123

тя

преди 2 години

В училищата е пълно с пенсионери и за младите няма места !

122

тя

преди 2 години

Доскоро в НС работеше в деловодството полуграмотна с 3 годешен хартиен техникум , намеращ се на "гара Искър"! Същата сега е с голяма пенсия !

121

тя

преди 2 години

Най -после ! От тях не магат да си намерят работа младите и са принудени да напускат страната !

120

Дедо ви Морз

преди 2 години

НОИ-вън. И всички плямпала "яксперти и списиялисти." Да ги попитам как ще изчисляват пинсии- последни години, работа при екстгремни условия по 6 месеца на 12 часов работен ден през прекъсване,уж "пъва категория труд" Всекида сиполучава парите и да ги инвестира където иска. Какъв ви е проблема тогава хитреци, шмекери, далавераджии, нали сте способни. Какво сте се разциврили.

119

Продължениетокъм 133

преди 2 години

Държавна служба-конкурси. Има достатъчно млади и способни и талантливи.Така ще се върнат от Рединг. Конкурси, а не попълване на оная графа от 70-те го. кой къде членува, че активни родители, познати от пещерата комшии, брайчеди и т. н.Сега разбрахте ли откъде ще дойдат милиардите и справедливостта. И като скълцаме хайдутлука...ето ти държава, а не територия "Политически Клондайк" Поняли, анаданъс му.

118

И НОИ

преди 2 години

До МНЕНИЕ Тия незаменими наборчета да излязат в частния сектор, реализация колкото щеш. НОИ-вън. За пенсия еднакви удръжки за всички рабитещи. Следват еднакви пенсии. Следва гъвкавост при определяне на размера им: годишно, празнично, ковидно и т. н. Има пари- още нещо над футболните гaщи. няма пари и производство, пенсии само за хляби футболни гaщи и отоплениена една стая. Останалото отрочетата да се грижат за тейковците си. Печелят-дават им за екскурзии, не печелят-до контейнера и къща от кашо

117

Анонимен

преди 2 години

Електронните услуги се увеличават. Те не се извършват от администрация т.е. вършили те тези услуги са излишни. Останалите на работа няма да ядат и пият кафе по канцелариите, а ще работят с 1 почивка.

116

Жоро Таксито

преди 2 години

Хрантутници, чантаджии! Къде-къде ми е по-добре да си карам Таксито Киа и вътре да смърди на лисичарник от цигари, а на задната седалка да се търкаля шише ракия.

115

ахаха

преди 2 години

най-накрая ... аман от кисели лелки и чичковци в напреднала възраст!

114

Анонимен

преди 2 години

Има малки населени места в които щатът на държавните хрантутници надвишава в пъти населението в областта. Съд, НАП,НОИ,Пожарни,Полиции,Прокуратура,Здравна Каса...много хрантутник много нещо.Кого обслужва толкова хрантутник та то нема толкова население,.Па у София е страшно.

113

Барман

преди 2 години

Уволнявай наред всички държавни хрантутници!

112

Киро Слепото

преди 2 години

При над 2 млн. хрантута какво са 10 000 пенсии .Капка в морето

111

анонимен

преди 2 години

Всички пенсионери да се освобождават,след навършване възраст отвсякъде.

110

Фифи таксито

преди 2 години

Предлагам 95% да се съкратят и да остена само Кирчо и зам.-министрите му (които са около 120).

109

Емо

преди 2 години

Нямам нищо против работещите навършили право на пенсия, но да не вземат и пенсия и заплата. Всъщност и това може, стига да получава пенсията от частен фонд, а не от държавата! Или както казват нека си получава държавната пенсия, но като е толкова незаменим специалист ще си намери работа в частния сектор. Същото важи и за ТЕЛК в държавната сфера или работиш или получаваш помощ от държавата, другото е просто точене на пари. Пък който е специалист го чакат с нетърпение частниците, нали няма хора...

108

Диана

преди 2 години

До 12 пост 117 Откога юристконсултите станаха държавни служители? По министерствата е пълно с чиновници, които не са държавни служители- счетоводители, касиери, юристконсулти, консултанти, външни експерти - да продължавам ли ?

107

Анонимен

преди 2 години

Какъв конкурс бе, няма конкурс, само наши хора. Личен опит, вече съм в чужбина след такива конкурси. Реформата ще дойде, когато като отида и е достатъчно едно натискане на опцията принт, а ми казват ела след седмица и всъщност, защо трябва да ходя. Къде е електронното правителство. Тегля номер и чакам, какво чакам 4 служителки не правят нищо, а аз чакам повече от 30 мин. Така работи администрацията.

106

15

преди 2 години

До Анонимен - А, въобще тези млади пенсионери на 50 години да вземем да ги избием, че да не заемат никакви работни места...

105

Анонимен

преди 2 години

Да 118 Абсолютно съм съгласен. Като са толкова кадърни да се развиват в частния сектор.

104

Анонимен

преди 2 години

Големият проблем на администрацията е, че се назначават пенсионери от други държавни учреждения, като мвр и мо. Тези млади пенсионери, които вземат и без това големи пенсии не би трябвало да заемат места за хора които гледат семейства със заплата!