39

Кал4о

преди 2 години

Леле колко професори има тук . Цигарите стесняват артериите , а червените меса ги правят по твърди. Това е най - общо казано. Но , за подробностите си трябва мноооого учене ( медицина) . Подобни умници говорят , че ваксините убиват. Мноооого четене трябва - 6 години университет, 4-5 години специализация и след това да се дават мнения по медицински казуси. Такива ми ти работи . Наздраве:-)))))

38

Анонимен

преди 2 години

Интересно...сега като се замислих не познавам пушач починал от рак на белият дроб/не че няма/,а имам починала позната от рак на белият дроб без да пушила никога в живота си.

37

Анонимен

преди 2 години

само дето не си е започнал сам да си вади мъдреца и да си прави пломби с гипс

36

ууу

преди 2 години

А тази какво се пъчи? Тайните в машинното инженерство са разкрити поне на 90 %. Неизвестните ги коригираме с поправъчни коефициенти и емпирични формули. В човешката биология е обратното. Ние не знаем повече от няколко процента за нас самите. Да знаеш че има аминокиселини, белтъци, РНК, ДНК не те прави вундеркинд. Още не са разбрали как работи мозъкът и къде и как се съхранява информацията а хиихикат високомерно. А колко противоположни теории има!

35

Анонимен

преди 2 години

36, няма такова нещо. Лъжеш!

34

Анонимен

преди 2 години

36 процента от случайте на рак на белия дроб са сред пушачи.

33

Анонимен

преди 2 години

До 33 Според Сзо, директора им е етиопски терорист а бил Гей е крадец на интелектуална собственост

32

do 34

преди 2 години

Пълна неграмотна тъпотия. Статистически факт е, че пушенето увеличава шанса за Алцхаймер с 40%.

31

Продажни сте

преди 2 години

Знаем, защото четем и се образоваме. А вие сте връзкари *** и некадърни на хранилка, с купени дипломи и постове, и много мразите умните хора.

30

Анонимен

преди 2 години

Сър Пичук е абсолютно прав, но на пръсти се броят случайте, когато обществото е готово да чуе и да приеме истината. На едната ръка! Да, научен факт е че алцхаймер почти не се среща сред пушачите. Паркинсонова болест също.

29

Мда

преди 2 години

е твърде зает да обяснява колко са вредни ваксините, не може в момента да се занимава със спиране на цигарите. Нищо че пушенето съкращава живота средно с 9 години, според метаанализите на СЗО. Има време!

28

Дрът Пърч

преди 2 години

Коментарите под статията потвърждават заглавието. :-)

27

Анонимен

преди 2 години

Най-лошо е невеж "образован" да дава акъл.

26

Анонимен

преди 2 години

Дърта кукумявке, вдигаш цените - скача контрабандата! Това е желязна закономерност.

25

Анонимен

преди 2 години

И какво? Да не би докторката да живее по-дълго от другите? Няма. И тогава какво?

24

Анонимен

преди 2 години

А лекарите не знаят нищо. Факт, който се доказва постоянно.

23

ВОЛГАРИН

преди 2 години

може да не знам всичко в областта на медицината, но знам че преди хилядолетия хан Аспарух ни е спасил от ХАЗАРИТЕ и затова е преместил цял народ от Волгжска Болгария на река БОЛГАР на Дунава!А вие продажници сега слугувате на същите евреи които се мъчат да ни затрият!

22

Анонимен

преди 2 години

"Учените промениха значението на "пълно ваксиниран" и вие никога няма да бъдете напълно ваксинирани. Все пак вируса мутира... Думи на чучелото, борис джонсън. Ловите ли ми мисълта?

21

Анонимен

преди 2 години

До Доктор Сър Пичук - Виж, ти си пуши колкото искаш, но ползите от тютюнопушенето са далеч по-малки от вредите. Ако си с късметлийски гени, давай - пуши по една поляна тютюн на ден, няма проблем. Но ако не си, то ще имаш проблеми, колкото повече пушиш. Ти може и да си някой уберман, дето не го хваща нищо, в такъв случай - браво на теб. Но не давай подобни съвети, защото не всички са като теб.

20

Анонимен

преди 2 години

До МАЙОРА - Най-радват, като уж ти говорят за семейство и "дружба", ама после обвиняват в шуробаджанащина, еснафство, илюминати и прочие ...