12

Анонимен

преди 2 години

Каква тайна е че шиптърите са карали големи количества контрабанден бензин от Турция?

11

анонимен

преди 2 години

В автобуса сигурно е имало туби с бензин и те са изгърмяли.Аз преди години бях тираджия и много пъти си купувах бензин в туби отУкрайна за собствената си кола защото беше 50% по ефтин.Няма да се учудя ако и македонците го правят.Преди години имаше случай колега беше купил бензин в пласмасови туби и от топлото време и разклатенето на тубите бяха изгърмели.Бензиновозите задължително имаха заземяване синджир който влачеха.

10

Самият факт,че

преди 2 години

автобусът е останал на колелата си върху пътя говори,че катастрофата е била лека-сгазил мантинелата,но дори не е влязъл в насрещното.Да,има разкъсвания,нарушения на целостта на конструкцията отдолу,може и да се предизвика пожар,но не такъв огнен тайфун,който да убие почти всички.Причината е в товара,носили са силно запалими вещества,вероятно спирт,който е бил като катализатор за огнения ад.Значи:грешка на шофьора-раздира автобуса отдолу и предизвиква пожар с опасния товар.

9

Ц

преди 2 години

Може да е най- малко вероятно - но взрив има и при терористичен акт. Има едни, които имат интерес от влошаване на отношенията между РСМ и БГ. Поне да се отхвърли тази вероятност!

8

Майна

преди 2 години

И аз много се чудих каква е тая отбивка след завоя и мантинела по средата на път? Ами през нощта кой ще види, че това е отбивка? Лесно може да сгреши и да се хакне в мантинелата! Но от какво е взрива? Не се казва той преди или след удара е? А това е важно!

7

Анонимен

преди 2 години

До тираджияТа това си е практика в България. Не знам за другите страни. Тук любителите на вода в туби, дето си наливат вода от познати и непознати чешми са на почит. Последно псувах като хамалин като се връщах от местността Паниците към Калофер. Добитъка с тубите спират безотговорно и не ги е еня какво ще струва водопоя им. Конфликтни са и чешми по северния склон на Петрохан. А за тази преди отбивката за Ребърково по пътя за Мездра да не говорим. Та тази отбивка е заради чешмата.

6

ДДРОнег

преди 2 години

"Този път е пуснат в експлоатация от 15 години и при положение, че няма други инциденти не е от пътя", подчерта председателят на БОШ."__Е, това съчетано с лоши условия и шофьор, който не е запознат с пътя - може и да се случи !!!

5

Samo minavam

преди 2 години

Има нещо малоумно във веригата, проектант, технически контрол и прочие. На завой, отклонение за почивка и мантинела в нищото. Повече нищо не казвам.

4

тираджия

преди 2 години

Ако някой ми каже , че мястото на тази отбивка е веднага след завоя ,да вземе да се гръмне

3

ПАРТИЙНА ТАЙНА!

преди 2 години

Да повИкат ФБР,ЦРУ, Интерпол Мусат... щом като е международен въпрос.

2

Анонимен

преди 2 години

Ще остане тайна, понеже е строена от БСП , ако беше от ГЕРБ веднага щяхте да кажете , че Бойко е виновен. Само дето той вече 8 месеца не управлява и е редно калинките на Радев да поемат и те малко вина. Защо спряхте поддръжката и строителството на магистралите? О да , знам , понеже там горят автобуси и по добре изобщо да няма такива нали. Всички на каруците.

1

БУРГАЗЛИЯ

преди 2 години

СЛЕДВАЩАТА ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ ЩЕ БЪДЕ В СЛЕДСТВИЕ НА БРУТАЛНОТО БЕЗХАБЕРИЕ ,БЕЗОЧИЕ И БЕЗДЕЙСТВИЕ НА ОБИЩАН БУРГАС!!!НА ВХОДА ЗА К-С М.РУДНИК,ТОЧНО СЛЕД ПЕРАЛНЯ "БЕЛИНА ЕКО" ОТ ЦЕЛИ 2 ГОДИНИ ИМА ОГРОООМНО СВЛАЧИЩЕ, КОЕТО ВЕЧЕ Е ПОГЪЛНАЛО ЦЕЛИЯ ТРОТОАР И Е НА КОСЪМ ДА ПОГЪЛНЕ ЦЯЛОТОТО НАТОВАРЕНО ПЪТНО ПЛАТНО!!!НА КОСЪМ!!!ОБЩИНА БУРГАС СИ РОВЯТ В НОСА ЦЕЛИ 2 ГОДИНИ И НЕ ПРАВЯТ АБСОЛЮТНО НИЩООО!!!ПРИЗОВАВАМ ЖУРНАЛИСТИ ДА ОТИДАТ И ДА ВИДЯТ С ОЧИТЕ СИ ЦЪКАЩАТА "БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ"!!!