189

Коприва

преди 2 години

Драги ми Ваксър, от сърце ти благодаря, че успокои тъгата, която изпитвам по отношение на ваксинираните. Човек, дето може да изръси, че искал да измрат всички антиваксъри, за да ходи на море, май си е заработил това, на което се е нацедил. Ще запомня думите ти, помагаш ми да проумея една по-висша справедливост, която безпощадно ни отсява.

188

Анонимен

преди 2 години

Бойко ще ви убеди, със сигурност ! И въобще няма да ви пита искате ли или не !

187

ГЕРБ

преди 2 години

Бойко ще Ви оправи! Само му дайте пак възможност.

186

Анонимен

преди 2 години

Радев, Янев и Кацаров гасят пожара с нафта.

185

Равнопосавеност

преди 2 години

До 231 айде тогава да почнем да назначаваме инжинери в атомната централа или пък лекари без дипломи за да няма разделение и дискриминация на неграмотните. Или пък да не трябват вече шофьорски книжки и шофьорски курс за да караш кола. Може би трябва и тези дето карат пияни и без колан да им изплащат застраховката живот или пък на тези които се самоубиват. Според мен когато си вредиш умишлено чрез действие или бездействие не е редно друг да плаща за това.

184

Влади

преди 2 години

И аз искам антиваксърите да измрат и ще съм щастлив да ги гледам как падат по улиците.Аз съм ваксинирам и съм пълен с енергия.

183

демократов

преди 2 години

българинът, заедно с руснака, румънеца, прибалтийците се оказаха най-простите, които се оставиха да умират от простотията си и на инат.спомняте ли си индийците дето се мажеха с кравешки *** до реката Ганг и след това умираха от Делта.Ние с какво сме по-различни?

182

Равнопосавеност

преди 2 години

Медиите имат много голяма вина за ситуацията на страната като цяло. Абсурдно е да се дава мадиен ефир на *** и пульо за въпроси по които не са компетентни. То не бяха чалгари, то не бяха ресторантьори, то не бяха какви ли не прoфaни, всички с мнение за вируса. То не бяха чипове във ваксините, фалшиви постове със фалшиви снимки... Трябва да се запитаме - кой има полза от тези лъжи. Кой би отделил време да създаде фалшив пост с крадена снимка от нета на мед работни и с дезинформация.

181

До Влади

преди 2 години

Айде сега да си спретнем по твоята логика и едно малко разделение на хората тип "расово", зелени срещу бембени или ваксиниран срещу не ваксиниран? В същност да знаеш идеята ти не е лоша, защото утре ще се обърне срещу теб ;). Ама да не почнеш да плачеш тогава.

180

Анонимен

преди 2 години

Небойте са хора ние за такъв пожар си имаме пожарникар 1 в репуликата.

179

Добър вечер

преди 2 години

Абе друго си е да излезе виден математик и да почне да ви "лекува" дистанционно от големият и малкият екран едновременно А? Тоя *** и неговите насърчители удариха в земята дори и Кашпировски по време на социализма.... Ама не е луд този дето яде баницата, а този който му я дава

178

Анонимен

преди 2 години

И този като Бибитко плещи врели некипели.Абе звездите му го говорят.

177

ВЯРВАЩ В НАУКАТА

преди 2 години

Витанов, оставиги, не се хаби. Нека се зарязяват, след като искат. Ще минам и пррез това, макар и с цената на рекордна, повтарям РЕКОРДНА (за Гинес) смъртност, като промили на годишна база. Прооверете в ккоя държава е регистрирана най-високата обща смъртност за тази години, като излезе статистика. Най-органичените и тесногърди хора на планетата. Срам и позор...

176

Изумен

преди 2 години

До Анонимен"Е кък София била близо до 1000 на 100000? Днес били новозаразени 1450, а София е поне 2 млн?"От къде черпите данни? Официално е 1.2 млн. А и статистиката е на 7 дневна база...

175

Анонимен

преди 2 години

Не вярвайте на тези измишльотини на дето ги дращят по медиите! Другаря Радев още преди година каза на Шипка , че такъв вирус няма , ама вие ковид та ковид !!! И Другаря Мангъров същото ви го повтаря вече толкова време... Слава на БСП както и на идола на президента ни - другаря Ким Чен Ун !

174

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно по какви данни са изчислили това: "Витанов обясни още, че са изчислявали броя на хората, които биха се ваксинирали без допълнителни комуникационни кампании. Това са 1,8 млн. " Някой знае ли?

173

Киселчок

преди 2 години

Ваксинационната кампания я провалиха медиите в България! Не може от 100 статии, 90 да са ти за коронавируса. Не може в едната статия да обясняват за ефективността на ваксините, в другата да пишат колко са опасни. В крайна сметка пропагандата е огромен двигател, определени неща да се случат.

172

Царя е гол

преди 2 години

Абе няма ли да се намери някой, да направи един сборен клип и след това да го пусне по медиите с цитати на антиваксърската предизборна кампания на Кацаров, неговия министър и останалите Служебни. Там ще се види кой и как провали ваксинацията. С Кацаров има клипове в ютуб от 20мин до 2 часа, в които той обяснява тезата си против ваксините, както и че няма вирус. Неговия п.р.ост заместник каза още март: Абе каква ваксинация, е в Израел, всички са ваксинирани и всички са болни и умират,НЯМА ПОЛЗА!!

171

До Ваксър

преди 2 години

Защо да се пукам от яд ако не съм ваксиниран? Ваксини има. Който иска - да се ваксинира. Свободна воля...

170

bbb

преди 2 години

Почти две години вече, имаме мерки, маски, забрани, КПП, откъртени пейки, онлайн-обучение, вече и ваксини, които уж трябваше да пресекат заразата! И какво се случи- едно голямо нищо!!! До кога ще я караме така, Витанов знае ли?