27

Анонимен

преди 2 години

И по Конституция личната свобода е неприкосновенна, но ни затвориха с КПП-та и даже в парковете не можеше да се отиде.

26

Анонимен

преди 2 години

На изборите ще "спечели" партията, която е подходяща, за да продължат промените.Те дори вече ни се подиграват с лицата, вече дори не се крият.

25

Анонимен

преди 2 години

18% от трудоспособното население на БГ ще работи от утре.... Ерго - с над 80% ще е спада в икономиката! Чудно!

24

Анонимен

преди 2 години

Требва се обжалва ЗАПОВЕДТА и става НЕзаконна дори по време на разглеждането в съда

23

Q

преди 2 години

закон има, но не за нас. Има закон, които обслужва тяхТрудно ми е да ги назова.Кои са те.Не гледайте наште марионетки.Така че тази пандемия беше просто параван, който да ни отвлече вниманието от глобалните прочени. Те не могат да скрият истината, но могат да ни заблудят. Много хора, предупреждаваха за това и бяха самоубити или претърпяха катастрофи. Затова веднага всички се активираха да крещят КОНСПИРАЦИЯ, за да осмеят и принизят твърденията и авторите им.Очакате спиране на нета.

22

А колко

преди 2 години

Е справедливо едни да работим ,за да плащаме на Алибегов да си лежи у дома?Това по кой кодекс на труда е?

21

Анонимен

преди 2 години

Противоречията са о на други места - РадеФ и Президент, БСП и просперитет, ГЕРБ и прозрачност, Продължаваме Промяната и резултати, И*ааме Тоз Народ и каквото и да е сериозно нещо, Идваме-Отваме и добри намерения, Да*Бъ и демокрация и още други! Ако за Жан Виденов не може, ще гласувам за Жан Клод Ван Дам!

20

славянин

преди 2 години

Всичките здадени досега заповеди са НЕЗАКОННИ и АНТИКОНСТИТУЦИОННИ! Гадовете които ги издават са съвсем наясно с това и затова залагат на тактиката със насаждането на страх!

19

много

преди 2 години

е ясно какъв статут ще имат...ще ги изхвърлят на улицата като неблагонадежни за системата, защото не се подчиняват....То нали това е идеята, да се видят потенциалните слуги...

18

999

преди 2 години

Срам и Позор за Човечеството! Новата Жълта звизда се нарича Зелен сертификат! Нито е Зелен, нито ти дава каквато и да е сигурност, че няма да се разболееш и заразиш близките си! Не клучайно на границата проверяваха с ПСР И ВАКСИНИРАНИТЕ!!!! ТОЕСТ САМИ СИ ПРОТИВОРЕЧАТ ТИЯ, ДЕТО СПУСКАТ ЗАПОВЕДИТЕ!

17

Анонимен

преди 2 години

Правото вече не означава абсолютно нищо!

16

Анонимен

преди 2 години

кацаров категорично каза, че нямало такава болест, която да пречи на васкинацията.Е, специално в брошурата на Модерна си пише, понеже ме касае лично, няма данни за безопосността на ваксината при хора с автоимунни заболявания, защото не са правени проучвания при такива хора.Са аз на кого да вярвам? Няма да подпиша и да се набода с такъв препарат, при положение,че е казано в пряк текст, че не заят какъв е ефекта.Дори фашизъм вече е слаба дума за това, което се случва.

15

Радев, махни се

преди 2 години

Има ли някой на територията, който да следи дали конституцията се спазва? Изобщо имаме ли държава или пак сме комунисти?

14

Анонимен

преди 2 години

Отмениха презумпцията за невинност.Смениха определението за болен и здрав.Смениха определението за пандемия.Законите ще се направят така, че да обслужват Сертификата, забележете цифповия.Всички решения, официално за пред стадото, се взимат в Давос.Четвъртата индустриална революция ще доведе до сливане на човека с машините,Трансхуманизъм.Клаос Шваби неговите книги. Между другото, уводът на книгата му Четвъртата индустриална революция е на Кристалина Георгиева.))

13

Minuva42

преди 2 години

чудни са синдикатите.В цяла Европа синдикатите издействат на работещите по-дорби условия за работа - тогава нашите са на софрата и нищо не правят. Сега с ваксинирането - синдикатите в Западна Европа нямат нищо против, но нашите скочиха :) Защитници! Гордост наша :)

12

до програмист

преди 2 години

Само ела да ти бия кожения бустер и ще си помисля.

11

Програмист

преди 2 години

До 12 : я ходи да си сложиш една ваксинка и не ми умней

10

до програмист

преди 2 години

Даже и като умират на улицата така се крият, че никой не вижда труповете. Беее-бееееее

9

Анонимен

преди 2 години

По-богатите страни вече са си построили и концлагерите.Австрлалия например.И не, не ми излизайге номера, че е конспирация.Може да го проверите, ако не ви мързи.Вече не.

8

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, припомни ни коя беше най-дългата дума в българския език.