140

Анонимен

преди 2 години

достоен заместник се оказа румен радев на бб като назначи казата за здравен министър ,спомнете си като наближат изборите

139

Анонимен

преди 2 години

Ей, многэ "учен" народ се оказа българинът! Нъ първите места е по стандарт на живот, доходи, образование , преприемачество и каквото и да било!И особено много знае за вируса и ваксините и отново държи пэрвите места: по чрой ваксонорани, по брой заболели и по брой умрели! Браво! Евала! Продължавайте да се жалвате от всичко, и все някой друг ви е крив!*** народ - слаба държава! И много умрели - по собствен избор !

138

Анонимен

преди 2 години

През 40-те години на миналия век лоботомията се е считала за водеща психиатрична практика. Дори откривателят й е получил Нобелова награда. В момента медицината тотално я е отрекла. Но мисля, че продължава да се прави лоботомия някъде тайно. Резултатът от нея са ваксърите.

137

Анонимен

преди 2 години

До мамин сладък Недей да обясняваш на ваксър. Все едно да отидеш в някой свинарник и да го обясняваш на пра сетата.

136

Анонимен

преди 2 години

Някой да забелязва, че една от най-ваксинираните страни Сингапур бележи рекорди по заразяване и смъртност от ковид? Справка Worldometer. Знам, че ваксърите няма да го видят. Те си мислят, че Земята е плоска. *** им доказвай, че е кръгла.

135

Анонимен

преди 2 години

България и Румъния, както се очакваше, останаха държавите с най-недисциплинирани хора, с най-ниско самосъзнание и самодисциплина. Не че и мин.Кацаров е дисциплиниран и милеещ за хората. Сигурно от ЕС са дали заповед: всички да приемат по две инжекции иначе няма money и той е изкозирувал. Оттам нещата са се задвижили и хоп *** на пангара!

134

Анонимен

преди 2 години

Смятам да започвам бизнес с ел. домакински уреди, които няма да ги тествам, защото тези които ще ги купуват ще ми подпишат информирано съгласие, че ако някъде изолацията откаже последиците са за сметка на купувача! Интересно ми е какъв оборот бих очаквал, за да стартирам бизнеса? Приемам ортаци най вече с юридическо образование! Разбрахте ми метафорката? Геле!

133

Анонимен

преди 2 години

Аз съм роден свободен и не ми трябва сертификат за да си купувам хляб! Явно един Нюрнберг не е достатъчен! А ваксинираните няма за какво да се плашат или опонират, те са ваксинирани, каквото и да означава то по медицинска или социологична дефиниция!

132

Анонимен

преди 2 години

Преди време казаха , че ваксината срещу ковид може да те предпази от евентуално тежко изкарване на болестта. Ваксинираният обаче продължавал да носи вируса. Какъв е смисъла на сертификатите. Нещо не ми се вързват нещата.

131

до Владо

преди 2 години

Как може да има толкова празни глави ,като твоята?! "Ваксинирайте се и толкова....?" Утре ,ако ти кажат : Скачай от 10-ия етаж!....Скачаш и толкова?! За разлика от теб много хора се опитват да мислят ,защо ги карат да си слагат нещо,за което трябва да освободят от отговорност производителя? Защо ,като имаш изграден имунитет след прекаран COVID трябва да си слагаш ваксина?! Човечеството е оцеляло в своята история благодарение на естествения си имунитет ! Ваксини има от 150 години!

130

Анонимен

преди 2 години

До мамин сладъкА моите са над 600 - 7 месеца след боледуването

129

Анонимен

преди 2 години

Заглавие от днес: Само в Европа ръст на заразените. Африка бележи спад, а супер ваксинираната европа- 7% ръст

128

мамин сладък

преди 2 години

До ВладоВладко, мойто момче, мноо си зле. Как преболедувал с над 300 U/ml ще се инжектира с тия препарати като това може да му взриви имунната система?!? Те ваксаните едвам развиват 40-50 U/ml (те и затова се заразяват и заразяват другите), ти хората с пъти по-висок и стабилен имунитет викаш да се ваксат. На повечето преболедували лекарите дори им забраняват ваксни при такива стойности на антителата.

127

ГНЕВЕН

преди 2 години

Стигате вече с тези ваксари и антиваксари.Стига сте си чесали политиците езиците.Кой се ваксинирал, ваксинирал. Въпрос на личен избор. Нормално е хората и да ги е страх от ваксините. За нула време създадоха ваксина а не успяха да създадът ефикасно лекарство.За високата заболяемост са си виновни хората и контролните органи.Министъра ли е виновен, че в един апартамент обитаван от четирима тримата са с COVID а четвъртия си ходи на работа и разнася заразата.

126

Владо

преди 2 години

Стига сте се правили на интересни! Не сте никакви жертви. Ваксинирайте се и да се приключва с мерки и пандемия. Заради главоци, като вас в БГ ще има мерки още 5 години. Преболедувал, тестван никой не го интересува. Специалистите ви казват, че независимо от преболедуване трябва да се постави ваксина. Когато се научим да спазваме правилата, тогава ще се оправим. Има и доста лекари антиваксъри в България. Това е основен проблем.

125

Анонимен

преди 2 години

Ваксъре,вземете млъкнете че не ви се отдава мисловния процес

124

До Стойо

преди 2 години

Стойо Стойо да седнеш на мойо,дано умреш по скоро фашаго

123

Ужас

преди 2 години

Признавам че това е най жалката статия побликувана в последно време.

122

Ваксинирайте се

преди 2 години

Ако просто се бяхте ваксинирали, нямаше въобще да пишете сега тези памфлети.

121

Анонимен

преди 2 години

Бивша комунистическа леж!!!!