73

До 102

преди 2 години

Хайде, моля, без надути патриоточни приказки, основавайки се на времена, от преди 500г.Какво общо има този народ в момента със Симеон, Тервел, Калоян или Левски, Ботее или Раковски, дори?

72

Ц

преди 2 години

Славянчо, вярваме ти, само кажи какво последно си самоизлекува, каква болест, поне кажи какво му имаше на зъба - кариес, пулпит, гангрена или периодонтит?

71

Анонимен

преди 2 години

Стига ривахте бе, само старци умират от Ковид.

70

Дора

преди 2 години

"...ние никога няма да тръгнем в посоката на всички страни, които са нации, съхранили се в хилядолетията и показали, че точно затова оцеляват...", подчерта д-р Миндов". Мисля, че българите отдавна сме доказали, че сме се съхранили в хилядолетията, и че трябва да има повече доверие в преценката на мнозинството хора. Нашата народопсихология е на един оцеляващ народ и не е необходимо стратегиите ни за оцеляване да са като на народи в други условия.

69

До 100

преди 2 години

Кажи, моля, коя своя болест последно излвкува с прана.Моля, сподели.

68

Ц

преди 2 години

НЕ. НЕ МИСЛЯ, ЧЕ БОЛЕСТИТЕ СЕ ЛЕКУВАТ С ФАРМАХИМИЯ. МАКАР ЧЕ СЪМ ЗЪБОДОКТОР. АЗ ЛИЧНО СЕ ЛЕКУВАМ С ДРУГО, СЪВСЕМ ДРУГО. И КОВИД ИЗКАРАХ ТАКА И СЕ САМОИЗЛЕКУВАХ. БЪРКАШ МЕ С ДРУГ.

67

До 93

преди 2 години

Моля, кажи коя болест последно си излекува със силата на мисълта?

66

Анонимен

преди 2 години

До до 71 от славянин Говориш общи приказки. Един човек и без да е монах от Шао Лин ако получи разтежение или разкъсване на мускул от пренапрежение, може да се "самоизлекува". Просто трябва да ... седи и нищо да не прави. Буквално."Генерално проблемите на опорно-двигателния апарат са най-елементарни за лечение дори и с по-малко знания. Затова си си въобразил, че си му намерил цаката: щото ти повече от това едва ли правиш.

65

Ц

преди 2 години

Да ви кажа, имах един такъв пациент, който беше на около 35 и чупеше тухли с ръце и крака, връщаше се от Япония. И за моя голяяяма изненада - Костите му бяха доста яки, НО ЗЪБИТЕ - ПЪЛЕН ЛЕШ, А ЕДИН ОТ ТЯХ БЕШЕ НАПЪЛНО ДЕКАЛЦИРАН И КАТО ГО ПИПНЕХ СЪС СОНДАТА - СЕ ЛЮЛЕЕШЕ КАТО ГУМА!!! ТА ТАКА, ШАОЛИН!

64

Шаолин

преди 2 години

Травмите, ако не са твърде тежки, са лесни за овладяване! Но в цивилизацията има мнооооого други болести. За които ти хал хабер си нямаш.

63

Ц

преди 2 години

ВЪОБРАЖЕНИЕТО И САМОВНУШЕНИЕТО НЕ ЛЕКУВАТ. ЧРЕЗ МИСЪЛТА МОЖЕ САМО ДА ОВЛАДЕЕШ БОЛКАТА, НО ТЯ Е САМО СИМПТОМ И ДАЛЕЧ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ ОВЛАДЯЛ ПАТОЛОГИЧНИЯ ПРОЦЕС, ТОЕСТ РЕАЛНОТО ИЗМЕНЕНИЕ В ТЪКАНИТЕ.

62

До 87

преди 2 години

Извинявай, да те попитам.Ти монах в Шао Лин ли си?Ако си счупиш крака, в България, какво ще направиш?Ще се лекуваш сам?Или ще ходиш до Шао Лин?Или вече си бил там и стария монах те е научил на всичко за тяхната медицина?

61

стига сте се --

преди 2 години

--правили на интересни.... ай като толкоеа много питате господа медици аз да ви попитам със какво се лекува прострелян във главата със патрон 7/62 от упор....та и вашите въпроси толкоз умни !

60

Ц

преди 2 години

Съжалявам. Вместо сепката да се чете Дупката в зъба.

59

До 84

преди 2 години

Остави го. Не виждаш ли, че е луууд.След малко ще включи и марсианците.

58

Ц до славянин

преди 2 години

Да. Има прана. Вярвам. НО КАК С ПРАНА ЩЕ ЗАПЪЛНИШ СЕПКАТА И КАК С ПРАНА ЩЕ ИЗЛЕКУВАШ ГАНГРЕНАТА В ЗЪБ, ЩОТО ТОВА Е ЕЖЕДНЕВИЕ ТУК?

57

До 79

преди 2 години

Ее, колега, отговори ти.Каза, че си имали монаси за всичко.Лекари, зъболекари, готвачи...анестизиолози, ортопеди и травматолози...абе...всичко.

56

Ц до славянин

преди 2 години

Вярвам за Шао лин, но ТУК НЕ СМЕ ШАО ЛИН. ТИ ЛИЧНО КАКВО МОЖЕШ ИЛИ САМО ЛЪЖЕШ ХОРАТА ТУК? НИЩО НЕ КАЗА ЗА ЗЪБОЛЕЧЕНИЕТО.

55

До 75

преди 2 години

Хахаха...не думай.Извинявам се. Явно монасите са помислили за всичко.

54

Анонимен

преди 2 години

До до 65 от славянин Защо приказваш празни приказки?