си поплюва.

38

Анонимен

преди 2 години

Хахахха вече наблягат на партийна принадлежност и възгледи за ковид мерките. Това очевидно е театър организиран от властите.

37

Анонимен

преди 2 години

До мхм - ами ако беше източил бензина от колата и беше запалил ЦУМ? То с "ами ако" е малко несериозно да се определят действията? Въобще цялата работа с гранатата ми звучи като постановка - имал граната играчка, че що му е? Да плаши хората? Е той трябва да е с напреднала лудост тогава? Но и не го е направил, така че кой знае какво става в действителност.

36

Анонимен

преди 2 години

ЧНГ е, да му се не види. Всеки бабаит, веднага ви казва: Ше колим прасето на село утре! Какво значение има дължината на ножовете. Друг един момент има тук - "Възраждане", протест, думичка като "геноцид", за които ООН, ЕС си имат точната дефиниция, знаят я наизуст и знаят, че е точно това. А имало едно време един президент, дето казал "най-добре да дойдат танковете". Танкове сега няма да дойдат, щото най-вероятно нямаме. Обаче ... 6-ти АФ ... Така, че ... това е провокация, Ковид стрес-тест .

35

мхм

преди 2 години

ами ако беше хвърлил гранатата? според мен това е тероризъм

34

Анонимен

преди 2 години

До SS - при мен имам няколко броя мачете - ползвам някои на двора, някои като ходя по планините; Имам няколко вида брадви, които се оказа че може да се ползват за сечене на дървета; Ножовете имам десетина, повечето от които с големи остриета - понякога вършат работа и в гората. Направо страшна работа, хехе. Ама седят в един масивен сандък с ключ да не ги докопа детето някой път. Но не знаех че може да пишат във вестника ако имаш инструменти.

33

АнонимеН

преди 2 години

ЗА КИРИЛ ПЕТКОВ ОБВИНЕНИЕ НЯМА!!! ЗА ШЕФА НА СИЕЛА НОРМА ВЕСЕЛИН ТОДОРОВ С НЕДЕКЛАРИРАНИТЕ МАШИНИ СЪЩО ОБВИНЕНИЯ НЯМА!! НО ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА!

32

Анонимен

преди 2 години

Хахахах. Някой ако му сече пътя - отваря прозореца, дърпа шплентата и мята гранатата. После минава и пуска контролни изстрели в главите, за всеки случай. Смешно, обаче ако се действаше така... вероятно щяхме да имаме доста по-спокойно пътно поведение всички...

31

Bg izmet

преди 2 години

С ЕДИН САНДЬК ГРАНАТИ И БЬЛГАРИЯ ЩЕ СЕ РАЗКЛАТИ.

30

Анонимен

преди 2 години

Бил привърженик на Възраждане..... Тц, тц, тц. Каква плоска пропаганда. А примерно на тези които откраднаха джипката на Плевнелиев, защо не споменаха на коя партия симпатизират, или на онзи който преби жена си с камъни? Прозрачна манипулация с цел очерняването на Възраждане. Нали пък наближава 12.01

29

Анонимен

преди 2 години

До 32. Е диагноза е. На тия години да държи такива играчки в колата. Тази жена с него и тя е с диагноза.

28

Анонимен

преди 2 години

...Между другото, има някакъв закон за дължината на остриетата ли? "остриета, повече от 6 сантиметра"... сега гледам колко е това, не мисля че някога съм притежавал нож с острие по-малко от 6 сантиметра? Само на едни сгъваеми клещи имам такова.

27

ЖИРАФ

преди 2 години

Смешна работа - доколкото разбирам, имал е играчки наподобяващи граната и пистолет? А в колата и аз имам брадва. Имам и лопата, нож и чук. Що за "откритие" че имал нож в колата... Нали като отидеш на пикник трябва да си отрежеш хляба с нещо. На това ли му викат да търсиш под вола жирафче?

26

Анонимен

преди 2 години

'бивш военен. Привърженик е на Възраждане"' --- това е диагноза

25

Анонимен

преди 2 години

С учебна граната и пистолети играчки. Голям терорист ще да е бил....

24

Анонимен

преди 2 години

Вирусът ще ви оправи "прокурорчета" и " каскетчета"

23

За 27

преди 2 години

Аааа, и аз очаквам Хаджигенов да се появи, че цирка взе да запада /в очакване на Омикрон-а/. Организирана провокация с хонорари, ама за чужда сметка. Затова липсват милиарди.

22

Анонимен

преди 2 години

Защо са арестувани човека? Той просто продължава добрите традиции на протеста. Очаквам Хаджигенов да поеме защитата му

21

Анонимен

преди 2 години

Щом с две гранати го пишат хулиганство какво повече да кажем. Хайде в Гврмания да го хванат да крещи на площад с две гранати, пък да видим дали ще е жив да обяднява дали е антиваксър или мормон. Дежурния прокурор явно е бил на 3 ракии като в повдигал обвинение