66

Анонимен

преди 2 години

Глобален геноцид! Глобален холоокост!

65

До До До 50

преди 2 години

"...но заслугата си остава на полученото като наследство от генетичната лотария на предците..." --- не, имунитет човек може да срине с неразумен начин на живот. Както и да възстанови и поддържа на отлично ниво такъв. Пак с разумен начин на живот. Той включва добро хранене, добра двигателна активност, движение на чист въздух /това изключва дишане в пар цал/, спокойствие, социална комуникация /а не отдалечаване от хората/.

64

Анонимен

преди 2 години

Спрете да носите маски в градския транспорт.Аз ,въобще не нося. Цялата работа е голям таташаак!

63

Анонимен

преди 2 години

Тестове, които не са особено точни. Ваксина, която не те предпазва. Ограничителни мерки, в които няма много смисъл... Да, всичко е в един тон.

62

Анонимен

преди 2 години

Един познат с отрицателен PSR тест е в болницата на кислород. На кое да вярвам?

61

До До 50

преди 2 години

пропусна минералите, честото баньосване и хигиената, редовната смяна на бельото и чорапите, избягването на определени квартали, пътуването сам с личен автомобил, ползването на предпазни средства и чисти кърпи, несподелянето на четката за зъби и т.н. Безспорно всичко от изброеното дотук и в двата поста помага и допринася за поддържането в кондиция и добро здраве всекиму, но заслугата си остава на полученото като наследство от генетичната лотария на предците...

60

Хахахахахахахах

преди 2 години

Антителата не са достатъчна защита, особено когато взимаш отчисления от фармацефтичните компании! Всички ви ободаха със "златната" игла.Щом се стигна до там да си плюете на дипломите и да плюете на науката.

59

Анонимен

преди 2 години

Най- голямото престъпление днес е да си здрав и неваксиниран.

58

МмАаНн

преди 2 години

До АнонименДа, но не го признават И е 180 лв., които да даваш на всеки три месеца. То е изчислено, как да си прецакан, дори да имаш имунитет до живот.А тая доцентка откъде изпълзя, нова ли е? И тя ли като Кунчев няма нито един ден като лекар и не е прегледала един пациент в живота си? От студентската скамейка направо в местното ХЕИ, после в Столичното и после в МЗ и после гл. санитарен инспектор и пр.

57

До До 50

преди 2 години

"Със спорт,здравословно хранене, нощният живот сведен до минимум, набавяне на необходините за теб витамини, 8 часа сън на денонощие,закаляване на тялото." -х-х-х- Само да добавя - и без гледане като зомбясал на телевизия, особено новини и тъ пи предавания от типа на Биг брадър и всичко подобно. Спокойствието е първата стъпка и база към доброто здраве!

56

Пян_Гъ

преди 2 години

"Антитела не са достатъчна защита от COVID-19" - А кое е достатъчна защита? "Ваксините" ли? Нали най-ваксинираните държави са с най.много заразени? Това са местни защитници на световен конспиративен проект, само че и за това се иска акъл. Не го може всеки.

55

ха ха

преди 2 години

Голем зор за тия ГМО ваксини, доказано недостатъчни :)))))

54

Анонимен

преди 2 години

Още по-добре , ако признават и издават сертификати само за Т-клетъчен имунитет. Ще горят всичките "ваксинирани" тогава. Бързичко ще им се свършат "правата"

53

Реалист

преди 2 години

В Америка забраниха ПСР тестовете от 1 януари, защото не били много надеждни. Но това не пречи на някакви хора да заработват като ги рекламират.

52

Лудия Шапкар

преди 2 години

PSR- тестовете не били достатъчно надеждни, дори според откривателя им.Който, след това изказване починал....Авре несхванахте ли, че ни правят на май-юни-муни?

51

Щерю

преди 2 години

Целта на ваксините е да се раждат много малко бели хора - и това е ционистка цел...

50

Анонимен

преди 2 години

Майката природа ни е създала и ни е дала доста ефективни средства да се борим с подобен вид зарази, Т -клетъчният имунитет са едни от тях,не мога да разбера тая неистова атака отвсякъде която отхвърля паметта на клетките а налага нещо(ваксините)което е създадено за по малко от две години!

49

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден противоречиви изказвания с определена цел... или поради незнание. Тези ваксини в момента вършат някаква работа, но без да се знае, какви аномалии може да причинят в последствие.

48

До 50

преди 2 години

Със спорт,здравословно хранене, нощният живот сведен до минимум, набавяне на необходините за теб витамини, 8 часа сън на денонощие,закаляване на тялото.

47

До Доктор Хаус

преди 2 години

А да си обмислял възможността, че между твоя близък и колежката няма нищо общо. Като пол, възраст, общо състояние, имунна система, прекарани заболявания, имунизации и още каквото се сетиш...