38

Анонимен

преди 2 години

То е ясно, че е скъпо. К'во се правят на ощипани.

37

Totenkopf

преди 2 години

И точно вино ли трябва да пиеш? От статията все пак разбирам, ако не е изцяло фейк, че това място е за платежоспособни, цените на менюто и вината не са от значение.

36

Абе

преди 2 години

К'во му плащаш?Във Велинград и Банско има къде по скъпи оферти.

35

Totenkopf

преди 2 години

Петя, някаква нова математика измислихте на стойност 300 паунда (около 700 лв. бел.ред.), и цената е без включени напитки. След добавянето на автоматична такса за обслужване от 15 процента, цената на вечерята става 354 паунда (800 лв.) Колко са 15% от 300 45 или 54? Мега умна си да знаеш.

34

до 34 Пиян Гъ

преди 2 години

Ами на такива мисирски статии ги научи пи ар ката на Бойко.Над 14 години се учат как да пишат в този стил-Гулю гулю гулю гулю,какво очакваш?

33

Пян_Гъ

преди 2 години

По спора във форума разбирам, че липсва обща отправна точка, за което е виновен авторът на статията. М/у заглавието и текста трябва да има неразривна в-ка. Единственото, което научаваме по въпроса, е, че Рамзи "си навлече критиката на съгражданите си". Не СЕ казва на кои съграждани, в коя медия/предаване/анкета, с какви аргументи, какво смята по въпроса Рамзи и т.н. Стилът е всички с/у Бойко Борисов "ЕДНА ЖЕНА КАЗА" Критикарите да кажат къде им е ресторанта, за да ми сготвят по-добре от Рамзи.

32

Анонимен

преди 2 години

Тия ингилизи,от как напуснаха ЕС изгониха работниците от източна Европа и няма кой да им кара стока по магазините.Ей го тоя Гордън ловил,ловил гълъби по Трафалгар за да сготви нещо,ама дали ще е вкусно?А и за толкова пари гълъб?

31

Поздрави от Банско

преди 2 години

Ние за жълти стотинки като него , не работим !!!

30

Анонимен

преди 2 години

единственото за което трябва да се реве в статията е че готвачът е самозванец и некадърник и не може да готви. същият като онова *** джереми. пуснете си в тубата италия скуизита да видите жабарите какво ги правят и двамата. от самоповярвали си ингилизки *** без история и култура живеещи в коптори от 15ти век без канализация и смесители за водата друго не може да се очаква. дойчистанците трябваше да ги заличат от лицето на земята втората световна.

29

Анонимен

преди 2 години

То и тук по курортите се срещат такива новогодишни куверти, ама нашите не са и чували за звезди Мишлен, а и един *** мус не могат да направят като хората...

28

Атакуван евреин?!

преди 2 години

Расисти!

27

Анонимен

преди 2 години

Има вино и по 7 000 евро бутилката алоу!

26

до 23

преди 2 години

Не е критика бе човек.Съвсем скромно посрещам Нова година,но мога да нахраня и 20 души с това.Нямам ресторант,но ако имах щях да опека и едно агне,туршия ракия,вино и безалкохолно,няколко питки прясно опечени,сладолед за тесерт,залят с горещ шоколад и плодове.Какво му трябва на човек?И пак няма да е за толкова паунда.

25

Анонимен

преди 2 години

ЕПа оно у Банско е толко пари за Нова година, аа па даже нема и гълъб !

24

Анонимен

преди 2 години

Кой па е тоа, дет го "критикува". А разбирам, да критикуваш факта, че в Англия има хора с по 1000 апартамента, дето бримчат цените до небесата и човек с 45 паунда на час, което само допреди 10 години беше МАСИВНА заплата, сега гледа на тристайка, с която да плаща, за да живеят с приятелката си и да имат дете, като на имение ... и затова единсъквартирант ... ужас.

23

Анонимен

преди 2 години

Човекът предлага. Никой не ги бие по главите да ходят в ресторанта по нова година и да плащат толкова.

22

Анонимен

преди 2 години

До Колко паунда ? - Да и? Това някаква критика ли е? А сега представи си, че трябва да го готвиш за 60 човека, но тррябва да имаш предястия, салати и десерти и хора не искат просто катъчеца от магазина за 8 лева килото. Освен това трябва да е и на хубаво мясот ... а да, пропсуна и факта, че има програма. За под 300 лева на човек, аз не бих се навил. Ако искат з апо малко - катъчеца от магазина.

21

АнонимеН

преди 2 години

ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО! ПРАВИ МУ СЕ БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА КАКТО И В МОМЕНТА! УЖ НЯКОЙ СЕ ПРЕДСТАВЯ, ЧЕ ГО КРИТИКУВА В НЕТА! А ДРУГ ГО ОТРАЗЯВА ТОВА В МЕДИИТЕ УЖ КАТО СТАТИЯ , А СИ Е ЧИСТА ПЛАТЕНА РЕКЛАМА :D НОМЕРА

20

Ми той умрял ма!

преди 2 години

А щя яде ли един умрял гълъб?

19

Кайт разбрал ...

преди 2 години

Има вина за 3 лева, има за 6 лева, има за 12, за 24, има и такива по 12000 лева.Дали виното за 12000 лева е 1000 пъти по-добро от това за 12 лева? Ами не, не е 4000 пъти по-добро. Ако му давам оценка на казестовот от 1 до 10, това за 12 лева, ще е със средно около 6 (под 5 не го броим за вино). И какво излиза? Че топ виното, даже не е 2 пъти по-добро от ниският среден клас. Ами да, така е. Работата е, че тези последни 4 точки, изисквам *** си бащя си, супер рядко се срещата и остават спомени.