146

До 158

преди 2 години

И за затова си в Гибралтар им забраниха Коледа при 100% ваксинирани?Gibraltar cancels Christmas celebrations amid Covid spike/ Mon, Nov 15, 2021

145

Медиите

преди 2 години

обръщат палачинката..след всичко което сториха..

144

Мда

преди 2 години

Неграмотно преведена статия. Неграмотни коментари. Пълно отсъствие на логическа мисъл в коментарите. Всичко е точно. Мила родна картинка.

143

Анонимен

преди 2 години

Вина ги ще се мре това не е повод едни да се налагат на други, ще ви види като се наложу да умрете за държавата ама бас лова че всички вия хипондруци ще се окажете най голямите предатели, всичко за още един ден макар и с поредната диза надежда, нещастници сте.

142

do 155

преди 2 години

В Гибралтар от март насам има 4 (четири) смъртни случая, свързани с ковид... Смъртността е отпреди ваксинационната кампания.

141

Анонимен

преди 2 години

докато в държавата се води спор за и против ваксинирането, народа си мрe здраво.

140

Анонимен

преди 2 години

ама тово на наще ваксари няма да го разберът те пак ще броят наще на70 годишни починали и ше гледат числата само защото иначе ще трябва да почнат да си режат вените от страх, същото като с забраната на астрата в някой държави а тук до последният ден Кунче обесняваше че щом сне я одобрили няма такова нещо ана накрая кво стана най хубавото е че малко по малко и умните и красивите набодени ще се занискят че с спам нестава ще гие страх да заспят защото Кунчев ги чайа

139

до 100

преди 2 години

"Богатите държави се ваксинираха. Бедните да го ду...ат. България е уникална - хем е бедна, хем е в ЕС и затова получи ваксини бол, хем не се ваксинира, хем по умрели е на първо място в целия свят." -..Я??? А не знеш ли кои са на 5то место по смъртност от ковид? И БГ я няма в челната класация: Gibraltar has 100% Covid Vaccination with 5th Highest Covid Mortality Rate in the World

138

до 152

преди 2 години

Глупости. Обяснението е две мнения под твоето.

137

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 136.....Един приятел, който води героична битка с неходжкинов лимфом, заболя и от Ковид! Няма да се разпростирам, много е сложно, само ще кажа, че коронавирусът подтисна раковите клетки! Фантазийни обяснения вече има, има и други подобни случаи, но аз не смея да ръся мъдри мисли!

136

Анонимен

преди 2 години

Айде на цифрите! Топли, топли.. тамън на 2 месеца ама добре скрити от всякакви мейнстрийм медии! Цифри, които няма да чуете по битивито на народа, домузтв и беееенете! За няколко месеца, в Англия, на "делта"/индийският вариант са преписани 536 човешки живота на неваксинирани! И сега изненадата - за същия период, има 1233 починали ваксинирани! Оп-па.. какво излиза? Факсите не само не ви предпазват, но даже ви и убиват?! Ето това е нещо, което няма да чуете по телевизора!

135

до 144

преди 2 години

А ти случайно да си разбрал, че 95% от рисковите люде в Англия са ваксинирани? Демек, за 1 неваксиниран има 19 ваксинирани в тази кохорта. А според твоите числа за 1 умрял неваксиниран има 1,8 умрели ваксинирани. Можеш и сам да си сметнеш ефективността на ваксината сред тия хора, ако не си блял в училище.

134

Иван

преди 2 години

Шепа китайчета разиграха целия свят. Смях.

133

до 143

преди 2 години

Викаш, вирусът не ти вкарва същия тоя протеин, а? С риск да си умреш следващите 2-3 седмици, освен другите рискове.

132

Ъм

преди 2 години

Гугъл транслейт страйкс агейн.

131

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 143...........***, за какъв шипов протеин и ДНК дрънкаш? Това е протеин от обвивката на вируса на Ковид, всеки ден ти го показват по 200 пъти по ТВ - изглежда ефектно!

130

Анонимен

преди 2 години

Ваксините генерират шиповия протеин, които намалява възможността на ДНК да се самопоправя. Резултатите от този чудовищен експеримент ще са налице след 10-ина години.

129

Анонимен

преди 2 години

От ваксината ще да е да знаеш!!!

128

.

преди 2 години

"Може би", "Вероятно", "Изглежда, че"Много научно звучи.

127

1984

преди 2 години

НЕ на фашизма