51

Абе

преди 2 години

Доктор Бацилова правилно се изходи по въпроса, но имаше сююргюн и не можа да улучи дупката.

50

Тази жена

преди 2 години

Е много агресивно настроена към нормалните хора,да си знаете! Във фейса и вижте как напъва,и тя е на хранилка ,това е един урруддд!

49

Ако погледнете

преди 2 години

Небето днес ,ще видите че сезонната респ. Инфекция върви по план! Слепи ли сте? Вярвате на тези заставени мушмуроци със власт? Злото в пика си, нашите не може да спрат шефчетата си! Жалко! Така си получава когато пред годините загубиш автономност и идентичност ! Бог да е с нас!

48

Пациент

преди 2 години

Когато една жена говори с такава страст за вирус и заразяване да знаете, че после ще ходи до мола на пазар за награда. Мъни мъни мъни итс а рич менс уърлд

47

Оооо да

преди 2 години

Току Що един боинг от София за Малта изръси сезонния микрон ! Евала радеф,евала управа! Пак ни запукаха със самоуетите! Баххти и сатанистите,яко им лижат дупарите наще т.н мъже !

46

Неваксиниран

преди 2 години

Има нещо много противно в тая жена...

45

НОВИ ЗАКЛЮЧЕНИЯ!

преди 2 години

На всички, които СЕГА правят нови заключения, на база това, което "изследват" да се върнат на март 2020 и да си чуят заключенията още тогава изказани от наистина доказан специалист в областта - доц. Мангъров. Просто човека си има заекване и това даде повод много хора да го смятата за неадекватен. Истински специалист. И за момент не отстъпи и дума от казаното, а колко други се извъртяха в обратна посока.

44

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТе и хората по форумите го говореха от 2 години. Чакаме още 2-3години експертите да признаят, че маските не пазят нищо.

43

Анонимен

преди 2 години

Мангъров преди 2 години говореше това, което тепърва разни "експерти" почнаха да го осъзнават.

42

Анонимен

преди 2 години

Да ваксинираш по време на епидемия или пандемия, е все едно да гасиш огън с бензин - така казват докторите, верни на науката и на професионалната си чест!Казват още, че универсална противогрипна ваксина не може да има. То и ваксини май вече няма, защото тия дни СЗО приравни препаратите на имуностимуланти...Постигнат ли политическите си цели, съвременните менгелета ще обявят вируса за решително победен и категорично изчезнал.

41

Димитров

преди 2 години

Изненадващо голямо количество шамани ни работят от две години. Свалям шапка на организаторите и стратезите.

40

Анонимен

преди 2 години

Оуу ше**

39

Целта са мерките!

преди 2 години

Мерките ще останат и ще се засилват. Глоби, концлагери, арести.

38

Гломб и Корсун

преди 2 години

Доктор Бацилова по цял ден обикаля обществените места и следи за правилното носене на маските. Нощно време наблюдава придвижването на омикрона към България и чака инструкциите на СЗО. Вече знае със сигурност че бустерните дози през три месеца гарантират по-лек летален изход за заразените. Хвала доктор Бацилова.

37

Брецелова

преди 2 години

Аре бегай тука Маоy

36

Мома Убавица

преди 2 години

А *** че е убава и умна мале меле колко пари са продава тая булка ва? Давам 5000.

35

Бачо Кико

преди 2 години

Бацелова бих и сложил няколко кожени ваксини, и няколко бустера...

34

Лапаница ам ам

преди 2 години

Причината за усмивката на тази госпожа и г-н Витанов, когато говорят за смъртта от вирОса, е че удариха джакпота с тази масова истерия. В техен интерес е да насаждат повече страх и паника. Усмивката идва от гъделичкането в стомаха, при изричането на заплахи. Гъделичкането, което идва от реализацията, че идва още повече лaпаница. На 2 Мин 13 сек

33

Анонимен

преди 2 години

До Ц, там ги лекуват с ивермектин, виж Uttar Pradesh India covid19 и им виж случаите, там се лекуват не с "ваксини", а им дават ивермектин и в момента там няма пандемия, приключи всичко

32

Анонимен

преди 2 години

Бацилова от опит ли говори или просто изказва мнение като всеки уличен коментатор