180

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 184 Новата тактика да набутвате в един пост колкото се може повече лъжи, и да ги свързвате с внушения е забележителна с това, че разчита на абсолтната наглост, без никакво криене, че става дума за лъжи. Наример, единственото, което Борисов някога е "признавал", е, че е бил сниман в стаята. НИКОГА не е "признава", че е сниман С "кюлчета", нито, че "кюлчетата" които са снимани са ИСТИНСКИ и т.н. ДС съвсем изнагля.

179

уфььь...па тая..

преди 2 години

Мисли си че е хванала Каскета за ОНАЯ му работа...Прав е бил народът като е казъл:РУСО ГЛАДНО НЕМА...има бая да ръфа от Каскетения кремвиш...ДА И Е СЛАДКО...!!!

178

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 188 Дотук само празни приказки от Вас :) Никакви факти. Дайте имена за десето и доказателства за връзката на Рашков със случката, както и доказателства, че той е от десето! Разкажете историята, щом твърдите, че я знаете! Слушаме с интерес :)

177

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 181 "Да разбирам ли, че не разполагате с информацията, която непрекъснато твърдите за сигурна :) Рашков е много след случката." Какви фантазии ще ми предлагаш като "разбиране" не е мой проблем. Рашков е БАШ в СРЕДАТА НА СЛУЧКАТА. Той е острието на атаката от страна на ДС, затова Радев си го сложи за МВР министър, за да може по-добре да я контролира. Биографията на Рашков не е никаква тайна, тъй че не можете да пледирате незнание (въпреки, че виждам, че правиш отчаяни опити).

176

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 184 Те са чревоугодници :)

175

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 182 Той, каскетът така си говори :) Никакво намерение няма да свърши нещо :)

174

До 178

преди 2 години

Само ти си мислиш, че е на гражданите. Министърката започва кариерата си в общинска избирателна комисия в Кубрат, после 10 години в МРРБ, където стига до началник на правен отдел. Все бастиони на ДПС, където и чистачка не взимат без одобрение от горе.

173

Анонимен

преди 2 години

Платените драскачи по-долу, за какво готвене пишете пак, по опорките за защита на СИК-аджията? Нали точно Чекмеджаров потвърди, че е сниман в съответното помещение по съответния начин? Освен това намери обяснение за кюлчетата, като каза, че му ги е дал шефът на "Градус". На всичкото отгоре, на всяко кюлче има сериен номер и може точно да се проследи. На всичкото отгоре, синът на тоя е регистриран над 200 пъти да посещава Буда с едни чанти. И сега за готвене бълнувате, по опорките

172

1

преди 2 години

До Анонимен-182 госпожата отговорила,все едно "вълк да суши пастърма"такова е съвпадението на каскетов.

171

Анонимен

преди 2 години

Госпожата да смени плочата. Преди малко Гешев обяви, че има пълно съвпадение с правителството за нулевата корупция, а Радев работи за интересите на хората. Добре изиграха цирка с Гешев и Пеевски за да се набутат във власта.

170

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 179 Да разбирам ли, че не разполагате с информацията, която непрекъснато твърдите за сигурна :) Рашков е много след случката, пак Ви казвам. Дайте информацията, която каскетът ДОКАЗА! До коза ностра се доближава повече герб, отколкото Радев :)

169

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 176 "Официално не съществува, така че не може всеки да знае кои са , кого контролират, как, кога и т.н. Затова Ви питам, правите се на много информиран :) Обяснете!" Официлано не съществува и Коза Ностра, опитите ти за буквоядство показват абсолютно безсилие. :))) Не може "всеки да знае" и не само това, но и малко се знае, но и малкото което се знае е достатъчен ориентир. Един служител на тогавашното ДС, какъвто е Рашков е добра отправна точка. Действията му също.

168

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 175 "Чакам да уточните как се доказа подчинението на Радев на десето, след като уточните кого разбирате под десе" Вече го казах: посредством перфектното взаимодейстие по работата на ДС да изработи компромат срещу Борисов, и употребата на същия от Радев. Това не е единствения такъв случай, просто сега него коментираме. ДС е бившата Държавна сигурност: комунистическите политически тайни служби (да не се бъркат със службите осигуряващи националния интерес на държавата и до днес). :)

167

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 174 Официално не съществува, така че не може всеки да знае кои са , кого контролират, как, кога и т.н. Затова Ви питам, правите се на много информиран :) Обяснете!

166

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Чакам да уточните как се доказа подчинението на Радев на десето, след като уточните кого разбирате под десе :) И защо десето търпя 12 години баце ви, та не го изкулинарства по-рано, щом не го харесва :), пък държи нсо-то :)

165

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 171 "Да уточним - кого имате предвид под десе, защото десето, като организация не съществува" Хихихи. Колкото "не съществува" Коза Ностра, толкова и ДС "не съществува".

164

ПЕНКО

преди 2 години

КАК МИСЛИТЕ БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ : АКО ТАЗИ "НАДУВКА " - БЕЗ ПИАДЕСТАЛ -ВИ БЕШЕ СЪПРУГА ---ЩЕШЕ ЛИ ДА ИМА "ДОМАШНО НАСИЛИЕ " -ДВУПОСОЧНО ????????????

163

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 170 "Не е тайна, да. Не е тайна, че за баце ви нямаше закони, ама сега ми излизате с "буквата на закона" - че Радев командвал нсо-то." Радев командва НСО и добре се възползва от властта си, както се вижда. Това, че е злоупотребил с нея, като е допускал да се нарушава закона, за да ПРОДЪЛЖИ да безчинства, като пробутва фалшива история на обществото, само показва тежките му морални проблеми и зависимости. Това, че е напълно подчинен на ДС пък съвсем показва за какво става дума.

162

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 169 Да уточним - кого имате предвид под десе, защото десето, като организация не съществува :) И откъде знаете, щом каскетът ви нищо не доказа :) Защо са го направили, каква е тяхната цел? Защо търпяха баце ви 12 години и не го сготвиха по-рано?

161

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 167 Не е тайна, да. Не е тайна, че за баце ви нямаше закони, ама сега ми излизате с "буквата на закона" - че Радев командвал нсо-то. А в действителност всички знаем, че баце ви си правеше, каквото си иска и сам се подреди с тази Мата Хари :) Никой не го е кулинарствал :):):) Не съм ***, за разлика от Вас :)