53

Ами, да...

преди 2 години

ПРЕДВИДИМИ СА..... НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ СА АУТ.

52

Анонимен

преди 2 години

Радев като истинки балкански тарикат си изигра чудесно картите, а наивниците му повярваха. Е...сега да плащат високите сметки! Не ги жаля!

51

Жалко

преди 2 години

Защо му трябваше на Слави и компания да вличат в политиката? Преди се държаха нагло, а сега по-ниски от тревата!

50

Доктор Хук

преди 2 години

Всеки император,крал,цар, итн- за незнаещият суверен и така на татък. са имали свита от шутове няма голяма разлика дворът на владетеля е пълен .Няма принципи има само неистово желание за власт ,постове и пари много пари

49

П.К. инк.

преди 2 години

Вероятно не съм сам в изумлението си, да виждаме прогонените от народа, отново и отново да се натискат за власт и облаги? Имат ли някакви частици от чест и достойнство тези "избранници" с 15-те процента? Какви качества трябва да притежава някакъв "генерал" от зловешката държавна сигурност, погубил не една и две човешки съдби, за да бъде БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО отново "управлявано" от държавна сигурност? НИЕ, ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСКАМЕ ТАЗИ ДЕМАГОГИЯ И ГАВРА СЪС ВСИЧКИ НАС!

48

Чоко

преди 2 години

Това недоносче ИТН приключи. Сега за тях е момента да инкасират колкото се може повече преди да изчезнат в небитието. Не случайно Славчо не опита да направи правителство. Просто е чакал президентската партия. Сега президента има две партии ИТН и ПП. Браво.

47

Анонимен

преди 2 години

Новото правителство щяло да намалява държавните служители с 15 процента, а същевременно създава няколко нови министерства. Празни приказки за наивници.

46

стоян

преди 2 години

Най-важно е да видим най-после осъдени и вкарани по затворите политици и олигарси.Хора като Боко Тиквата,Пеевски и сие трябва да отидат там където им е мястото-в затвора.Крайно време е за справедливост и възмездие за 30 годишният геноцид.

45

Колко са предвидени

преди 2 години

Обещаха да не влизат в коалиция с БСП. Сега ще управляват с тях. Излъгаха своите избиратели. Хората ако искаха комунистите във властта щяха да гласуват за БСП.

44

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се разследва смъртта на Ало Ваньо, Мишо Бирата и жена му, Методи Бачев , клошара дето получил 30 милиона и стотици други знайни и назнайни мафиоти ,избити по времето ,когато Тиквоний беше гл. секретар на милицията....

43

Анонимен

преди 2 години

Тия от Има Такива Измамници нали никога ама никога нямаше да се коалират с БСП

42

Ха-ха

преди 2 години

Чалгата се врътнаха и бързо се сношиха, а техните *** продължават да ръсят небивалици по Борисов! Защо се врътнахте и клекнахте Бе, май вече ви хареса?

41

Анонимен

преди 2 години

Тошко Африкански-най-големият *** в българската политика.....Другите две калинки-малинки изобщо не ги и коментирам.....

40

Анонимен

преди 2 години

Де го главния Чалгар дето викаше,че Корнелия и БСП били на единия бряг,пък той на другия и нямало как да управляват заедно.Няма такъв лицемер като мазния чалгар просто.

39

Концлагер

преди 2 години

България е въвела извън съдебно СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ по времето на Борисов , жертвите са хиляди! МВР, ДАНС и мутри масово изтезават и се гаврят с граждани до смърт! Targeted Individuals

38

бай Таци

преди 2 години

Ало чaлгapите?!? Ама нали Koкорчо беше крадец и с ГЕРБ, ДПС и БСП нямаше да се коалирате?!? Що стана та си извъртехте така гъзeвете???

37

Анонимен

преди 2 години

Разбрахте ли че Корнелия ще пее Wind of change а Ку Ку бенд ще свири.

36

Заю

преди 2 години

Айде почна се... До скоро беше що не се коалирате с другите и сте непредвидими..., сега обратното що се коалирате и сте предвидими... Дето имаше един БГ виц за зайчето което минало по моста с шапка и го набили щото е с шапка..., утре пак минало ама без шапка ама пак го набили щото нямало шапка ... БГ-мити истории...

35

Анонимен

преди 2 години

Предатели.

34

Анонимен

преди 2 години

Още малко и ще му козируват на Радев.......хахахаха :))) Явно ДС всява страх и сега, много примирени ми се струват всичките "коалиционни партньори", направо са като агънца :)))