86

До 77

преди 2 години

77, ами ако никой не може да припари, както казваш, охраната остава единственият съспект. Как мислиш, как е охраната там, " ... и преди и сега .... " ?

85

Анонимен

преди 2 години

ББ е добър в прогнозите и казаното от него се сбъдва. Това е качеството му, което го държи начело на държавата десетки години и му дава винаги преднина пред конкурентите. Дори когато се обединяват в пет срещу един срещу него, пак ги бие по далновидност. Това в Харвард няма да го научиш, ако не ти е божи дар. Сори, това е факт. Хрисо, Киро Асан - по-добре си водете записки, ако искате да се задържите за повече от един сезон на сцената.

84

До 79

преди 2 години

79, ти казваш че Бойко го е допуснал! И този "допуснат" случайно се сеща, че е добра идея да прави снимки на шкафчета, хей така, без цел! Нали за това говорим, цел! Ами може би липсват снимките с пуснати хапчета в колата? Може би, може да е всичко? Затова Съдът работи с доказателства. Дайте ги! Стига сте запълвали пространство в интернета!

83

До 84

преди 2 години

Къде му видя главата до шкафчето бе куха главо? Гледаш но не виждаш и не мислиш!

82

ДО 80

преди 2 години

Абсолютно прав си!Това шкафче може въобще да не е в стаята на Борисов! Просто шкафче в кадър все с различни чаршафи!

81

охоо

преди 2 години

Бойче пита кой му акал в гащите ли бе ! ? ... радев ми нацапа гащите.... льелее то пълна тъпотия брее

80

епа

преди 2 години

епа що да няма пачки и кюлчета човекот!? те това си му е месечният приход що да не го подържи в шкафчето до главата си да се порадва се наспиинка до паричките и сетне ги изпраща на пране към офшорката ноо ясно че не стоят все у шкафчето... па таа Мата Хари дето ги внесла ааабе отде толко пара и злато у една Мата Хари и нали има охрана как ше ги внесе!? страхувала се е да отвори шкафа докат Боче спи и да ги цъкне задно с парата *** тогаз тоа *** и друго щеше да измисл

79

До 73-Я стига

преди 2 години

Ех мушморок неграмотен и наивен,за такива като теб е скалъпен този ;ченгеджийски маскарад! Вярвай си ,това говори за нивото ти на бабичка от село !O ,sancta simplicitas!!!

78

Кой ми такова гащите

преди 2 години

Да ти е държавна.Сам си го направи.

77

дд

преди 2 години

Това което съм чувал за бойко и др високо поставени във властта хора е, че обичат да го правят непълноолетни без зна1ение на пола.Бах ги извратиняците Ама вие си гласувайте и им цилувайте .....................

76

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се назначат на щат такива които да обслужват държавните мъже и жени за да няма скрито покрито.Като се заложат тези разходи в бюджета всичко ще прозрачно.

75

Анонимен

преди 2 години

Излиза, че поститутката е бил Боко и са му пращали клиенти, които са му плащали. С това се доказа произходът на парите в Чекмеджето.

74

Cameraman

преди 2 години

Това че Борисов го няма в нито един кадър заедно с ъс въпросното шкафче ,аз и моите колеги го повтаряме от първият ден.Всеки който работи в тази сфера/кино,фотография/ е абсолютно наясно! А тези които се ловят на внушението и стократното повтаряне на нещо невидимо ,но желано са или *** или разбират но умишлено го повтарят до скъсване!

73

Анонимен

преди 2 години

"Помислете бре, хора! Да допуснем, че тези кюлчета, пачки и пистолет са негови. Ще даде ли на някой да ги снима? Значи са снети чрез някаква измама!">>>>>>>> Ти си включи мозъка и започни да мислиш- никой не може да припари до спалнята му ако не е получил разрешение от Тиквата. Който и да го е снимал е познат на Тиквата и всичко вътре си е истинско, а защо го е снимал можем да гадаем. Или очакваш че ще допуснат някой да нахълта вътре с пистолет, злато и пари? Хайде стига.

72

Анонимен

преди 2 години

До я стига! Ами точно, кой можеше да влезе и направи снимки хей така! Аз не успях, но и никога не опитах, ти опита ли?

71

Анонимен

преди 2 години

До 73...е да, ама нсо е на подченение на фигуранта. Така че явно той има пръст в тая работа. Или пък деса...

70

Спеца

преди 2 години

Може ,ако си назначил държавни *** ,но тъй като не. си внесъл пачките в хазната ,значи спалнята ти подлежи на конфискация ,т.е. не е още държавна!

69

я стига

преди 2 години

Че тя е държавна, това е спалнята в резиденция Бояна. Там пазят НСО и никой не е могъл да влезе без твое разрешение. Ако е в Банкя ок, но това е в Бояна. И да говориш, че някой е аранжирал чекмеджетата ти с евра много елементарно. Кой може да влезе там без позволение на НСО и то по време когато цялата държава беше твоя, защото снимките са от 2018, 2019г. Паричките са си твои, но откраднати от нас. Надявам се, че поне си ползвал по предназначение презерватива, като мъж.

68

Анонимен

преди 2 години

Помислете бре, хора! Да допуснем, че тези кюлчета, пачки и пистолет са негови. Ще даде ли на някой да ги снима? Значи са снети чрез някаква измама! Ами щом има измама, нека първо разберем каква е тя!

67

Анонимен

преди 2 години

Не се знае дали е бил Мате или Мат.