120

Анонимен

преди 2 години

От съвременната електронна и интернет напаст има спасение- монитор без камера, телефон не можещ фабрично да поддържа интернет, телевизор без смарт функции, закупуване на устройства- печки, прахосмукачки и др., които не се командват през телефона.. Всичко това го имам и ви уверявам,че се живее много по-спокойно. Фейсбук е дивотия. Последният пример е от оня ден. Мой познат получи покана за приятелство от общ познат, който почина преди три години.

119

Анонимен

преди 2 години

До Живял видял Абсолютно си прав, но по-лошото е, че Фейс бук, без преувеличение, превръща хората вж. Гледам младите хора и се ужасявам.

118

Друг

преди 2 години

Това го знам и без да ми го казват учените!!! Фейдбук е за хора без собственно мислене и интереси!!! Без собствен живот!!!

117

Живял-видял

преди 2 години

Фейсбук не е нищо друго освен един световен клюкарник. Не е социална, а антисоциална мрежа.

116

пецата

преди 2 години

Това за което е прав е че фейсбук колкото е полезен толкова е и вреден, фейсбук задвижи пазарите защото хората дават мило и драго да бъдат видяни от колкото може повече хора как са си купили нови дрехи, как са били на почивка накъде или каква храна ядът, това задвижи много процеси в обществото движени основно от мотива за суета. Фейсбук унищожи института на брака и семейството, хората са готови за лайкове да се гаврят с децата си без даже да го осъзнават, просто мотивите им са да съберат лайков

115

Анонимен

преди 2 години

Чакам да се включа в новия интернет на Илон Мъск от спътниците.

114

АЯТОЛАХ ХУМАНЕН

преди 2 години

Демек ще ви ваксинират онлайн ...фнимавайте прости българи, бъдете на щрек , Зукабърг го е казал прекрасно ,ще го цитирам: " Секи сам си преценя". Пожелавам ви леко кране на короната за кристмас ,обичам ви ,чао!

113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен- откъде пишете като нямате фб

112

Искаме още

преди 2 години

Фейсбук трябва да стане задължителен за всеки човек, който откаже да го ползва да бъде чипиран да му се сложи gps гривна и следен защото е явен престъпник.

111

Panov

преди 2 години

Гасиш компа, и си взимаш нормален телефон с копчета. Вече си буден, палиш дизеловата С5-ца, и отиваш да хапнеш нещо в парка. Няма мета-измишльотини. Другите да си седят с 3д очилата зад мониторите, мислейки си, че правят нещо.

110

Анонимен

преди 2 години

Аууууу, Бил Гейтс и Сорос дебнат зад Ъгълът и записват всичко което комунистическите отрочета ще си намислят. А пък ще им дърпат и ушите ако си мислят нещо лошо.

109

Анонимен

преди 2 години

Все тая, аз фейсбук нямам, няма и да имам. Това обаче не ме предпазва да съм косвена жертва на зомбираните му потребители.

108

Анонимен

преди 2 години

Това което обикновения човек не разбира е, че за разлика от всички останали социални платформи Фейсбук настоява за истинската ти самоличност и после събира старателно всички детайли за теб ... след това те продава, препродава и манипулира, твърдейки че е на страната на доброто, а ха си казал или направил нещо което не им изнася - блокират ти достъпа и после се оплаквай на арменския поп.

107

Анонимен

преди 2 години

Фейсбук и досега си беше вреден за хората, просто сега иска още власт и влияние. Трябва да си пълен глу*пак да ползваш фейсбук.

106

Анонимен

преди 2 години

Фактически в края на 70-те СССР вече си мислеше, че до година две ще владее целия свят, но точно тогава американците направиха произведствено съдружие с китайците, после дойде Рейгън и видяхме кво стана накрая. Те ти бъдещето на метавселената. Тоя Зукърбург са оказа по-голям фантасмолог и от оня наркаш Мъск.

105

Анонимен

преди 2 години

До "То е ясно,че на човечеството не му остава много! 100 г мах" - и 20 не му остават

104

до Георги

преди 2 години

Точно в по забутаните села експериментират тези сатанински технологии върху хора ,в БГ има над 10 Израелски компании като Съркъл Пегас* които се занимават с шпионаж-шпионски софтуер ,наблюдение и манипулация на хора -експериментират незаконно върху хора от селата и Перник!....................Съркъл Пегас* - забранена в САЩ

103

Георги

преди 2 години

Нашите льолювци и без метавселена вече са тотал щета. Вървя по улиците и гледам младите - скъсани дънки, чалгия, само викове и крясъци без нормален разговор. Сядаш на заведения и всеки е забит в телефона.. Живота стана супер скучен с тия телефони, а простия човек стана още по ***. Честно казано, добре че дойде ковид малко да разбута обстановката.. Ако нямах малки деца отдавна да се бях преместил да живея в някое убито село с 20 човека

102

Анонимен

преди 2 години

при заплаха се спира тока и всичко се нормализира

101

Анонимен

преди 2 години

За в бъдеще Гейтс-ът ще си говори само с извънземни а защо не и с подземни ....?