45

до 48

преди 2 години

айде айде сметката за тока,сега плащаш 100 ще платиш ануари 130. Ти за телефони интернети давсш по 100 кинта ама с тока ще плашиш. Споко най бедните ще имат бонус киловати. Пенсионерите си взеха пи 120 отгоре и кво плашиш гаргите.

44

Анонимен

преди 2 години

Точно, заради сертификата Чорапа ще види втори мандат през крив макарон... И заради машините, които никнат, като гъби на горска поляна.

43

Анонимен

преди 2 години

Сертифицираните са безсмъртни. Тях вирус не ги лови.

42

Анонимен

преди 2 години

Януари като дойде сметката за тока, зеленият сертификат, ще ни се струва като най-малкия проблем

41

Анонимен

преди 2 години

хаха, сертификата си свърши работата, ограничи народа по кръчми, молове, фитнеси и накара поне 200х да се еаксинират.

40

Анонимен

преди 2 години

Зеленият сертификат беше въведен с единствената цел да се упражни натиск върху хората да се ваксинират... Абсолютно безсмислена заповед и мярка срещу епидемията в момента. Чиста проба изнудване и нищо друго. Отчаян ход на безсилие породено от липсата на достатъчно сиво вещество в кратуните на Кацаров и Чорапа...

39

Анонимен

преди 2 години

Айде още един философ, този път от БСП. Като не споменаваш думичката "дискриминация" не ставаш по-демократ или по-европеец.

38

Анонимен

преди 2 години

*** що ми цъкаш минуси бе, нали твърдите че преболедувалите са поне 4 пъти официалните. Ето 2 милиона. Твърдите че са непробиваеми за вируса. Ок. Тогава имаме почти 50/50 ваксинирани и останали без ваксина и не боледували като база за сравнение. Еми реалността всеки ден е 15/85 за неваксинираните. Проста аритметика.

37

Анонимен

преди 2 години

тук някой пита за бройката преболедували дали се заразяват и умират, тоест че не се заразявали и не умирали. Ок така да е, но тогава излиза че като махнем 2 милиона преболедували и милион и 800х ваксинирани остават 2 милиона без ваксина и 700 х деца. При това положение излиза че имаме 2 милона невакс и непреболедували и 1,8 милиона с ваксини. От които в болницата влизат както следва 85% не вакс и 15% вакс. и 92% умрели без вакс и 8% с ваксина. Хич не звучи добре за невакс. Дано ме разбрахте.

36

Анонимен

преди 2 години

С около 70% е паднал оборота на почти всички магазини и заведения след глyпавата заповед на Кацаров за зелените сертификати. Хората работещи там остават без работа и доходи точно преди зимата. Ефекта срещу епидемията е никакъв.

35

Анонимен

преди 2 години

не е вярно че се е въвел сертификата от днес за утре, още на 30 септември Кацаров го обяви, ама всеки се почесва 45 дни.

34

Анонимен

преди 2 години

Единствения признат сертификат е Европейския! Точка!Останалото е Радева пропаганда за още малко време до изборите!

33

Анонимен

преди 2 години

Доста хора се ваксинираха процентите ни седят се на 20 не се взема под внимание и преболедувалите за този колективен имунитет и защо ако е така с преболедувалите и ваксинираните сигурно още не сме стигнали тези 70% а после може да кажат че трябва да са 90% за този вирус но все пак да изнесат някаква вярна статистика колко %от населението е ваксинирано и преболедувало а че трябва да се спазват мерките е ясно както и че нвма контрол как се спазват също е ясно

32

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно прав е професора. С 25% ваксинирани убиват всеки бранш, който зависи от клиентите си... Кацаров е един пpocтак, който бе назначен от себеподобен индивид...

31

Анонимен

преди 2 години

Ама ЕВРОПЕЙСКИ сертификат,а не бай Радевски!

30

Анонимен

преди 2 години

Локдаун трябва ,дори от днес! И Радев го знае,но за него е важно местенцето на Дондуков 2

29

Баце ви Билчо

преди 2 години

Европейски "зелен" сертификат срок до 30.06.2022 справка Брюксел.

28

Анонимен

преди 2 години

Няма да е голям ли? Не думай! Спрете всички!!!!!!!!!!!

27

Анонимен

преди 2 години

БСП настоявала за оставката на Кацаров?!! Значи Кацаров е назначен от Радев, а пък БСП подкрепя Радев. Ако БСП наистина искаше оставката на Кацаров, щеше да натисне Радев да го уволни незабавно. И Радев щеше да го направи, защото е предизборно време. Айде стига циркови и театрални постановки!

26

Анонимен

преди 2 години

След дъжд качулка! Когато лятото трябваше да се проведе кампания за ваксиниране,не се проведе! Когато в един глас трябваше да се убеждава народа да се ваксинира,не се направи! Даде се глас на различните л'умпени да агитират против ваксинирането! И още го правят дори и тук по форумите! Сега молят за помощи ЕС и измислят нелегитимни сертификати!