65

пари-за-мушама-няам

преди 2 години

За сметка на това редовно ние инвестираме в германските хипермаркети ! :)

64

МИРО

преди 2 години

РАДЕВ, ТИ,УНИЩОЖИ ДЪРЖАВАТА НИ!!! ИЗЛЕЗЕ ГОЛЯМ ПРЕДАТЕЛ!!!

63

Анонимен

преди 2 години

Къде е оня гелосания ухилен кон, закопахте родината и това за инвестициите е доста показателно.

62

Анонимен

преди 2 години

Както казва Радев няма инвестиции където има корупция, за съжаление в момента яко кръде неговото правителство

61

Мафия

преди 2 години

Радев, оставка!Ограби държавата

60

Анонимен

преди 2 години

ами нека продължават още 10 години на всеки работещ да назначават по 2 администратора чантаджии, да вземат заеми и гледайте докъде ще я докарат.

59

Биволъ

преди 2 години

Никой не влага там където комунисти управляват. С инициативен комитет за президентската надпревара с 27 ДС агенти не се привличат инвестиции, а се подготвя ново разграбване на държавата от червени олигарси.

58

Анонимен

преди 2 години

те тези 'инвестиции', независимо кой е на власт, бяха само чужденци, купуващи имоти и у нас и гастербайтери, пращащи пари на роднини. като има локдаун, не могат да пътуват, как точно очаквате да има 'инвестиции'? щеше да е драма, ако бяха открили 100 нови фабрики, а после да са ги преместили в чужбина. мен повече ме вълнуват резултатите от преброяването - там е скрито разковничето. малко население, малко потребление, малък пазар - кой да си рискува парите у нас?

57

Анонимен

преди 2 години

АЙДЕ КАТО ФЕВРУАРИ 1997 ДА ИЗЛИЗАМЕ И ДА ГИ ПОЧВАМЕ, ДОКАТО НЕ СМЕ ГО ДОКАРАЛИ ПАК 300О ЛВ ДОЛАРА!

56

Анонимен

преди 2 години

отворих статията само, за да видя колко 'икономисти' са коментирали :) също и ***. 69 коментара, почти всичко е плява! някой направи ли си труда да се сети, че за последната година имаше 2 правителства, управлявали по равно - на борисов и служебното? а случайно някой да е прочел статистиките във всички други държави по света за последната година, където съшо са намалели драстично чуждестранните инвестиции? някой да се е сетил за ефектите от ковид и затварянето на цели сектори?

55

Дойдат ли китайците

преди 2 години

ще има рязко подобрение на положението тук.

54

Анонимен

преди 2 години

Чуждите инвестиции в момента намалят основно заради световните икономически събития и криза, а също и че няма редовно правителство - без значение от коя партия е.

53

Никой и нищо не се

преди 2 години

връщат!На морето се изливат реки от бетон, платен от БЪЛГАРИ.Чужд инвеститор няма място в Туризма.ДС мафията е превзела държавата и ще даде властта само с Военен режим!!

52

Анонимен

преди 2 години

Това е просперитетът обещан от новите партии!

51

Биволъ

преди 2 години

Батко и Братко се завръщат. При Бойко "мутрата" за 1 км почистен планински път се договаряха 2 хил. лв. при Комитова 3 хил.лв. От 6 хил.за км магистрала при Бойко на 9 хил.лв при Комитова.Кой краде,а червени кхмери?Червените честни и достойни управници съвсем прозрачно отмъкнаха няколко милиона,които определиха за лятна почивка на децата с уж доброто намерение да подпомагат туристическия бранш. Идва 14.11.2021 г. Мислете!

50

Анонимен

преди 2 години

За да ти поверват некакви инвеститори, требва да се промениш, тоест да си смениш соц мисленето :)) Ама всички знаем, че "прехода" не се случи в БГ :)

49

Червен билет

преди 2 години

Мафуя!Радев да хвърля оставката вече.Съсипа държавата.

48

Анонимен

преди 2 години

Канадското Коте, излови българските мишлета, разбира се! Иначе беше супер много фалене, и Продължават с Плановете, а вие горките избиратели, все за вносно сиренце мислите! Плитките Планове и Подмяната Продължават!

47

Тъжно

преди 2 години

Радев уби България

46

Анонимен

преди 2 години

Как да инвестираш при такъв мутренски народ, то требва да разбираш хората, ама тебе като не те разбират, нема и да има инвестиции :))) Аз разбирам работите, поне си мисля, че ги разбирам, ама то само мутри се раждат в тази държава :)