159

каква е целта?

преди 2 години

Питам и знам,че няма кой да каже истината!Всички знаем,че на самолет се качва с писиари или двойна ваксинация.Е,как тогава има толкова заразени в един полет?Дали вируса не мутира във ваксинираните по време на епидемия?Защо вече две години фармацевтичните гиганти правят ваксини ,а не лекарство?В 21век обърнаха знанията за това кога се ваксинира на180градуса.Медицинската наука учеше-при напълно здрави хора и не по време на епидемия.

158

Анонимен

преди 2 години

Човечеството няма бъдеще. Поне да беше утраяло още 30 год.

157

Анонимен

преди 2 години

Кой бил виновен?!?!?!.........За какво?????????..........С подобни статии само демонстриратИ провинциалното си ПЛИТКОУМИЕ !!!Няма да обясня "какво и защо" тъй като никой не ми плаща да ви ограмотявам !!

156

Анонимен

преди 2 години

***, каква е тая дума "невъзпрепятствано"!?Казва се " безпрепятствено"!Български не знаеш, на журналист ще ми се правиш...

155

Анонимен

преди 2 години

мисирките ударихте тавана по измекярщина, да беше от невежество ама не е. водещи вирусолози от една година предупреждават, че ваксинация по време на епидемия не се прави, защото ще доведе до мутации и нови по-силни щамове - наваксаните са виновни, не обратното, както се опитвате да внушите! За конкретния случай правителството на Ботсвана има официално становище, че Омикрон за първи път е открит в чужденци, които току що са влезли там, За това що не пишете? Ние сигурно ще сме следващите обвинени

154

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен-Появи се информация че Австралия са купили 14 дози на човек. Това се пада за период от 7 години, по две на година.------Не, това са дозите за 7 месеца, по два пъти на месец.

153

И рекоха ТЕ

преди 2 години

Ред е на Африка! - остана в страни и "разваля дисциплината" на целия свят.... Кажи-речи вчера се пръкнал Микрона и вече всичко знаят за него. Бреййй, голяма нАука, голямо нещо! Само не знаят как се лекува

152

Алфа и Омега

преди 2 години

Нали трябва да оправдаят по някакъв начин факта, че и ваксинираните умират. Сега, причината, която ще измислят е новия супер, дупер, мега заразен и опасен щам, който покосява и ваксинирани. Ваксане до откат, докато се съсипе имунната система. Нали писаха, че новия щам е тръгнал от четирима напълно ВАКСИНИРАНИ африканци! Нещо по въпроса? Например, че ваксините са причина за мутациите, или, че масово набодените берат душа в болниците? Сега боцнатите, колко ли страдат, че всичко започва отначало..

151

Анонимен

преди 2 години

Появи се информация че Австралия са купили 14 дози на човек. Това се пада за период от 7 години, по две на година.

150

Вируслав

преди 2 години

It's easier to fool people than to convince them that they have been fooled.- Mark Twain.....Иначе вината за Xi варианта е на ваксините. И всички до един, в които първо е открита и тръгна мутацията са напълно и прилежно зашити. Официално обявен факт.

149

Antivirus

преди 2 години

Вината е на ЦРУ !!!!

148

Анонимен

преди 2 години

А Кунчев, утре няма да се появи. Вероятно ще претърпи ПТП и ще се гътне. Ще ни покажат кукла наведена над волана.

147

Анонимен

преди 2 години

В Прага на коледните пазари се продават сладкиши с формата и наименованието на вирус и ваксина и хората с усмивка си ги хапват. Интересно защо там никой не знае какво е локдаун и училищата никога не са се затваряли?

146

Аз знам

преди 2 години

Прецедента Макрон е виновен

145

Леша

преди 2 години

До Нищо ново Ще се появи, колкото се е появил и оригинала, все още никой не го е виждал.

144

Нищо ново

преди 2 години

"нов и потенциално по-заразен вариант на вируса се появи в регион с ниски нива на ваксиниране". А ние не сме ли такъв район? Като нищо ще се появи и български щам. При толкова антиваксъри у нас напълно е възможно.

143

Леша

преди 2 години

Вината е на аниматора който го е нарисувал.

142

Виновен е:

преди 2 години

И. Костов!

141

bam

преди 2 години

Тези прекалиха! Ваксини, та ваксини.. пълни идиотщини. Промиват мозъци чрез страх! Не им хареса свободния свят и сложиха хомот чрез насаждане на страх и разделение. Ама няма да им мине номера.

140

славянин

преди 2 години

Нямам спомен през 49-годишния си живот нашите овластени ''бащици и майчици'' толкова настървено като хиени да са ни ''спасявали''! Някой има ли!?