36

Кой ще я разследва

преди 2 години

А защо забравихте Госпожа "Yes" , дето затвори блоковете на Козлодуй. За да тръгне румънската "Черна Вода" да печели, построена от канадска фирма, финансирана от френска банка . И случайно госпожата е акционер в тази банка?????

35

Ядрената сила

преди 2 години

Е голяма работа. Трябва и една плаваща атомна да направим. Да я местим ту на Резово Ту на Дуранкулак. Да се сещат ,че и ние сме на този свят.

34

за Чернобил

преди 2 години

Ядрени реактори тип "Чернобил" вече не се използват................руските ВВЕР са много сигурни, те са по-добри от канадските Candu с тежка вода.............но има едни рософоби, които нямат представа от ядрена енергетика и манипулират хората!!!

33

дсасдадс

преди 2 години

кое точно му е зеленото? може би стохилядното и повече съхранение на отпадъчния пордукт? може ни горивото идва ей тъй от полето зелено преди да се заложи в централата за полване? Игра на думи е. Без анализ на техническата част е.

32

за Япония

преди 2 години

Ядрената аварията в Япония..........Фукушима не беше случайна, там имаше намеса от други държави (няма да казвам кои).............целта беше да се смачка Япония.............както по времето на ВСВ с атомните бомби над Хирошима и Нагазаки!!!

31

Анонимен

преди 2 години

Късно е либе за китка

30

Получил е

преди 2 години

Поздравления от Чернобил и Фукушима за подкрепата !

29

ГОЛЯМ САИР!

преди 2 години

Предстои ни да гледаме голям саир, как по време на ядрена война русо-робите строят ядрена централа в земетръсна зона. Излагация, няма що!

28

Мда

преди 2 години

Мир и зли ви те му чорапи и те са екологично зелени !

27

Анонимен

преди 2 години

До физик....Повечето физици са умни хора, които дълбоко уважавам! И знаят значението на знака, наричан "кавички".

26

????

преди 2 години

На кого му пука за Великобритания и Франция??Най-големите врагове на България..............Англия и Франция!!Ако не ми вярвате, четете историята на България!!!

25

експерт

преди 2 години

На фотоволтаиците и вятърните генератори не може да се разчита...............ами през нощта и зимата като няма слънце.......................и като не духа вятър..............какво правим??Стоим на студено и тъмно, така ли??

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16..... Какво са те Обеждавали, че няма да се СЛУИ? Фактите говорят, чети ги и разсъждавай! Тук не е Великобритания, всичко е различно и паралелите са глупости! Във всяка страна имат различен "мат'рял", различни подходи, различни резултати. Я да ти затворят херметично държавицата, както направи Австрия, какво квиче-не ще настъпи! Въпрос: колко кинта ще ти дадат за "Рундьо"?

23

експерт

преди 2 години

Единствената енергия, на която може да се разчита е ядрената енергия и химичната енергия от изкопаемите горива.............нефт, газ, въглища и т.н.

22

Анонимен

преди 2 години

Реакторите са купени и чакат. АЕЦ Козлодуй бързо ще финансира и построи 7 и 8 блок. Руснаците ще построят ядрената част, американците и французите ще построят неядрената част. Няма да се строи преносна инфраструктура и административни сгради. Закритите мощности са 4 по 440 мегавата.

21

До 19

преди 2 години

Трябва да има АЕЦ-ове.................да ................определено.............100 %.............без ядрена енергетика България загива!!!

20

физик

преди 2 години

Ядрената енергия не е "зелена" енергия.................."зелена" енергия е енергията от ВЕИ-тата...........тя е възобновяема енергия.............слънчева, вятърна енергия и т.н.Ядрената енергия(от АЕЦ) идва от невъзобновяеми източници !!!

19

Анонимен

преди 2 години

На руската под.длога Радев вече му се привиждат няколко АЕЦ Белене и лапачката около тях разбира се.

18

гост

преди 2 години

А как Му отива черната маска ....

17

Анонимен

преди 2 години

К'о стана ве, Кирето нали щеше да се обажда в Брюксел, вместо Радев?!