77

Коко

преди 2 години

Каквото и да стане социализъма няма да се върне. Георги Димитров дето го направиха на мумия казваше: - Колелото на историята никога няма да се завърти на обратно! Така че комунистите никога няма да управляват България

76

Анонимен

преди 2 години

Дано комунистите вземат власта за да се вдигнат цените

75

ГЕРБ=МАФИЯ

преди 2 години

Животът поскъпна - поредната последица от управлението на ГЕРБ. С темпото, с които растяха заплатите и пенсиите в годините преди ГЕРБ, сега минималната заплата щеше да е над 1400 лева, средната заплата около 3000 лева, а средната пенсия щеше да е 1200 лева, но вместо това дойде ГЕРБ на власт и виждате сами какво е сега

74

дайте да дадем

преди 2 години

Само така. По-висока минимална - по-високи осигуровки за бюджета и социалки на ***. Допълнително, вдигат се и осигуровките на ятата безполезни калинки които пак идват от частния сектор. Реална полза няма, а тъкмо обратното - повече разходи за всички работещи. Отделно, минималната участва в индексирането на инфлацията и по естествен път увеличава крайни цени на стоки и услуги. Крайно време е КНСБ да бъдат бити публично за назидание и впоследствие организацията закрита. Това са вредители

73

анонимен

преди 2 години

Начало на Радева зима. КНСБ трябва да иска веднага оставка на Радев и временното му правителство. Със 700 лева минимална заплата след месец няма да можем да си платим тока.

72

Анонимен

преди 2 години

Цял живот го чакам този лайф, дето ни го обясняваха американците, пък то все накъм жизнь отива. Напоследък особено много. Не знам тази последната промяна каква беше, ама на мене не ми харесва твърде.

71

Анонимен

преди 2 години

Това е основния проблем на бг народ, инфлацията,тока,парното,а мисирките по заповед от сутин до вечер ни занимават с ковид,и инжекции. Вие нормални ли сте?! Бг народ е зает да оцелява,и няма време да мисли за на бил гейтс екстрите.

70

Анонимен

преди 2 години

Когато животът поскъпне рязко по изкуствен начин, трудно ще се компенсира това с увеличаване на минималната работна заплата. Защото така се стимулира само и единствено нискоквалифицирания труд. Кой можещ и знаещ човек, учил 5 години ще се остави на минимална заплата. Разликата между минималната заплата на метача и тази на клавифицирания работник ще става все по-малко, ако вдигате само минималната заплата.

69

# ИЗРИТАЙ РАЗКО..!

преди 2 години

НЕКАДЪРНИТЕ КЛЕПОУХИ ДС-ЧЕНГЕТА - РАДЕВ, РАШКОВ, УЗУНОВ, КОПРИНКОВ, ЦОНЕВ, МАРИНОВ, МАНОЛОВА, БАБИКЯН ХАДЖИГЕНОВ......... ОТРОВИХА И ПРОВАЛИХА ДЪРЖАВАТА..!!

68

КАКВО ОТ ТОВА?

преди 2 години

Да направят 700 лв. минимална заплата НЯМА ДА РЕШАТ С НИЩО ПРОБЛЕМА с МИЗЕРИЯТА в България. ПРОСТО по ТОЗИ НАЧИН ще вдигнат осигуровките и ще дръпнат удръжки от всички други заплати на хората и реално доходите ще намалеят като вдигнат минималната заплата тя се ползва само като база за изчисление на удръжки и осигуровки за пенсии които пак гарантирано ще се МИЗЕРНИ.

67

д-р ГАДЕВ

преди 2 години

ще направя всичко възможно да ви стъжня живота, стига вече Гърция, Турция, Италия по 3-4 пъти в годината, стига вече на 6 месеца нов смартфон, искате на 2 години да си смените колата, не няма, може обаче ако си предплатите електрически Трабант от фабриката на Кирчо, искате пържоли, сирене, кашкавал и още и още, няма да има и топло, а токът вече ще спира всеки ден ИЗБЕРЕТЕ МЕ!

66

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

А какво е поскъпването на портокалите и бананите ?

65

Анонимен

преди 2 години

Да изберем родолюбци не слуги на други държави и мафията. Друга оправия няма . Наздраве и приятна вечер

64

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ТАКА ЩЕ Е ВЪВ ЕВРО ЗОНАТА ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНИ И БЪЛГАРСКИ ЗАПЛАТИ. ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ

63

Анонимен

преди 2 години

Не искат много да не им играят сигурно по една тоягя , а дали ще стане там вече не ги вълнува , паляци

62

Бай Гроздан

преди 2 години

Преди изборите едва ли кабинетът ще го направи при 850 хиляди самоосигуряващи се.А и очаквам вой от работодателите на половин милион.

61

Анонимен

преди 2 години

То в днешно време и 1000 лв не стигат , не е ли време тез от КНСБ да се разформироват , че то там сигурно голямо цицане падна за тез години

60

Д-р Герберастов

преди 2 години

Няма проблем да искате увеличение, но първо на нас да ни вдигнат парите за Първа линия! Нашите трябва да станат поне 1 800 лв от тези 1 200!

59

Селяндур с джип

преди 2 години

700 евро са искали да кажат

58

Хемус

преди 2 години

И какво излезе,че фолкпервицата Орнела била жива и здрава в Щвейцария!После вярвайте на сайтове за дезинформация