126

С възмущение

преди 2 години

КАЦАРОВ ИЛИ ТИ ПОЗОРИШ С КРАЖБИТЕ И ДАЛАВЕРИТЕКОЛЕГИТЕ СИ!По този въпрос може да поспорим!

125

Анонимен

преди 2 години

И после защо хората нямали вяра на Лекарите и Лекарското съсловие!Как да стане тая работа с такива индивиди?

124

Анонимен

преди 2 години

Я ортака на чекмеджаров - корумпето от "Пирогов" пак ъзпълзя, да се преструва на духовен образец?!?... Ало, ГРОБ-арю, я обратно в джипката и там се отърквай в шефа си, който изобщо "никъде" не ни позори, но за подвизите му мълчиш като риба. Пък и твоите "подвизи" са пълен позор, ама не изтъпанил си се да раздаваш оценки....

123

Анонимен

преди 2 години

Великите сили знаят ли от къде се взе вируса и кой и защо го пусна на хората. Може би знаят но си траят, като по този начин се превръщат в съучастници на извършителите на това ужастно злодеяние. Вместо да ги посочат и накажат те откровено им сътрудничат, което ме отвращава, особено ако е за пари. Българският народ не може да си го позволи и затова се съпротивлява, което е достойно за уважение. Ние няма какво да губим като богатите народи на западните страни, освен това сме в демографска криза.

122

Анонимен

преди 2 години

Пък аз искам да попитам,какво стана с оня Ревизоро ве.Жив ли е тоя виден геберасти или го гътна ковида и него.Ако е жив,защо мълчи,като риба? Нали беше солоташакларъка на банканския и по митници и по язовири и по разни софри.Защо сега мълчи?

121

Mopcku_

преди 2 години

Балтов, а ти не опозори ли страната като стана главен съучастник на мутрата Бороспв, покрай ахилесовите му проблеми ? Да не мислиш, че сме го забравили вече тоя цирк?

120

Анонимен

преди 2 години

Ми то депутатството в България е нещо като индулгенция за крадците. А в сегашното време е и пристан за тях и защитен имунитет срещу Съдебно дирене на откраднатото от тях.

119

Анонимен

преди 2 години

Бойко а ти кой си бе душа ? И от теб не чух локдаун .Ама душици вие сте страхливци ,страх ви е от протести .Ми да няма протести .Вземете помогнете вместо да заделяте пари за избори и концерти :) Погребахте много и ще ни погребете останалите.Дано въведете локдаун

118

Анонимен

преди 2 години

Кой е Балтов.Кацаров е настоящия министър за разлика от БИВШИЯ Балтов.В Ада,на казана на българите,нямало дявол,защото те сами се топели един друг.Но когато Балтов отиде там,сам ще се убеди.

117

Анонимен

преди 2 години

България пикира със страшна сила начело с Радев, и това не е нищо, изчакайте да дойде зимата, всичко ще е леш.

116

Анонимен

преди 2 години

И преди и сега никой не обяснява мерките и не се аргументира. Има изискване за дистанция но не се спазва но и не се обяснява тази толкова важна мярка понеже тя не носи пари никому и Управляващите нямат интерес от нея. Напротив колкото повече болни толкова повече парички за некои бизнеси. Това нещо с ковид печелбарството не му се вижда края. Щели били да ни връщат свободата, ми значи са я отнели щом ще ни я връщат но ако сме ваксинирани и тествани ..Имат ли посланиците разумно обяснение за К19.

115

Анонимен

преди 2 години

Балтов, я кажи сега, колко си откраднал общо докато те уволнят?

114

прав е !!!!!!!!!!

преди 2 години

Това е дереджето до което ни докара един злобен шапкар и неадекватните му ортаци от правителството.Комунистите този път се справиха с фалирането на държавата още по-бързо и от преди.

113

Анонимен

преди 2 години

Балтов,то е ясно че от теб доктор не става,дУпеДат сигурно пак няма да станеш,ами дано до като се возеше в командният пункт на крадеца си усвоил как се полагат пълни маркировки за които ти хортуваше тиквето!

112

siroko

преди 2 години

Аман от селски клюкарки, добър лекар, но слугинаж на Боко.

111

Долу Гроб и Прасчо

преди 2 години

Балтона и Очилаткото много обичат да се возят в джипката на псевдомутрата по разбитите улици.

110

анонимен

преди 2 години

Радев и Кацаров ни съсипаха тотално! По-големи издънки не е имало на власт в тая държава!

109

Анонимен

преди 2 години

Които е фващан с корупция забрана за съставяне на партии на територията на българия,да си търсят друга работа света е голям.българите не сме некви търалясници да се гаврите с нас,един път хващан ли си да крадеш вече си коромпе няма как да влизаш в парламента.

108

До138

преди 2 години

За Хилядолетия бре ***,уточнявай времевите понятия,услуга правиш не се излагай!!!!!

107

Анонимен

преди 2 години

Факт е, че хората на Радев не умеят да управляват кризи. Видя се и при изтеглянето на Вера Су. Дания издърпа аналогично заседнал кораб за три дни, а тук това отне един месец като половината от товара се изля в морето и изтрови всичко живо за години напред.