61

Анонимен

преди 2 години

Утре Възраждане, Атака и Алибегов на протест ... Ха-ха-ха ... Баси смешката ... Новите Спасители ...

60

Талибан

преди 2 години

Да не забравяме все пак, кой поиска въвеждането на сертификатите!!! Ами заслужават си сега фалита! Явно тарзан си помисли, че може да се прави на тарикат и сега, благодарение на неговата помощ, ни го набиват на всички! Отделно, че той го раздава и като пионка на гроб по линия сашева.

59

Анонимен

преди 2 години

Ще ви подкрепим ако протестирате да работите без зелени сертификати, а не да искате всички да се набодем заради вас, ако това са ви исканията, мр ете от глад, долни из ме кяри!

58

eve1

преди 2 години

Хубаво протестират но не срещу когото трябва,държавата е осигурила ваксини за всички.Да протестират срещу ,,умниците'' които четат във Фейсбука и не искат да се ваксинират.От тях идват всичките проблеми.

57

до 75

преди 2 години

Ти съгласен ли си да взимаш само 20% от заплатата си, заради сертификат, който няма да има никакъв ефект върху епидемията в настоящия момент? А умнико?

56

До73

преди 2 години

Викаш да жулиме яко,пък който оцелее,все забравям че кръчмите и чалготеките са водещ отрасъл в тая държава и всичко трябва да работи на шест,иначе няма държава!Няма как да стане тоя филм пич,или бачкате на бавни обороти и печелите по малко или пълно дърво!

55

Анонимен

преди 2 години

Според вашето предложение,сертификатът трябва да се въведе когато в България имаме над 50% ваксинирани и преболедували,това означава къде февруари -март догодина ако се движим със същите темпове,дотогава най вероятно предлагате пълно затваряне защото друго решение няма на хоризонта,та да ви питам,колко от вас ще окрякат до месец март без една стотинка приход,защото при сегашният вариант парите може да не текат ама поне нещо ще капе?

54

Fax from Kazan

преди 2 години

Тези скоро ще започнат всячески да товарят клиента за да си избият загубите от затварянията. Съветвам ви да не стъпвате изобщо при тези мизерници и техните заведения.

53

до 68

преди 2 години

От личен опит на Околовръстното ли знаеш?

52

Анонимен

преди 2 години

Цък! Кацаров харесва това.

51

Анонимен

преди 2 години

Мда... Ходете на Околовръсното, щом храните семейства. Горе-долу толкова си можете

50

do 66

преди 2 години

Аз като казвам, че за нищо не ставаш, недей да бързаш толкова да ми доказваш колко съм прав. Ае, пий си ракията, бий си жената и леко с нервите, че ще те бие Алибегов. Ти го туря в ушите!

49

до 64

преди 2 години

Ще работят наМайка ти ВмирисанатаПутка

48

до 58

преди 2 години

Като храните семейства, ходете на полето. Ходете да се преквалифицирате. Ама вие затова сте в тоя бранш, щото ви мързи и щото предпочитате да цоцате под масата и на готово. Семейства имали. Като имаш семейство, гледаш да му е добре. Не ходиш да съсипваш чужди семейства. И лекарите имат семейста, ама на техен гръб може, нали? Гадни, долни, гнусни егоисти. Данъците за 40/60 га ми цъфнат налъмите!

47

Анонимен

преди 2 години

Проф. Герджиков писал текстове за чалга песни. Ето кои са хитовете му

46

Анонимен

преди 2 години

Интересни хора са нашите кръчмари,досега имахме три пълни затваряния,нямаше протести,нямаше фалити,нямаше нищо,сега се опитва с нещо различно зеленият сертификат който макар и не на сто процента,ама все пак им дава право да работят те започват да вият и да реват!

45

Анонимен

преди 2 години

То поне да бяхте истински ресторантьори. Нито можете да готвите, нито знаете как се сервира. Едно пиле го правите уж по 10 различни начина, а е все едно на вкус. Да не говорим как сервитьорките топват пръст в мръсната чиния, за да я отсервират и после със същите тия пръсти ми носят друго ядене. Гнус и ***.

44

Анонимен

преди 2 години

Т'ъпаци жалки! Плюете по хората, които работят за този бизнес, а те също имат семейства и деца. Къде да работят сервитьорите и готвачите при тази безработица и криза? То бива пpocтащина ама вашата минава всички граници...

43

Анонимен

преди 2 години

На Тиквата разбойниците. Дето сервират развалена храна и лъжат в грамажа.

42

Анонимен

преди 2 години

Хем глупави, хем нахални, хем крадливи! Що е то - ресторантьори