59

Петър Младенов

преди 2 години

Това са пълни глупости. Какво му има на пътя? Защо се развива тази безумна кампания да се обвиняват строителите на магистрали за шофьорски грешки или техническа неизправност на МПС? По този път всяко денонощие минават хиляди и хиляди автомобили. Без проблем! Без катастрофи! Самият аз съм минавал от там стотици пъти. Изобщо не е сложен или опасен участъка. Настилката си е супер. В Гърция има доста по-сложни участъци на Игнатия Офис с виражи и т.н. Тук магистралата е почти права

58

Анонимен

преди 2 години

До vlady "Защото лошата почва от оризища е виновна. Ако не беше лоша нямаше да се прави стабилизация на основата." Когато се прави стабилизация на основат, то тя се прави, за да е стабилна. Това е техническото решение и такива пътища се правят ПОСТОЯННО. Това НЯМА ОБЩО с причината за пропадането, която вече посочих конкретно каква е: това е ФАКТ. Станахте за посмешище: "почвата" им била виновна, че БСП сте крали и с д-то си.

57

vlady

преди 2 години

Защото лошата почва от оризища е виновна. Ако не беше лоша нямаше да се прави стабилизация на основата. В другите участъци определено почвата е по-прилична с по-малко глинести съставки и без склонност към пропадане.

56

Анонимен

преди 2 години

До vlady "апротив напълно вярно е, че почвата е неподходяща в противен случай нямаше да се прави стабилизация на основата с рециклатори." Същата почва е в други участъци на магистралата и тя не е пропаднала. Това, което го написах за използваните материали е ФАКТ. Работя с фирми, които са проектирали и знаят как е изпълнявано. Говорил съм с хора там. Та, пак да питам, защо лъжеш за причината за пропадналия път?

55

vlady

преди 2 години

До АнонименНапротив напълно вярно е, че почвата е неподходяща в противен случай нямаше да се прави стабилизация на основата с рециклатори.

54

Анонимен

преди 2 години

Прави впечатление МАСИВНОТО присъствие на хора, котио разпространяват неверни информации за това кой е строил пътя. Изборите минаха, но ДС пропагандата продължава да се вихри. ДругарЕ, това има само едно обяснение: шефовете ви знаят, че ще крадат докато не ошушкат народа и затова им трябва да продължат с черния ПР, за да си "подготвят" извиненията и крайния резултат. САМО по това може да се познае, какво ни чака занапред с "промяната" на Радев.

53

Анонимен

преди 2 години

Бесепарите колкото и да повтаряте бойково това, бойково онова, фактите са ясни, строено е през 2004 г, когато ГЕРБ дори не са съществували. Вижте подписите на Гагаузов от БСП на документите за този път и този участък. Когато фактите говорят и боговете мълчат, но пък безбожниците бесепари дрънкат глупост след глупост.

52

Анонимен

преди 2 години

До Гиб Мелсън "Калпавото строителство на Винету ще погребе маса народ." Само че тук става дума за калпавото строителство на БСП.

51

Анонимен

преди 2 години

48 Струма в тоя участък никога не е била магистрала. Тя не отговаря на изискванията. А за да отговори, трябва да се изрине сега съществуващия път и да се построи отново. Води се скоростен път и е разрешена скорост до 120 км и то при сухо време. На магистрала е 140 км в час.

50

Кос

преди 2 години

РМС какво ще рече?

49

Анонимен

преди 2 години

Ето такива са ни магистралите дано и пистите по летищата не са постлани по този начин

48

Анонимен

преди 2 години

До vlady "Между Чирпан и Стара Загора са стари оризища и почвите са абсолютно неподходящи за магистрала и затова става на вълни." Не позна. НА вълни е, защото вместо груб инертен материал е използвана буквално пепел (в пъти по-евтина е). Тя няма качествата да поглъща вибрациите и с времето тежкия трафик я сляга на места, карайки пътя да "потъне". Няма абсолютно нищо общо с "оризища" това и всичко общо с корупцията на тогавашните управляващи от БСП. Сега кажи защо написа нещо невярно?

47

питане !

преди 2 години

Кой РЕЖЕШЕ ленти , къде е Баце ?

46

Анонимен

преди 2 години

42, точно това е. Работнически младежки съюз е строител на участъка, по старите закони и изисквания от съветско време. Пътя е строен и приет от бесепарите. А още по-гадното е, че това лято е трябвало да направят нова маркировка и да подменят светлоотразителите. Но идвайки новите на власт не са си мръднали пръста, въпреки че е имало предписание. За това нормалните хора в тая държава ви казваме, че докато си правите сечено по партийна линия ще измират хора. Реално!

45

SHEFA

преди 2 години

КАТАСТРОФА НА МАГИСТРАЛА СТРУМА-АМА НЕ Е БИЛО МАГИСТРАЛА ПО ДОКУМЕНТИ ЩОТО БИЛА НЕКАЧЕСТВЕНО ПОСТРОЕНА?!?!?!?!?-ЩО СТАВА?

44

vlady

преди 2 години

До МунчоМежду Чирпан и Стара Загора са стари оризища и почвите са абсолютно неподходящи за магистрала и затова става на вълни. При ГЕРБ строителството е още по-лошо - всичко построено има нужда от ремонт още на следващата година и се правят ремонти на ремонтите.

43

Анонимен

преди 2 години

А кой плати на изпълнителите за лошото качество?А защо са избрани некадърни изпълнители, а не професионалисти?За един нужник корумпираните ни чиновници ще ти съдерат джоба и ***, а тук завой с обратен наклон на магистрала?!?!?Плюете Турция, но отидете да видите какво се казва магистрали! Нашите са жалки подобия на възгордял се селски път!

42

Анонимен

преди 2 години

До *** "Магистралите на БСП, макар и малко, макар и строени "без кражби", са най-некадърно изпълнените. Справка - 50те километра между Чирпан и Стара Загора." Точно тоя участък е строен от фирми на Черепа и кражби определено е имало. Пътя е на вълни, защото интертния материал, вместо да е груб камък, е прах от съседните кариери. По-евтин е, но няКОЙ не е разбрал (или не му е пукало), че праха няма интертните свойства на едър камък. Затова е на вълни. Абе БСП, партия на промяната.

41

Анонимен

преди 2 години

Защо другите 3 автобуса не са спрели на момента? Дали и те не са летели със 100+км/ч ? Какво щеше да стане ако и 4те автобуса се бяха запалили ? Пълен разпит на шофьорите на другите 3 автобуса ! Със сигурност знаят за натоварения им график и натиска да се прибират по-бързо,понеже сутринта ще пътуват пак!Детектор на лъжата,следователи ... !!!

40

Даа!

преди 2 години

До Бай иван... абе байо , нали след построеното се иска и ПОДРЪЖКА НА ПОСТРОЕНОТО ..., УСТАНОВЕНО Е ЧЕ ПЪТЯТ НЕ ОТГОВАРЯ НА ИЗИСКВАНИЯТА ОТ АПИ-герб , АМИ ........ЗАЩО НЕ СА ВЗЕЛИ МЕРКИ !?