156

Анонимен

преди 2 години

"Защо бустерните дози предпазват повече от първите две дози на ваксината?" Ами защото носят повече $$$$$ ,как защо .

155

Анонимен

преди 2 години

Защо обявихте ЮАР за първоносител на Омикрон, след като болниците там са празни....?Предполагам, че СЗО и шефовете им изчакват колко време страхът ще държи в подчинение човечеството.

154

До 181

преди 2 години

Какъв е този имунитет бе, дето трае три месеца. Каква е тази ваксина тогава?=/=/ Ами не е ваксина, генномодифицирани белтъци, графен и информационна РНК хакат, има ли още не разбрали.Нов човек им трябва, нарича се "служебен човек" - полуробот, който изпълнява без да мисли.Не видиш ли ваксаните как им се променя поведението.

153

Анонимен

преди 2 години

Защото явно ваксините не помагат. Въпрос на време е СЗО да нареди и 4-5.......

152

dudunchobla

преди 2 години

След няколко месеца: "Защо втората бустерна доза предпазва по-добре от първите две + първата бустерна доза"

151

Питайте Кунчо

преди 2 години

Той има опит как се кара лек ковид два месеца. Той изобщо появили се на работа или още кара лекинко ковида.

150

Защо ли?

преди 2 години

Защо бустерните дози предпазват - защото така им е изгодно да ви лъжат за да си нахакате поредния бъркоч. Те и първите две миналата година предпазваха за цял живот пък ко тана.

149

Кунчо Бустера

преди 2 години

Предпочитам Кунчев да сподели как бустерните дози предпазват повече от първите две дози, той толкова се беше предпазил за два месеца, колкото през живота си не е бил.

148

до 187

преди 2 години

Абе ,инжектираният ти протеин ако засилва имунната ти система и разпознава вируса,защо през 3 месеца ще ви бодат?!!?Много слаб този протеин бе м.*** му стар. аАз предлагам да засилят протеина и всеки месец на първо число да ви го Фкарат,за да сте безсмъртни,нали това искате?

147

Анонимен

преди 2 години

Веднъж стомна за вода , втори път стомна за вода , ама трети път ..... ?!

146

Анонимен

преди 2 години

Абе, аз да питам, като са ни ваксинирали като деца, дали до сега имаме анти-тела за болестите в кръвоносната система ? Въпроса е риторичен, нямаме. Това което имаме са Т клетки които регулират иммуната ни система. Щом веднъж сме изградили анти-тела, можем да ги произведем при контакт с болестта. Да имаме непрекъснато анти-тела в кръвоносната ни система е биологична аномалия. Ефектите от нея, не са изучени, ама давай да си ходим с една банка ваксина и да я доливаме да видим какво ще стане !

145

Боц

преди 2 години

От написаното по горе става ясно, че първите две дози от нищо не пазят, което и ние си го знаехме. Скоро ще се установи, че и бустерните дози са кьорфишеци, само почакайте !

144

От Берлин

преди 2 години

Вчера една новина от focus.de: Бустер ат здравен работник, заразява 8 пациент пациенти, в клиника в Хамбург..! " Ами сега....??? :0

143

тт

преди 2 години

До Урсула---- Стане ли това което искате то ние сме в комунизма.Браво, Маркс, Енгелс и Ленин биха Ви завидяли.

142

Анонимен

преди 2 години

И каква е целта на статията? Да подготвят отдалече ковид психарите че от Март ще почнат да ги бодат с нови препарати.

141

От Берлин

преди 2 години

А, след 3 месеца:,, Защо осмият бустер, е по-добър от първите седем...! ". Събудете се бе оФце! Имаме Нов Холокост... Бог с ВАС и пазете децата

140

Анонимен

преди 2 години

Какъв е този имунитет бе, дето трае три месеца. Каква е тази ваксина тогава?

139

Бустеров

преди 2 години

В най-скоро време ще се появи нова човешка раса - бустери. Бустерите ще живеят по 700 години и ще умират млади и здрави. Сложете си бустерни дози и ще се присъедините към световното бустерско движение.

138

Наблюдател

преди 2 години

Говориш ама нищо не казваш само бла бла пропаганда и нищо другоЗнаете ли какво ще стане ако някой напише една антиваксърска статия ще го махнат на часа и това ми било свобода на словото Да казваш истината вече не модерно друго си е да пишеш глупости и да ти плащат но всеки си носи отговорността

137

е къ

преди 2 години

за пари естественно