14

Анонимен

преди 2 години

Пълни лъжи. В Пловдив и в областта, както и преди, основният поток хора отиват към частните болници.

13

Анонимен

преди 2 години

Миналата година сме били имали едва няколко десетки хиляди ваксинирани? С какво са били ваксинирани? Първите ваксини започват да се разпространяват в края на декември, а ваксинацията започна в края на януари. Костадин Костадинов да говори за ваксини е все едно месар да говори за Веган диета.

12

Гроби Таласомо

преди 2 години

Ветеринарят Пасков идва да ви възроди!;))) Ами, Костадинов, малко с ахората дето имат пари за частни болници, мнозинството върви по каналният ред, сиреч у канала. С една дума, не съм роден с бела якичка, за да се лекувам в частна болница. То и в държавната нема ме вземат. С една дума, истинското мране, още не е започнало.

11

Анонимен

преди 2 години

До До 13Човека ти го казва правилно. Аз ходя сега в аджибадем. Там няма ковид истерия. Кротко на регистратура, плащаш си на касата и те приемат и те лекуват. Няма ядове там. И много хубава модерна болница е. И хората са качествени. Особено професор Иво Петров. Разбира си от работата, затова е и професор. А не като оная Аргирова дето я дават по ТВ, професорката дет две думи на кръст не може да каже смислени. Ай чао.

10

Анонимен

преди 2 години

Ами само там има ковид пътеки и вземат пари. Частните болници не вземат паро от здравната каса по ковид пътеки и затова там няма ковид истерия и всичко си върви нормално. Всичките им отделения работят поспециалноста. В частните болници, НЯМАТ ковид отделения. Я да спре НЗОК да плаща ковид пътеки на държавните болници и да видиш как и ковида и истерията ще изчезнат рязко. Докато има кой да им дава пари и то им дава нашите пари, ще има и такива които да ги вземат. Кое е сложното за разбиране?

9

Анонимен

преди 2 години

Възраждане втора политическа сила!

8

Анонимен

преди 2 години

До Да питам Ти природно ли си т ъ п или ходиш на курсове?В частните болници си плащаш ти,не им плаща държавата.

7

Янко Антивакс

преди 2 години

Ботокс млъквай!

6

Хайдеее,

преди 2 години

И Костя Копейкин изпълзя от дупката да ръси глупости! Сега ще преброим броя на тараканите във форума!

5

Анонимен

преди 2 години

защо се дава думата на този австралопитек???

4

Анонимен

преди 2 години

Ваксаджиите почнаха много избирателно да не слушат учените когато казаното не им изнася.

3

Анонимен

преди 2 години

Прав е човека.

2

Да питам

преди 2 години

Нали беше голяма далавера да се лекуват болни от Ковид. Частните болници показват, че май не е...

1

Анонимен

преди 2 години

"Ако трябва да разсъждаваме по другата гледна точка, можем всяка сутрин да почваме с данни за това какви са пораженията от ваксините. Знаете, че има дебат в ЕП за уврежданията и смъртните случаи", коментира Костадинов."--------------Ами не, не знаем. Подобни новини не могат да пробият през медийната пропаганда. От сутрин до вечер само Витанов и Кожухарова се изреждат да обясняват че ще умрем ако не се ваксинираме.