86

Българин

преди 2 години

Еми, дайте другари да спрем устрема на другаря Мъск за едно десетилетие ( направо да не изстрелва ракети), за да дадем възможност на нашите компании джуджета да го настигнат !! Смешният плат на едни европейски марксистчета....

85

Анонимен

преди 2 години

Не може ли да изстреля 1 милион спътника или 1 милиярд?

84

Коментатор

преди 2 години

Мъск завладява космоса, Копейкин завладява необразованите.

83

Анонимен

преди 2 години

Илон Мъск западняка, нали? Не е Серьожа Василевич рушняка, нали? Сега марш да спите ...

82

Анонимен

преди 2 години

Мъск вече няма стигане. Един човек е по-голям от цели държави. Реши ли да направи някакво космическо оръжие, ще овладее целия свят без никакъв проблем. Също важен въпрос е кой ще го наследи и какво апетити ще има. Повечето хора дори не можем да си представим какво представлява космоса и какви ресурси и сила може да предостави.

81

Путин

преди 2 години

Няма проблем всичко е наред,спътниците са добри мишени за нашите балистични ракети!

80

Вътю Т.Панчев

преди 2 години

МИ ДЕ СА ВИ РАКЕТИТЕ БЕ АБОРИГЕНИ ??ААА, ПАРИТЕ ОТИДОХА ЗА ,,ГОСТИТЕ"

79

Анонимен

преди 2 години

Още нищо не сте видяли. Истинския проблем ще настане когато Мъск започне да продава ПИ фоните си смартфони базирани на глобалната мрежа Старлинк. Те тогава ще пропищят и телекомите и производителите на смартфони. За сега пищят само астрономите и изостаналите в изграждането на глобална интернет мрежа.

78

Кво ново?

преди 2 години

Хищническо използване на ресурсите, където има капитал... Още Маркс го е дефинирал! ТО не от арно изниква комунизма - като противовес.

77

ШибиРиби

преди 2 години

Е и кво да правим ние че европата и другите изоставащи народи не могат да настигнат мъск и америка, да седнем и да ги почакаме четирсе педесегодини ли. Аре у лево. Както казва Илон, this is how we roll, deal with it.

76

Анонимен

преди 2 години

Илончо ще го линчуват публично, като с простотиите си създаде синдром на Кеслер...

75

Анонимен

преди 2 години

Космос? :))

74

Добре познат аналог

преди 2 години

В момента ситуацията в космоса е като нашето Черноморие през 90-те. Регулации няма, планиране няма и всеки може да прави каквото си поиска, стига да може да си го позволи. Мъск е в ролята на първите мутри с много пари строящи хотели директно на плажа на най-желаните места. Русия и Китай пък с техните противосателитни тестове са като тези които си изхвърляха отходните води директно в морето. Знаете много добре до къде води всичкия този хаос и безхаберие... Затова има нужда от някакви правила.

73

Анонимен

преди 2 години

Безос се излекува от три вида рак. Не знам дали знаете, ама ... работата става дебела.

72

Анонимен

преди 2 години

До Инженера - Други труизми ще чуем ли? Някакво обяснение за невроятната ти идея? Или е прекалено сложна за тези, които не са "инджинери".

71

Ганчо Смилянов

преди 2 години

Когато боба е гарниран с люти чушки се получава най-качественото ракетно гориво, демек гениалните неща са прости и топлата вода е открита, а мъск нека да гони михаля с яловите си технологии.

70

Инженера

преди 2 години

Неграмотността и некомпетентността в дадена област не правят нещата невъзможни.

69

Анонимен

преди 2 години

До *** Смилянов - Не че нещо, ама теб и жената, освен това, дето ви излиза през задниците, друго едва ли се е пръкнало ...

68

Анонимен

преди 2 години

До инженера - Адрен ракетен двигател за излитане? ОООКЕЕЕЕЙ :) - Ще ми обяснилш ли точно, как ще създадеш тяга? Или ще изтрелваш по 5 тона отгоре, за "адрен двигател" - И как точно, смяташ че охлаждаш "ракетата"?

67

Ганчо Смилянов

преди 2 години

Абе да му имам проблемите на Мъск, вчера жената сготви една голяма тенджера с боб и днеска я довършихме. Ами нещо страшно е вкъщи едни стрелби, едни газове - заредихме една бутилка и сега може да сготвим две тенджери боб с тях. Ей на това му се вика 200% КПД, нещо за което мъск не може и да мечтае.